Αναζητάτε τρόπους για να ενισχύσετε την λάμψη στα εξαιρετικά θαμπά, κουρασμένα μαλλιά σας; Μπορεί η κατάσταση να βελτιωθεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλώς πρέπει να επιλέξετε ένα διφασικό προϊόν σε σπρέι με το καλύτερης ποιότητας υγρό μετάξι. Η Nanoil φροντίζει ώστε τίποτα να μη στερεί από τα μαλλιά σας την λάμψη και τη γοητεία! Δείτε τα αποτελέσματα και μόνοι σας από το καλύτερο διφασικό προϊόν με μετάξι.

Τι καθιστά το μετάξι το καλύτερο βελτιωτικό μαλλιών;

Το μετάξι είναι μια από τις βασικές ουσίες της περιποίησης των μαλλιών. Ακολουθεί μετά την κερατίνη και το μετάξι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό, με επιβεβαιωμένο το αποτέλεσμα ενίσχυσης των μαλλιών. Όχι μόνο παρέχει βέλτιστη ενυδάτωση μέσω δεσμευτικών μορίων νερού, αλλά επίσης βελτιώνει τέλεια την κατάσταση και την εμφάνιση των μαλλιών. Πρέπει να το έχετε στο μπάνιο σας!

Nanoil Bi-Phase Conditioner. Γιατί είναι το καλύτερο;

Με απλά λόγια, προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Η απάντηση είναι σύντομη, αλλά είναι αλήθεια. Το Nanoil ενυδατικό με υγρό μετάξι λειτουργεί καλύτερα σε θαμπά μαλλιά που χρειάζονται ενίσχυση λάμψης, ενίσχυση του χρώματος και της ανθεκτικότητας, ενώ παράλληλα παρέχει και ενυδατικό αποτέλεσμα. Το μετάξι αποδεικνύεται ειδικός, ανεξαρτήτως τύπου μαλλιών!

Αυτό το μαλακτικό σας προσφέρει υψηλής ποιότητας μετάξι: επειδή είναι υγρό, διαπερνά εύκολα στον άξονα της τρίχας, δουλεύοντας στα εσωτερικά στρώματα για ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα καλλωπισμού. Η υγρή διφασική φόρμουλα βοηθά τις πρωτεΐνες μεταξιού να λειτουργούν καλύτερα.

nanoil liquid silk hair conditioner

Nanoil Liquid Silk Conditioner – Συστατικά

Θα θέλατε να μάθετε την επίδραση του μεταξιού στα μαλλιά και τι άλλο περιλαμβάνεται στο διφασικό προϊόν της Nanoil; Εκτός από το προφανές συστατικό που προδίδεται από το όνομα του προϊόντος, το οποίο προσφέρει εκπληκτική λάμψη και απαλότητα, το μαλακτικό Nanoil περιέχει επίσης καστορέλαιο και πανθενόλη. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει στα μαλλιά σας ό,τι χρειάζονται, από πρωτεΐνες έως ενυδατικά, όπως η ωφέλιμη βιταμίνη Β5.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

Το μετάξι περιέχει δύο βασικές πρωτεΐνες που προσφέρουν μεγάλα οφέλη στα μαλλιά: ινώδες και σερίνη. Το πρώτο συγκρατεί το νερό, ενώ το άλλο λειτουργεί σαν κόλλα που συνδέει τις ίνες μεταξύ τους, για εξαιρετικά λεία μαλλιά.

Nanoil μαλακτικό πλούσιο σε υγρό μετάξι – εξαιρετικά εύχρηστο

Ψεκάστε το στα μαλλιά και τέλος. Με μερικές χρήσεις, το προϊόν τυλίγει ομοιόμορφα τα μαλλιά σας με το ήπιο προϊόν. Χρησιμοποιήστε το σε βρεγμένα καθαρά μαλλιά ή εφαρμόστε ξανά σε στεγνά μαλλιά κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι ένα τέλειο προϊόν περιποίησης που προσφέρει υπέροχη λάμψη και λειαίνει τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα; Μαλακά, λαμπερά, υγιή μαλλιά. Αυτό το ενυδατικό είναι ελαφρύ, σαν πούπουλο και δε βαραίνει τα μαλλιά, ακόμα κι αν έχουν τάση σε λιπαρότητα.

Που θα βρείτε το Nanoil Liquid Silk Conditioner;

Μεταβείτε στη διεύθυνση www.nanoil.gr και παραγγείλετε το διφασικό προϊόν με μετάξι. Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη που θα έχετε.

Μάθετε περισσότερα από την Nanoil!

Για να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας, δείτε και τα άλλα προϊόντα της Nanoil.

Στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρείτε διαφορετικούς τύπους ελαφριών διφασικών προϊόντων, αλλά και διάφορα ποιοτικά προϊόντα μαλλιών: σαμπουάν micellar, μάσκες μαλλιών, φυσικά έλαια και θεραπείες. Κάντε τα μαλλιά σας καλύτερα με το Nanoil!