Δείτε Τα Καλύτερα Αναδιπλούμενα Μολύβια Φρυδιών [ΚΟΡΥΦΑΙΑ 4]
Τα τέλεια φρύδια δε φεύγουν ποτέ από την μόδα και ο καλύτερος τρόπος για να τα τονίσετε είναι ένα μολύβι φρυδιών. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο μολύβι φρυδιών; Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τα 4 καλύτερα μολύβια φρυδιών, με κορυφαία βαθμολογία από τους χρήστες του Διαδικτύου. Δείτε την κατάταξή μας και επιλέξτε το καλύτερο για σας!

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

περισσότερες πληροφορίες: www.nanobrow.gr
  • Μέγεθος: 1 γρ
  • Αποχρώσεις: 1 ξανθό, 2 ανοιχτό καφέ, 3 σκούρο καφέ, 4 εσπρέσο

Αυτό το εξαιρετικά λεπτό μολύβι φρυδιών δημιουργεί πολύ φυσικές πινελιές που μοιάζουν με τρίχες, με διαρκεί όλη μέρα, χωρίς διορθώσεις! Οι πινελιές με το μολύβι Nanobrow ακριβείας μπορούν να μεταμορφώσουν τα φρύδια σας από άμορφα και αόρατα, σε έντονα και πυκνά. Τα χρώματα θα σας επιτρέψουν να παρέχετε κάλυψη. Η λεπτή άκρη σχεδιάζει ρεαλιστικές γραμμές και έτσι προσφέρει μια νέα, ογκώδη εμφάνιση. Είναι πολύ εύκολο να το δουλέψετε, καθώς διασφαλίζει ότι μπορείτε να φτιάξετε το μακιγιάζ των φρυδιών σας με λίγες κινήσεις. Οι φυσικές αποχρώσεις προσαρμόζονται στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Τα φρύδια σας φαίνονται πυκνότερα και πιο όμορφα. Το Nanobrow Eyebrow Pencil είναι ένα επαγγελματικό προϊόν που μπορεί να σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος στις μουτζούρες.

➞ Υψηλή απόδοση χρώματος
➞ Αδιάβροχο
➞ Αναδιπλούμενο 
➞ Ενσωματωμένο βουρτσάκι
➞ Λεπτή άκρη
➞ Βελούδινη φόρμουλα
➞ Μεγάλο μέγεθος

Διαδικτυακές αξιολογήσεις:

  • «Αυτό το μολύβι φρυδιών έχει πιο απαλή φόρμουλα από την Benefit, την ABH ή την Nyx, γι’ αυτό μου αρέσει τόσο πολύ. Δουλεύει γρήγορα ενώ προσφέρει μοναδική ακρίβεια. Το χρησιμοποιώ εύκολα και η απόχρωση μου ταιριάζει τέλεια!»
  • «Έχω δοκιμάσει πολλά μολύβια φρυδιών, αλλά πάντα επιστρέφω στο Nanobrow. Δημιουργεί όμορφες γραμμές και δεν είναι υπερβολικά απαλό. Νιώθω σίγουρη όταν το χρησιμοποιώ. Δεν ανησυχώ για το μακιγιάζ μου πια, διαρκεί όλη μέρα.»
  • «Επιτέλους βρήκα ένα μολύβι φρυδιών που μου ταιριάζει τέλεια!»
  • «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με το νέο προϊόν της Nanobrow! Επιτέλους ένα φθηνό, υψηλής ποιότητας, αναδιπλούμενο μολύβι φρυδιών!»

2. Benefit Precisely My Brow Pencil

  • Μέγεθος: 0,08 g
  • Αποχρώσεις: 1 ψυχρό ανοιχτό ξανθό, 2 θερμό χρυσό ξανθό, 2,5 ουδέτερο ξανθό, 2,75 θερμό καστανόξανθο, 3 θερμό ανοιχτό καφέ, 3,5 ουδέτερο μέτριο καφέ, 3,75 θερμό μέτριο καφέ, 4 θερμό σκούρο καφέ, 4,5 ουδέτερο σκούρο καφέ, 5 θερμό μαύρο- καφέ, 6 ψυχρό απαλό μαύρο, 7 ψυχρό γκρι

Διαθέτει ρυθμιζόμενη άκρη που δε χρειάζεται ξύστρα. Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις, από ξανθό έως μαύρο, συμπεριλαμβανομένου του γκρι. Χρησιμοποιήστε την πολύ λεπτή μύτη για να σχεδιάσετε γραμμές που μοιάζουν με τρίχες και θα πετύχετε πυκνά φρύδια με φυσικό τρόπο. Το χρώμα καλύπτει ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Αυτό το μολύβι φρυδιών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πυκνά και περιποιημένα φρύδια. Μπορείτε να επιλέξετε την απλή ή την μικρή έκδοση για να την έχετε πάντα μαζί σας. Η φόρμουλα είναι βίγκαν.

➞ Μίνι έκδοση διαθέσιμη (0,04 g)
➞ Διαρκεί 12 ώρες
➞ Αδιάβροχο
➞ Αναδιπλούμενο 
➞ Ενσωματωμένο βουρτσάκι
➞ Βίγκαν φόρμουλα
➞ Λεπτή άκρη

Διαδικτυακές κριτικές:

  • «Χρησιμοποιούσα το Anastasia Beverly Hills Brow Wiz και το άλλαξα με αυτό γιατί μου ταιριάζει καλύτερα το χρώμα. Παρατήρησα ότι είναι επίσης πιο ανθεκτικό.
  • «Θεωρώ ότι σίγουρα δεν είναι το πιο ευχάριστο μολύβι φρυδιών για να χρησιμοποιήσει κανείς. Η χρήση του είναι δύσκολη»
  • «Όλα τα μολύβια φρυδιών για ξανθές είναι πολύ σκούρα ή πολύ θερμά, για μένα, αλλά τελικά βρήκα την απόχρωση μου – Cool Light Blonde. Ευχαριστώ Benefit!»

3. NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

  • Μέγεθος: 0,09 g
  • Αποχρώσεις: 1 γκρι, 2 ξανθό, 3 καστανό, 4 σοκολατί, 5 σταχτί καφέ

Αυτό το εύχρηστο μολύβι φρυδιών αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των φρυδιών σας, χαρίζει όγκο και δημιουργεί μοναδικές εμφανίσεις σε λίγα λεπτά. Έδωσε ένταση και στις πιο κοντές τρίχες και η ανάλαφρη φόρμουλα εφαρμόζεται εύκολα. Ταιριάζει τέλεια με το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Σας επιτρέπει να γεμίζετε εύκολα τα κενά και να φτιάχνετε το τέλειο σχήμα που θέλετε. Η φόρμουλα είναι βίγκαν.

➞ Μέτρια σκληρότητα
➞ Ενσωματωμένο βουρτσάκι
➞ Λεπτή άκρη
➞ Αναδιπλούμενο 
➞ Βίγκαν φόρμουλα
➞ Αρκετά ανθεκτικό

Διαδικτυακές αξιολογήσεις:

  • «Το μολύβι φρυδιών NYX θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το σωστό σχήμα και χρώμα στα φρύδια. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή. Δεν μουτζουρώνει.»
  • «Το μολύβι είναι ανάλαφρο και με όμορφες αποχρώσεις. Το συνιστώ ιδιαίτερα σε ξανθές, καθώς έχει φυσική και ανοιχτόχρωμη απόχρωση διαθέσιμη.»
  • «Είναι λίγο ακριβό αν κανείς σκεφτεί το μέγεθος του.»

4. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

  • Μέγεθος: 0,09 g
  • Αποχρώσεις: 1 ξανθό, 2 της ψάθας, 3 γκρι, 4 καστανόξανθο, 5 απαλό καφέ, 6 μέτριο καφέ, 7 σοκολατί, 8 σταχτί καφέ, 9 κάραμελ, 10 μαύρο, 11 σκούρο καφέ, 12 γραφίτης

Αυτό το μολύβι φρυδιών εξασφαλίζει ότι το μακιγιάζ σας θα διαρκέσει όλη μέρα. Διαθέτει λεπτή, αναδιπλούμενη άκρη και ενσωματωμένο βουρτσάκι για να αναμειγνύετε το προϊόν. Είναι εύχρηστο και τα αποτελέσματα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Καλύπτει αποτελεσματικά τυχόν κενά. Διατίθεται σε 12 φυσικές αποχρώσεις – συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου ή του γραφίτη. Φόρμουλα βίγκαν.

➞ Ενσωματωμένο βουρτσάκι
➞ Αναδιπλούμενο
➞ Βίγκαν προϊόν
➞ Φόρμουλα στη μορφή κεριού
➞ Λεπτή άκρη
➞ Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις

Διαδικτυακές αξιολογήσεις:

  • «Ήμουν δύσπιστη αρχικά γι’ αυτό το μολύβι φρυδιών, καθώς πολλά προϊόντα με έχουν απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια, αλλά αγαπώ την ABH. Νιώθω πιο σίγουρη τώρα γιατί τα φρύδια μου φαίνονται φυσικά και πυκνά.»
  • «Για μένα έχει έντονη μορφή κεριού και μουτζουρώνει όταν το φοράω».
  • «Έψαχνα ένα προϊόν φρυδιών που δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Πιστεύω ότι το μολύβι φρυδιών ABH είναι από τις καλύτερες επιλογές για τους βίγκαν.»