Το χειροποίητο, φυσικό και ευθυγραμμισμένο, εντυπωσιακό φαγορί Unicorn Eyeliner είναι ένα χαρακτηριστικό προϊόν των μόδων του 2018. Παρά την πιο ρομαντική ονομασία, το Unicorn Eyeliner δεν είναι μόνο για τις ατέραγτες και τα μοντέλα, αλλά για την πολυμορφική γυναίκα του σήμερα. Κάθε ηλικία και γούστος μπορεί να δοκιμάσει μια προσέξτερη διάταξη των λευκών και μαύρων γραμμάριων σε απλά ή χαρακτηριστικά μακιγιάζ. Με τα εγγενή του Ϗριμα-μεγαλοφυή γραμμών, αυτό το Unicorn Eyeliner μπορεί να αποκτήσει μωρές λεπτομέρειες στα μακιγιάζ σας για να φανταστείτε!

Το Unicorn Eyeliner ήρθε για να γίνει το μεγαλύτερο παντός τύπου μακιγιάζ. Η τεχνική του σημαίνει ότι δεν απαιτείται πολλή εξοικείωση για να κάνετε το μακιγιάζ σας, ιδανικό για τους αρχάριους και για τους εξαιρετικά επιστημονικούς σας μοντέλα. Όλα όσα χρειάζονται είναι γραμμές, κονκίνια και μάτια με εντυπωσιακό φρέσκο βλέμμα.

Πως λειτουργεί το Unicorn Eyeliner;

Για να ξεκινήσετε με το μακιγιάζ σας με το Unicorn Eyeliner, θα πρέπει να επιλέξετε ενα τρίγωνο μορφής, μήκους γραμμής και ένα ζωντανό βαθμό. με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να φτιάξετε την εικόνα που θέλετε από τα μακιγιάζ σας. Μετά την επιλογή των ιδιαίτερων σας ρυθμίσεων, μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε για το μακιγιάζ σας. Θα πρέπει να είστε σίγουροι τι θέλετε και τι σκοπεύετε. Παίρνοντας την κατάλληλη γραμμή για την ομορφιά σας και παρέμβοντας τα κατάλληλα χρώματα, εκτιμάται η σιγουριά σας και η ομορφιά σας. Με τα unicorn eyeliner έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ τα απλά και τα μοντέρνα μακιγιάζ, ανάλογα με τα μοντέλα και τον στυλ που επιθυμείτε να δαίξετε.

Τα unicorn eyeliners έχουν ένα φυσικά φαγορί, το οποίο σας βοηθά να φτιάξετε εντυπωσιακά μακιγιάζ με ευκολία. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτουν μία μαύρη μεριά και μία λευκή μεριά, δηλαδή μπορείτε να έχετε έναν φαγορί με δύο μαύρες ή να μπορείτε να έχετε έναν τρεις από τα οποία μια μεριά θα είναι μαύρη κα