Ανακαλύψτε το μοναδικό Nanobrow Eyebrow Pomade και δημιουργήστε το τέλειο μακιγιάζ φρυδιών – ακόμα κι αν τα φρύδια σας είναι αραιά και λεπτά! Χάρη στην κρεμώδη φόρμουλα και τα αποτελέσματα που διαρκούν, μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνα φρύδια εύκολα και να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά. Αποκτήστε το ονειρεμένο σχήμα των φρυδιών σας με αυτή την αδιάβροχη πομάδα.

αδιάβροχη πομάδα φρυδιών

Πώς λειτουργεί το Nanobrow Eyebrow Pomade;

  • Καλύπτει τα κενά και τα γεμίζει για να δημιουργήσει πυκν΄σ φρύδια κσι έντονο χρώμα
  • Επιτρέπει τη δημιουργία γραμμών που μοιάζουν με αληθινές τρίχες
  • Δυναμώνει τα φρύδια και χαρίζει λάμψη, διατηρώντας την καλή τους κατάσταση.

Η πομάδα Nanobrow είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον επιθυμεί καθορισμένα και γεμάτα φρύδια με τέλειο σχήμα. Με τη σωστή απόχρωση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία από μακιγιάζ που ταιριάζουν στο στυλ σας – καθημερινό και βραδινό.

Θέλετε έντονα, πυκνά και συμμετρικά φρύδια – το Nanobrow Eyebrow Pomade είναι ακριβώς το προϊόν που χρειάζεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ευέλικτο προϊόν φρυδιών για να γεμίσετε τα κενά των φρυδιών σας, να δημιουργήσετε φυσικό μακιγιάζ και να καθορίσετε διακριτικά τα φρύδια σας, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσετε πιο τολμηρή εμφάνιση. Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε πινελιές που μοιάζουν με τρίχες ή να γεμίσετε τα φρύδια σας με χρώμα.

Nanobrow Eyebrow Pomade – πομάδα περιποίησης φρυδιών

Διαθέσιμο σε χρώματα: 

Γιατί Nanobrow Eyebrow Pomade; Ορισμένες πομάδες φρυδιών στην αγορά προσφέρουν έντονο ματ αποτέλεσμα και στεγνή φόρμουλα, ενώ άλλες είναι πολύ λιπαρές και δεν αντέχουν. Η πομάδα Nanobrow είναι αδιάβροχη και κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση των φρυδιών, ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα φρύδια. Η βάση της αποτελείται από κερί καρναούμπα, ένα φυσικό κερί φυτικής προέλευσης που ενυδατώνει τα φρύδια και χαρίζει λάμψη. Χάρη στην περιεκτικότητα σε καταπραϋντικό λευκό άργιλο, η πομάδα φρυδιών Nanobrow είναι ήπια για το ευαίσθητο και προβληματικό δέρμα.

Η πομάδα φρυδιών Nanobrow διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις, για να μπορέσετε να επιλέξετε τη σωστή για τα φρύδια σας, από ξανθό έως καφέ. Είναι σημαντικό να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Εάν δεν είστε σίγουροι ποια να επιλέξετε, προτιμήστε μια απόχρωση ελαφρώς πιο ανοιχτή από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.

πομάδα περιποίησης φρυδιών

Πώς να γεμίσετε τα φρύδια σας με την Nanobrow Eyebrow Pomade;

  1. Χτενίστε τα φρύδια σας με βουρτσάκι ή χτένα.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα λοξό πινέλο για την εφαρμογή της πομάδας φρυδιών. Καθορίστε τις πάνω και κάτω γραμμές των φρυδιών.
  3.  Όταν γεμίζετε τα φρύδια σας με χρώμα, εφαρμόστε το προϊόν με μικρές κινήσεις, ακολουθώντας την κατεύθυνση ανάπτυξης των φρυδιών σας – αυτό προσφέρει πιο φυσική εμφάνιση. Θυμηθείτε να ξεκινήσετε με μια μικρή ποσότητα προϊόντος και να προσθέσετε περισσότερο, εάν χρειαστεί.
  4. Αφαιρέστε το περίσσευμα πομάδας με το βουρτσάκι.
  5. Τέλος, ολοκληρώστε το μακιγιάζ των φρυδιών σας με ένα διάφανο τζελ. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την πομάδα στη θέση τους όλη μέρα και να προσθέσετε όγκο στα φρύδια σας.

Nanobrow Eyebrow Pomade – από που να το αγοράσετε; Μπορείτε να το βρείτε στο nanobrow.gr