Κουρασμένο πρόσωπο δίχως ζωντάνια; Χαλαρό και θαμπό δέρμα; Νιώθετε ότι το δέρμα σας χρειάζεται βοήθεια, π.χ. μια δόση θρεπτικής βιταμίνης C; Αυτό το βασικό θρεπτικό συστατικό είναι μία από τις πιο προτεινόμενες βιταμίνες για να βελτιωθεί η εμφάνιση του δέρματος. Καταπολεμά πολλά προβλήματα του δέρματος και αναζωογονεί την επιδερμίδα, τη φωτίζει και της χαρίζει ομοιόμορφο τόνο. Επιλέγοντας ένα καλό σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα χωρίς ρυτίδες και άλλες ατέλειες. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γιατί η βιταμίνη C πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής σας περιποίησης.

VIT C: Κάτι περισσότερο από μια γόμα σημαδιών!

Η βιταμίνη C συνδέεται κυρίως με το κοινό κρυολόγημα και τις φλεγμονές, ενώ μπορεί να προσφέρει και άλλα οφέλη εκτός αυτών. Όταν τοποθετείται στο δέρμα, αυτό το θρεπτικό συστατικό βελτιώνει την υφή του, αφαιρεί τις κοκκινίλες και σβήνει τους ποικίλους αποχρωματισμούς (π.χ. υπερχρωματισμός, σημάδια γήρανσης και σημάδια από τον ήλιο). Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C είναι ένας ισχυρός παράγοντας που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορα προβλήματα του δέρματος και είναι σε θέση να περιποιηθεί κατάλληλα το πρόσωπο.

Όταν ενσωματώνεται σε ένα σέρουμ προσώπου, η βιταμίνη C:

  • ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ
  • ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ
  • ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟΝΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
  • ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ
  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΚΑΙ HEV
  • ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
  • ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΥΛΩΣΗ

Η βιταμίνη C και τα συνθετικά παράγωγά της

Η γνήσια μορφή της βιταμίνης C έχει το δικό της όνομα – ασκορβικό οξύ. Προσφέρει αναζωογονητικά αποτελέσματα και ανανέωση του δέρματος, αλλά είναι ασταθές και διαλύεται πριν καταφέρει να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Για τον λόγο αυτό, σήμερα, τα εργαστήρια καλλυντικών επεξεργάζονται το ασκορβικό οξύ, για να αποκτήσουν την πιο σταθερή μορφή βιταμίνης C, ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε όλα τα οφέλη της στην περιποίηση του δέρματος. Το 3-0-αιθυλο-ασκορβικό οξύ είναι σε θέση να εισχωρήσει στο δέρμα, καθώς είναι πιο σταθερό και επομένως, η καλύτερη μορφή αγνής βιταμίνης C που μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ουσίες για να δημιουργήσει αξιόλογα και υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόντα περιποίησης.

Ένα αποτελεσματικό σέρουμ προσώπου βιταμίνης C περιέχει σταθερή μορφή βιταμίνης C και άλλων συστατικών υψηλής ποιότητας. Προφανώς αυτό το προϊόν δεν έχει παραβένες, αφυδατικές αλκοόλες, PEGs και άλλα είδη συνθετικών ουσιών που δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου μας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποιο σέρουμ προσώπου βιταμίνης C είναι το κορυφαίο.

1. Nanoil, Vit. C Face Serum | 50 ml | σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C

ηλικίες: 20, 30, 40, 50, 60

το καλύτερο σέρουμ προσώπου Nanoil

διαθέτει:

  • τις καλύτερες, σταθερές ενώσεις βιταμίνης c (γνωστή και ως 3-0-αιθυλο-ασκορβικό οξύ) – αναζωογονεί, φωτίζει το δέρμα, σβήνει τα σημάδια κόπωσης, χαρίζει νεανικότητα, σβήνει τους αποχρωματισμούς ή τις ατέλειες, προσφέροντας στο δέρμα θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση
  • εκχύλισμα ρίζας πουναρνάβας – ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που γεμίζει με πολύτιμα φλαβονοειδή και φυτικές στερόλες το δέρμα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και επιδιορθώνει τις μικροφθορές

Το σέρουμ προσώπου Nanoil, Vit. C είναι ένα από τα κορυφαία και πιο προτεινομένα προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Οι χρήστες είναι ευχαριστημένοι με την ταχύτητα των αποτελεσμάτων που εξασφαλίζουν την άμεση βελτίωση του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου, το Nanoil, Vit. C σέρουμ προσώπου χαρίζει ομοιόμορφο τόνο, φωτεινότερο δέρμα και απομακρύνει τα σημάδια. Αυτά τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς το 3-0-αιθυλο-ασκορβικό οξύ, το οποίο είναι η γνήσια βιταμίνη C στην πιο αποτελεσματική της μορφή. Μπορεί να εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα για να το αναζωογονήσει, να αποτρέψει τις ρυτίδες και να χαρίσει ελαστικότητα. Χάρη στο σπάνιο εκχύλισμα της ρίζας πουναρνάβας, αυτό το σέρουμ προσώπου βιταμίνης C παίζει επίσης το ρόλο του ισχυρού αντιοξειδωτικού. Αυτό το καλλυντικό είναι απόλυτα κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για το πρόσωπο που εκτίθεται συνεχώς σε αστική ρύπανση και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

2. Lumene, Nordic C Glow Boost Essence | 30 ml | σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C

ηλικίες: 20, 30, 40, 50, 60

διαθέτει:

  • βιταμίνη c – ασκορβυλό γλυκοσίδη, η οποία είναι μια συνθετική μορφή βιταμίνης C που είναι αρκετά σταθερή
  • εκχύλισμα βόρειας άγριας μουριάς – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και αποτρέπει τη φθορά του δέρματος
  • υαλουρονικό οξύ – ενυδατώνει, προσελκύει και συγκεντρώνει μόρια νερού, βελτιώνει την ανθεκτικότητα του δέρματος και το προστατεύει από την αφυδάτωση

Αυτό το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ακριβό, αυτό το προϊόν περιποίησης έχει πολλούς χρήστες που τους αρέσει η έντονη λάμψη και το αποτέλεσμα γυαλάδας στο δέρμα. Πρόκειται για μια μη λιπαρή σύνθεση που διεισδύει εύκολα στο δέρμα και χαρίζει τη διαρκή αίσθηση του φρέσκου και κατάλληλα θρεμμένου προσώπου.

3. Timeless Skin Care, 20% Vitamin C + E Ferulic Acid Serum | 30 ml | σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C

ηλικίες: 20, 30, 40, 50, 60

διαθέτει:

  • βιταμίνη c – ένα αντιοξειδωτικό που αναζωογονεί το δέρμα, το φωτίζει και το αφήνει ξεκούραστο
  • φερουλικό οξύ – παίζει βασικό ρόλο στην αναζωογόνηση των ιστών, λειτουργεί σαν ένζυμο
  • βιταμίνη ε – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που έχει αντιγηραντική δράση
  • πανθενόλη – καταπραΰνει και ανακουφίζει τους ερεθισμούς του δέρματος

Το σέρουμ προσώπου Timeless Skin Care βιταμίνης C περιέχει μια ακόμα αντιγηραντική βιταμίνη (E) που είναι ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά για το δέρμα του προσώπου. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αφαίρεση των σημαδιών απ’ τον ήλιο και άλλους αποχρωματισμούς (π.χ. σημάδια από σπυράκια). Το φερουλικό οξύ συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος και – όπως τα παραπάνω συστατικά – λειτουργεί εξίσου ως ισχυρό αντιοξειδωτικό. Αυτό το προϊόν περιποίησης έχει μια ελαφριά και μη λιπαρή φόρμουλα που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν φράζει τους πόρους της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση μακιγιάζ.

4. Sesderma, C-Vit, Liposomal Serum | 30 ml | σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C

ηλικίες: 30, 40, 50

διαθέτει:

  • βιταμίνη c (δηλαδή 3-0-αιθυλο-ασκορβικό οξύ) – αναζωογονεί, φωτίζει το δέρμα, σβήνει τα σημάδια κόπωσης, βελτιώνει την ανθεκτικότητα

Πρόκειται για ένα αρκετά βαρύ σέρουμ προσώπου βιταμίνης C που περιέχει τα καλύτερα στοιχεία της βιταμίνης. Εκτός αυτού, η λίστα των συστατικών περιέχει PEGs, αλκοόλες και συνθετικά αρώματα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το 3-0-αιθυλο-ασκορβικό οξύ. Λόγω του γεγονότος ότι αυτό το σέρουμ περιέχει τόσα πολλά συστατικά, καλύτερα να δοκιμάσετε ένα μικρό δείγμα πριν την πρώτη χρήση στο δέρμα σας. Το σέρουμ προσώπου Sesderma με βιταμίνη c προτείνεται κυρίως για λιπαρό πρόσωπο, καθώς βοηθά τους σμηγματογόνους αδένες να λειτουργούν σωστά, δηλαδή ρυθμίζει τη σμηγματόρροια. Το ώριμο δέρμα μπορεί να ωφεληθεί από τη θεραπεία με αυτό το σέρουμ, επειδή συσφίγγει το δέρμα. Όταν χρησιμοποιείται συχνά, το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη c βελτιώνει ορατά τόσο την εμφάνιση του δέρματος, όσο και την ανθεκτικότητα. Είναι κατάλληλο για χρήση πριν το μακιγιάζ.

5. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% | 30 ml | σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C

ηλικίες: 30, 40, 50

διαθέτει:

  • βιταμίνη c – η ασκορβυλό γλυκοσίδη είναι ένα συνθετικό παράγωγο βιταμίνης c, αρκετά σταθερό. βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και το φωτίζει

Αυτό το σέρουμ προσώπου από την The Ordinary περιέχει 12% συμπύκνωμα βιταμίνης c, είναι γνωστό ως ένα ισχυρό καλλυντικό βελτίωσης του δέρματος που καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων και σβήνει τα σημάδια. Όταν χρησιμοποιείται συχνά, αυτό το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη c μπορεί να κάνει το δέρμα μερικούς τόνους φωτεινότερο και αποτρέπει το σπάσιμο των τριχοειδών αγγείων. Επιπλέον, αυτό το προϊόν περιποίησης αντιμετωπίζει την ερυθροδερμία και βοηθά το δέρμα να παραμείνει υγιές. Ως ένα ελαφρύ σέρουμ προσώπου απορροφάται γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από την τοποθέτηση μακιγιάζ.