Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τα διάφορα είδη προϊόντων μακιγιάζ που είναι διαθέσιμα για χρήση από τόσο επαγγελματίες μακιγιάζ όσο και λάτρεις του μακιγιάζ γενικά.

1. Κραγιόν

Το κραγιόν είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα μακιγιάζ που ένα κορίτσι ή ένας νέος εκπαιδεύεται συνήθως για να χρησιμοποιήσει.

2. Πούδρα

Η πούδρα είναι γνωστή για την ικανότητά της να κλείνει τους πόρους και να δίνει έναν φυσικό τόνο στο πρόσωπο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση πούδρας για να αποφύγετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα, όπως η εμφάνιση γκρίζας ή πορτοκαλί.

3. Β΄Mascara

Η mascara χρησιμοποιείται για να επεκτείνει και να δίνει όγκο στις βλεφαρίδες.

4. Κονσίλερ

To κονσίλερ είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για να καλύψει τους μαύρους κύκλους, τις κηλίδες, τα σημάδια ακμής και άλλες ατέλειες στην επιφάνεια του δέρματος.

5. Ρουζ

Το ρουζ χρησιμοποιείται για να προσθέσετε χρώμα στα ζυγωματικά και να δώσετε έναν υγιή χρωματικό τόνο στο πρόσωπο.

6. Υγρό Eyeliner

Το υγρό eyeliner είναι ιδανικό για τη δημιουργία εντυπωσιακών και δραματικών ματιών. Το υγρό eyeliner απαιτεί εξάσκηση, αλλά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

7. Σκιές Ματιών

Οι σκιές ματιών είναι ίσως το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο προϊόν μακιγιάζ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα για να δημιουργήσουν μια πληθώρα εμφανίσεων.

8. Καλλυντικά Φρυδιών

Τα φρύδια πλαίσιο το πρόσωπο και μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μια εμφάνιση. Οι σκιές φρυδιών, τα μολύβια φρυδιών και τα τζελ φρυδιών είναι όλα ουσιαστικά εργαλεία που μπορείς να έχεις στο νεσεσέρ σου.

Συμπέρασμα

Η γνώση των διαφορετικών τύπων προϊόντων μακιγιάζα είναι το πρώτο βήμα για να κατανοήσετε πώς να αποκτήσετε την εικόνα που επιθυμείτε. Κάθε προϊόν έχει τη δική του μοναδική χρήση και μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στο γενικότερο αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας.