Η θεραπεία AHA έχει γίνει πολύ δημοφιλής χάρη στις εκπληκτικές ιδιότητες του Γλυκολικού οξέος που χρησιμοποιείται σε αυτή την διαδικασία. Το Γλυκολικό Οξύ κάνει χημική απολέπιση στο δέρμα. Οι πόροι στην περιοχή της μύτης μπορούν εύκολα να αποφραχθούν. Η απολέπιση στην επιφάνεια της επιδερμίδας στέλνει ένα σήμα στο δέρμα κάνοντας το να αυξήσει την παραγωγή κυττάρων, κάτι που βοηθάει στο να μην αποφράζονται οι πόροι..

AHA Efect (2)

Υπάρχουν δύο είδη απολέπισης: η μηχανική και η χημική. Κατά την πρώτη μέθοδο, ξύνουμε την πιο πάνω στοιβάδα του χόριου. Βέβαια, αυτός ο τρόπος απολέπισης μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και οίδημα. Η χημική απολέπιση, από την άλλη πλευρά, κατά την οποία βάζουμε οξύ στο δέρμα, παρέχει ανώτερη απολέπιση χωρίς δερματικούς ερεθισμούς.
Το Γλυκολικό οξύ είναι το πιο δημοφιλές χημικό για απολέπιση, εξαιτίας της αποτελεσματικότητάς του. Είναι διαθέσιμο σε μαγαζιά και φαρμακεία σε συγκεντρώσεις μέχρι 10%. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να αγοράσετε ένα προϊόν που να εμπεριέχει τουλάχιστον 8% οξύ.

AHAΗ θεραπεία AHA είναι ιδανική για πολυάσχολους πελάτες που θέλουν να φρεσκάρουν και να δώσουν λάμψη στην επιδερμίδα τους χωρίς όμως να χρειαστεί να περάσουν περίοδο ανάρρωσης. Είναι τέλεια για το ξηρό δέρμα που έχει δεχθεί υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία ή που είναι επιρρεπές σε εξάρσεις. Μετά τον καθαρισμό, γίνεται η εφαρμογή του Άλφα Γλυκολικού και του Σαλικυλικού Οξέος στο δέρμα. Γίνεται απολέπιση στην πιο εξωτερική στρώση του χόριου και αποκαλύπτεται το καινούργιο λαμπερό δέρμα. Η ελαφριά απολέπιση βοηθάει στην λείανση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των αποχρωματισμών. Διεισδύει βαθιά μέσα στους πόρους και καταπολεμά την ακμή. Μπορεί να νιώσετε ένα μούδιασμα στην περιοχή, αλλά αυτό είναι σημάδι ότι το οξύ από φρούτο δουλεύει.

Αμέσως μετά την θεραπεία AHA , το δέρμα σας θα φαίνεται πιο νέο, ροδαλό και φρέσκο. Η όλη θεραπεία δεν διαρκεί περισσότερα από 30 λεπτά. Είναι σημαντικό να προστατεύσετε το δέρμα σας από τον ήλιο για να αποφύγετε τα εγκαύματα. Εάν θέλετε να δείχνετε πανέμορφη για ένα σημαντικό γεγονός στην ζωή σας, κάντε την θεραπεία AHA λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Θα δείχνετε λαμπερή και εκθαμβωτική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *