Καθημερινά τα μαλλιά μας εκτίθενται σε διάφορους επιθετικούς παράγοντες που συμβάλλουν στη θαμπάδα και το σπάσιμο. Μερικοί από αυτούς τους επιβλαβείς παράγοντες είναι ο ισχυρός άνεμος, το κρύο και η υπεριώδης ακτινοβολία από τον Ήλιο. Ακόμα και η αστική ρύπανση συμβάλλει στην καταστροφή των μαλλιών, καθώς συσσωρεύεται στην επιφάνειά τους, καθιστώντας τα μαλλιά αδύναμα. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι λανθασμένες πρακτικές στην περιποίηση επιδεινώνουν την κατάσταση, φθείροντας τα μαλλιά. Ένας από αυτούς τους λόγους είναι η υπερβολική χρήση θερμότητας και η μη χρήση προστασίας από τη θερμότητα. Είναι τόσο σημαντική πράγματι η προστασία από τη θερμότητα;

Υψηλές θερμοκρασίες και κατάσταση μαλλιών

Ακόμα και τα μαλλιά χαμηλού πορώδους αποδυναμώνονται και γίνονται εύθραυστα όταν δεν τους παρέχεται η επαρκής προστασία. Εάν περιποιείστε τα μαλλιά σας για να είναι όμορφα, πυκνά και διαχειρίσιμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν αρκετή δύναμη για να καταπολεμήσουν τη φθορά. Η χρήση συσκευών θερμότητας, χωρίς να «ντύνετε» πρώτα τα μαλλιά σας με μία «πανοπλία», έχει καταστροφικές συνέπειες. Ανεξαρτήτως από το αν προκύπτει από το πιστολάκι, το σίδερο ή κάποια άλλη συσκευή, η υψηλή θερμοκρασία αναγκάζει την ενυδάτωση να διαφύγει από την τρίχα. Μετά τα μαλλιά μένουν εύθραυστα και θαμπά, γεγονός που οδηγεί σε αραίωση. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος η θερμότητα να μην προκαλεί ζημιά στα μαλλιά. Άρα η συχνή χρήση σίδερου είναι κακό και ανεύθυνο; Όχι εάν έχετε το Nanoil Heat Protectant Spray. Με αυτό το προϊόν, δε χρειάζεται να εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ.

Τι κάνει το Nanoil Heat Protectant Spray τέλειο προϊόν;

Οι χρήστες από όλο τον κόσμο αγαπούν αυτό το σπρέι. Κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο υγιή. Η προστασία από τη θερμότητα έως 440 βαθμών Φαρενάιτ (220 °C) διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα, καθώς κλειδώνει το νερό μέσα στους άξονες της τρίχας. Αναμφίβολα, το Nanoil Heat Protectant Spray είναι ένα καλλυντικό πολλαπλών χρήσεων που συνδυάζει ιδιότητες λίγων προϊόντων μαλλιών. Το Nanoil σπρέι είναι τόσο ισχυρό γιατί περιέχει μεταξύ άλλων πρωτεΐνες μεταξιού. Αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια αποτρέπουν αποτελεσματικά τη ξηρότητα και τη θαμπάδα. Επομένως, αν θέλετε τέλεια και λαμπερά μαλλιά, απαλά και εύκολα διαχειρίσιμα, το Nanoil Heat Protectat Spray είναι αυτό που χρειάζεστε.

Οφέλη από τη χρήση προστασίας θερμότητας Nanoil

Το Nanoil Heat Protectant Spray διαθέτει πολλά οφέλη για τα μαλλιά. Παρακάτω θα βρείτε τι να περιμένετε από το σπρέι για την προστασία από τη θερμότητα.

  • Αποτρέπει τη φθορά από τη θερμότητα που προκαλείται από τα διάφορα εργαλεία και την έκθεση στον ήλιο.
  • Λειαίνει τις επιδερμίδες για όμορφα και λαμπερά μαλλιά.
  • Διευκολύνει το χτένισμα και τα μαλλιά είναι περιποιημένα.
  • Καταπολεμά τη στατικότητα και το φριζάρισμα.
  • Δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά.
  • Περιέχει κορυφαία συστατικά.
  • Μυρίζει όμορφα.
  • Αφήνει τα μαλλιά απαλά και λεία.

Δεν πρέπει λοιπόν να ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε προστασία από τη θερμότητα σε σπρέι από την Nanoil, για να έχετε όμορφα μαλλιά καθημερινά. Δεν έχει σημασία αν έχετε μακριά ή κοντά, πυκνά ή λεπτά μαλλιά, το Nanoil Heat Protectant Spray είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών χωρίς εξαιρέσεις. Χάρη στα συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν προκαλεί λιπαρότητα και δεν τα βαραίνει. Επιπλέον, το σπρέι της Nanoil δεν προκαλεί προβλήματα κατά το λούσιμο. Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε Nanoil Heat Protectant Spray στην καθημερινότητά σας, δε θα χρειάζεται πια να ανησυχείτε για τα μαλλιά σας. Αντί να τους στερείτε σιγά-σιγά την λάμψη, τη δύναμη και την ανθεκτικότητα, θα έχετε λαμπερά, απαλά και εύχρηστα μαλλιά όλη μέρα.

σπρεϊ προστασιασ θερμοτητασ Nanoil

Αυθεντικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών Nanoil

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε τα αυθεντικά προϊόντα της Nanoil, δείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο nanoil.gr. Εκεί μπορείτε να δείτε και άλλα προϊόντα περιποίησης της Nanoil – υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Για παράδειγμα, θα βρείτε σαμπουάν μισελέρ, διφασικά μαλακτικά, μάσκες μαλλιών, καθώς και φυτικά έλαια και σέρουμ προσώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *