Οι βλεφαρίδες είναι λεπτές και ελάχιστα ορατές τρίχες που ενσωματώνονται στη γραμμή των άνω και κάτω βλεφάρων. Ωστόσο, φαίνεται ότι αρκεί να οριστούν σωστά, για να μεταμορφώσουν εντελώς το βλέμμα κάθε γυναίκας. Παρέχουν το πιο όμορφο πλαίσιο για τα μάτια, ενώ αναδεικνύουν όλο το βάθος του βλέμματος. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, είναι απαραίτητο να επιλέξετε την τέλεια μάσκαρα. Δείτε λοιπόν τα προϊόντα που αξίζουν!

Όμορφες βλεφαρίδες με τη βοήθεια της μάσκαρας; Είναι εφικτό!

Πολλές γυναίκες επιλέγουν τις ημιμόνιμες επεκτάσεις βλεφαρίδων. Σίγουρα, εξασφαλίζουν ένα άμεσο αποτέλεσμα το οποίο ακούγεται εξαιρετικά δελεαστικό. Ωστόσο, αμέσως μετά την αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων, μπορεί να παρατηρήσετε ότι η κατάσταση των φυσικών βλεφαρίδων σας έχει επιδεινωθεί και, επιπλέον, μπορεί ακόμη και να αρχίσουν να πέφτουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημοφιλής μάσκαρα αποδεικνύεται μια πολύ πιο ευνοϊκή λύση. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι γυναίκες δεν περιμένουν με αυτήν αποτελέσματα σαν του κομμωτηρίου. Τελικά αυτή η πεποίθηση είναι λανθασμένη. Είναι δυνατόν να επιτευχθούν θεαματικά αποτελέσματα, αλλά για να συμβεί αυτό στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο να βρεθεί η τέλεια μάσκαρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η κατάταξη!

Μάσκαρα με ουσιαστικά αποτελέσματα; Μάθετε τα ξεχωριστά προϊόντα!

Οι μάσκαρες είναι απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ. Κάθε γυναίκα τις χρησιμοποιεί όταν κάνει το καθημερινό της μακιγιάζ και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό. Ωστόσο, η επιλογή της ιδανικής μάσκαρας είναι αυτό που συνήθως προκαλεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Ωστόσο, η παρακάτω κατάταξη θα σας βοηθήσει να βρείτε την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη μάσκαρα. Ας δούμε ποιες μάσκαρες που δεν απογοητεύουν!

1. Μάσκαρα Nanolash

i kalýteri katátaxi máskara

Μία και μόνο μπορεί να είναι η αγαπημένη σας. Είναι η μάσκαρα Nanolash. Αυτό το προϊόν κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις:

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την έκδοση που θα επιλέξετε, μπορείτε να περιμένετε θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη πινελιά. Αυτό το εγγυάται η φυσική και ασφαλής σύνθεση του προϊόντος, η οποία, εκτός από τη διαμόρφωση των βλεφαρίδων, τις περιποιείται επιπλέον.

Το βουρτσάκι της μάσκαρας Nanolash έχει τέλειο σχήμα και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Εξασφαλίζει τον ακριβή διαχωρισμό των βλεφαρίδων και την ομοιόμορφη κάλυψη από τις ρίζες έως τις άκρες.

Η διάρκεια ζωής της μάσκαρας Nanolash είναι επίσης ικανοποιητική. Οι χρήστες της μάσκαρας τονίζουν ότι δεν καταρρέει, δεν ξεφλουδίζει και δεν μουτζουρώνεται όταν έρχεται σε επαφή με την υγρασία.

2. Μάσκαρα Lashcode

Η Lashcode Mascara είναι άλλο ένα προϊόν για βλεφαρίδες που εντυπωσιάζει με πολλούς τρόπους. Είναι μια μάσκαρα με ιδιότητες επιμήκυνσης και πύκνωσης και εξασφαλίζει ικανοποιητικά αποτελέσματα από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Χάρη στο γεγονός ότι διαμορφώθηκε με ιδιαίτερη προσοχή, θα μπορέσετε εύκολα να φτάσετε τις κοντές βλεφαρίδες στις γωνίες των ματιών.

Όσον αφορά την αντοχή του ίδιου του προϊόντος, δεν υπάρχουν παράπονα. Αυτή η μάσκαρα δεν ξεφλουδίζει ούτε καταρρέει όταν φοριέται. Επιπλέον, αν και δεν αναφέρεται στη συσκευασία ότι η μάσκαρα είναι αδιάβροχη, οι χρήστες ισχυρίζονται ότι δεν μουτζουρώνεται σε επαφή με την υγρασία.

3. Guerlain Cils D’Enfer

Στην επόμενη θέση βρίσκεται η μάσκαρα Guerlain Cils D’Enfer. Το προϊόν έχει αρκετά καλή φήμη ανάμεσα στις περισσότερες γυναίκες, αλλά υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις. Αρχικά, ας μιλήσουμε για το βουρτσάκι. Είναι τυπικό και καλά διαμορφωμένο. Σας επιτρέπει να φτάσετε τις κοντές βλεφαρίδες στις γωνίες, αν και θα πρέπει να προσέχετε να μην λερώσετε τα βλέφαρά σας.

Παρ’ όλα αυτά, η διάρκεια ζωής του ίδιου του προϊόντος αποδεικνύεται μεγάλο πρόβλημα. Δυστυχώς, ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι λίγες ώρες μετά την εφαρμογή, η μάσκαρα αρχίζει να ξεφλουδίζει και να καταρρέει. Επιπλέον, τις βροχερές ημέρες μπορείτε να περιμένετε να εμφανιστεί και το «φαινόμενο των ματιών πάντα».

4. Rimmel Lash Accelerator

Η επόμενη θέση ανήκει στη μάσκαρα Lash Accelerator της Rimmel. Πρόκειται για ένα προϊόν του φαρμακείου, οπότε θα πρέπει να σας είναι γνώριμο. Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι σε σύγκριση με άλλες τυπικές μάσκαρες φαρμακείου, το προϊόν της Rimmel ξεχωρίζει σημαντικά. Μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά αξίζει μια θέση στην κατάταξη.

Αυτή η μάσκαρα συνοδεύεται από ένα αρκετά καλό βουρτσάκι με σωστά διατεταγμένες τρίχες. Δεν πρέπει να κάνει την εφαρμογή δύσκολη με κανέναν τρόπο. Το πρόβλημα, ωστόσο, τίθεται και πάλι στη διάρκεια ζωής. Η Rimmel Lash Accelerator είναι μια μάσκαρα που ξεφλουδίζει ορατά στο τέλος της ημέρας, οπότε ετοιμαστείτε να κάνετε μερικά touch-ups.

Σύνοψη κατάταξης

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μάσκαρα Nanolash αποδείχτηκε η κορυφαία. Πρόκειται για ένα προϊόν που σίγουρα αξίζει αναγνώριση και δοκιμή. Όσον αφορά τις υπόλοιπες μάσκαρες, και αυτές δεν είναι καθόλου κακές. Έχουν κάποιες μικρές ατέλειες, αν και δεν είναι τόσο σημαντικές όσο στην περίπτωση άλλων επιλογών.