Οι δυνατότητες των σημερινών προϊόντων ομορφιάς και σπιρτόσ είναι πραγματικά τεράστιες. Δεν υπάρχει περισσότερος καιρός για να αναμονήσετε για ένα ενδεικτικό μασάζ έτοιμο για να διευκολύνει το επώδυνο καθημερινό σου μακιγιάζ. Για να διάσχισεις τα εκατοντάδες προϊόντα που χρησιμοποιούν τα δημοφιλή ονόματα και τις μεγάλες διαφημίσεις, ο καθένας έχει τα δικά του αγαπημένα για τον εαυτό του. Από τα φυσικά σημεία για την ενυδάτωση, το μακιγιάζ και τις διαταραχές της τριχώδους επιδερμίδας μέχρι τα περισσότερα μοναδικά προιόντα, θα μπορούσα να ζητήσω να διαφοροποιήσω την εμπειρία μου με τα διαφορετικά είδη που θα έγιναν διαθέσιμα. Υπάρχουν ορισμένα είδη που δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ζωή χωρίς.

1. Αντιηλιακό

Κάθε καλοκαίρι, η συχνή άσκηση της καθημερινής μου εμπειρίας ξεκινά με την αποφυγή της μηχανικής δεξιάς άκρης. Το να χρησιμοποιώ ένα αντιηλιακόυ είναι ο μόνος τρόπος να διασφαλίσω ότι θα αποφεύγω τα ζητήματα του σκουριασμένου δέρματος και της εκθέτης επιδερμίδας. Εχω δοκιμάσει πολλά αντιηλιακά, αλλά τα φυσικά αντιηλιακά της σειράς μου «Η μάθε και τα φυσικά» δεν μπορούν να δανειστούν. Η υβριδική ελαστικότητά τους μου δίνει το άνετο ντύσιμο μου με βρωμικές ράγες, ενώ η ισχυρή άκρη SPF 50+ μου διασφαλίζει ότι δεν θα βιαστεί από την ένταση του Ηλίου. Αν θα μπορούσα να διαλέξω, το αντιηλιακό μου θα εÉχουσα 1 ιωδίο χρωστική μελί.

2. Toner

Η χρήση ενός Tone που θα ταιριάζει άριστα στον τύπο της επιδερμίδας μου είναι η δεύτερη δραστηριότητά μου την πρωί. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές το τονερ της Clarisse, η οποία κάνει το δικό της μαγείρεμα στην επιδερμίδα μου. Της φυσικής της ιδιότητας απαγορεύει την εκχύλιση του λίπους, ενώ ενισχύει καθαριστική και αναδομητική δράση για να διατηρήσει την επιδερμίδα μου υγιή. Επίσης δρο