Τέλεια φρύδια; Σήμερα τα «τέλεια» φρύδια είναι φυσικά, πυκνά, όμορφα και θρεμμένα. Αυτά είναι τα φρύδια του Instagram που όλοι λατρεύουν. Πώς να αποκτήσετε τέτοια φρύδια;

Ευτυχώς δεν είναι δύσκολο, ούτε απαιτεί να αφιερώσετε ώρες στο μακιγιάζ. Είστε λίγα βήματα μακριά από το να αποκτήσετε τα φρύδια του Instagram! Μαζέψτε τα απαραίτητα, διαβάστε τον οδηγό και ξεκινήστε!

Τέλεια φρύδια: Διαμόρφωση φρυδιών

Ευτυχώς η τάση για λεπτά φρύδια είναι ξεπερασμένη. Τώρα τα φρύδια είναι πυκνά, έντονα, φυσικά και περιποιημένα. Ακόμα και τα τολμηρά φρύδια πρέπει να είναι όμορφα διαμορφωμένα, επομένως το πρώτο βήμα – με την προϋπόθεση ότι θέλετε φρύδια Instagram – είναι να αφαιρέσετε τις τρίχες που χαλούν την τέλεια εμφάνιση σας.

Μπορείτε να φτιάξετε το σχήμα των φρυδιών με διάφορους τρόπους, εξαρτάται από εσάς ποια τεχνική θα προτιμήσετε – χρησιμοποιήστε την πιο κατάλληλη και βολική για εσάς. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλωστή, κερί ή τσιμπιδάκι. Το τελευταίο είναι το πιο δημοφιλές και δεν μας εκπλήσσει. Μόλις καταλήξετε στην τεχνική διαμόρφωσης φρυδιών, προχωρήστε για να αφαιρέσετε τις τρίχες που μακραίνουν έξω από το περίγραμμα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τρίμερ εάν τα φρύδια χρειάζονται κόντυμα.

Τέλεια φρύδια: Απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ

Εκτός από τα προϊόντα θρέψης για φρύδια και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για να φτιάξετε το σωστό σχήμα, χρειάζεστε και μερικά προϊόντα μακιγιάζ. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλο φρυδιών ή ένα καθαρό βουρτσάκι από παλιά μάσκαρα – αυτά τα δύο είναι χρήσιμα για την περιποίηση των φρυδιών. Επίσης χρειάζεστε ένα πινέλο με γωνία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ. Βεβαιωθείτε ότι το πινέλο είναι ακριβείας και λεπτό. Οι επαγγελματίες μακιγιέζ προτείνουν το πινέλο Zoeva 317, ή ένα λίγο φθηνότερο, αλλά εξίσου ποιοτικό, το Hakuro H85. Αναζητήστε τα για να δείτε πως είναι, έτσι ώστε να βρείτε κάτι παρόμοιο, εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε κανένα από τα δύο παραπάνω.

Τέλεια φρύδια: Σκιές φρυδιών και πομάδες

Πρόκειται για δύο τέλεια προϊόντα μακιγιάζ που προορίζονται για τη βελτίωση της εμφάνισης των φρυδιών. Σας επιτρέπουν να δημιουργείτε διαφορετικά αποτελέσματα. Και με τα δύο προϊόντα μπορείτε να γεμίσετε τα κενά στα φρύδια, ζωγραφίζοντας ψεύτικες τρίχες, ή να σχεδιάσετε το σχήμα της καμάρας. Όλα τα καλλυντικά με κρεμώδη σύνθεση προσφέρουν αποτελέσματα με διάρκεια, έχουν δυνατό κράτημα και είναι αδιάβροχα, άρα εξασφαλίζουν την τέλεια εμφάνιση όλη την μέρα. Όταν επιλέγετε πομάδα φρυδιών, να είστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να κάνετε γρήγορες και σύντομες κινήσεις με το χέρι σας. Εάν απλώσετε μεγάλη ποσότητα, με ένα βουρτσάκι χτενίστε το περίσσευμα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μια προσεγμένη, διακριτική, φυσική και θηλυκή εμφάνιση. Βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια δεν είναι πολύ έντονα – πρέπει το περίγραμμα να σβήνεται με το δέρμα.

Θυμηθείτε!

Όταν επιλέγετε χρώμα για τα προϊόντα των φρυδιών σας, δείτε αν η απόχρωση ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας. Πώς; Για παράδειγμα, εάν τα μαλλιά σας είναι σκούρα, επιλέξτε μια απόχρωση πιο ανοιχτή κατά ένα τόνο. Τα σκούρα μαύρα μαλλιά σε συνδυασμό με σκούρα μαύρα φρύδια δε φαίνονται όμορφα. Επίσης, σχετικά με τα φρύδια τύπου Instagram, φτιάξτε το περίγραμμα στο κάτω μέρος των φρυδιών με ένα concealer. Με αυτόν τον τρόπο το βλέμμα σας είναι πιο λαμπερό και τα φρύδια φαίνονται ανασηκωμένα.

Τέλεια φρύδια: Σταθεροποιώντας τα αποτελέσματα

Το μακιγιάζ των φρυδιών είναι λίγο πιο γενικό από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Δηλαδή εκτός του ότι τα καλλυντικά διαρκούν περισσότερο, τιθασεύετε και τα φρύδια σας, εφόσον είναι ατίθασα. Υπάρχει ένα ειδικό καλλυντικό που έχει σχεδιαστεί για να τιθασεύει τα φρύδια και ονομάζεται τζελ σταθεροποίησης. Είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: διαφανές και έγχρωμο. Όταν τα φρύδια σας είναι πυκνά και δυνατά, μπορείτε να επιλέξετε ένα διάφανο τζελ. Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι με λίγο τζελ πάνω και χτενίστε τα φρύδια. Το αποτέλεσμα των όμορφων, φτιαγμένων και περιποιημένων φρυδιών είναι επιτεύξιμο!

Ακόμα πιο φυσικά φρύδια

Τα φυσικά αποτελέσματα είναι αυτά που θέλουμε – είναι η σημερινή τάση. Ανεξαρτήτως από το πως είναι τα φρύδια σας – είτε πυκνά, είτε όχι – υπάρχει πάντα τρόπος να δημιουργήσετε φυσικά αποτελέσματα. Πώς; Χρειάζεστε σκιές φρυδιών ή μολύβι φρυδιών. Οι σκιές φρυδιών σας επιτρέπουν να γεμίσετε τα κενά με ένα φυσικό και ματ αποτέλεσμα. Το μολύβι φρυδιών τονίζει περισσότερο τα φρύδια και να μπορείτε να προσθέσετε μεμονωμένες τρίχες. Να ελέγχετε πάντα αν εφαρμόσατε πολύ προϊόν και αν ναι, χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι για να το αφαιρέσετε, χωρίς να χαλάσετε την εμφάνιση σας. Επίσης η αρχή των φρυδιών πρέπει να μην είναι απότομη και να μη ξεχωρίζει έντονα, κάτι που δεν ισχύει για την άκρη των φρυδιών. Η άκρη μπορεί να είναι απότομη και λίγο πιο σκούρα από την αρχή.