Τι θα θυσιάζατε για να έχετε πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες; Εγώ, χωρίς να το συνειδητοποιώ, έχω θυσιάσει τις ίδιες μου τις βλεφαρίδες. Πάντα ονειρευόμουν να έχω πλούσιες, απίστευτα μακριές βλεφαρίδες. Κάποιες κοπέλες είναι τυχερές και γεννιούνται έτσι. Εγώ δεν είμαι μία από αυτές. Καθώς όλες οι γυναίκες γύρω μου φορούσαν extension βλεφαρίδων, σκέφτηκα να το κάνω και εγώ. Οι φίλες μου μου έλεγαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα γλίτωνα χρόνο και κόπο. Τις πίστεψα και έβαλα τα extension πριν έναν χρόνο.

Πρέπει να παραδεχθώ ότι έδειχναν υπέροχες. Παρ’ όλα αυτά, καθώς ο καιρός περνούσε, ο ενθουσιασμός μου μετατράπηκε σε απογοήτευση. Οι μήνες περνούσαν και εγώ παρατήρησα ότι οι φυσικές μου βλεφαρίδες έπεφταν. Η αισθητικός μου έφτασε στο σημείο να μου προτείνει την μέθοδο 1:3 χρησιμοποιώντας ελαφριές βλεφαρίδες από mink για να φαίνονται πιο πλούσιες. Τότε κατάλαβα πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση των φυσικών μου βλεφαρίδων. Φορούσα τις βλεφαρίδες από mink για 3 μήνες και μετά αποφάσισα να μην ξαναπάω στα ραντεβού ανανέωσης. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση των βλεφαρίδων μου. Έτρεξα στο μαγαζιά για να πάρω έναν οποιοδήποτε ορό βλεφαρίδων και έτσι πήρα το Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner. Άρχισα να το χρησιμοποιώ κάθε ημέρα σαν βάση για την μάσκαρα.smash

Περίμενα υπέροχα και γρήγορα αποτελέσματα. Ίσως ήμουν λίγο ανυπόμονη, αλλά το Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner δεν δούλεψε καλά για εμένα. Τώρα γνωρίζω ότι το να περνάς απλά έναν ορό με ένα βουρτσάκι τις βλεφαρίδες σου δεν έχει αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό να θρέφονται οι ρίζες των βλεφαρίδων ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν πιο δυνατές βλεφαρίδες. Μην βλέποντας αποτελέσματα, έκανα μία μικρή έρευνα και βρήκα το Nanolash. Σε αντίθεση με το Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner, το Nanolash στοχεύει στους θύλακες και τους παρέχει όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζονται. Το Nanolash έχει ένα μικρό μυτερό πινέλο που διανέμει τον ορό ακριβώς πάνω στην γραμμή των βλεφαρίδων.

Έχουν περάσει μόνο δύο εβδομάδες που χρησιμοποιώ το Nanolash, αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι βλεφαρίδες μου αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα και έχω πλέον και καινούργιες βλεφαρίδες στις αραιές περιοχές. Με το Smashbox Lash revival Treatment & Conditioner δεν είδα καθόλου αποτελέσματα όσον αφορά την πυκνότητα των βλεφαρίδων μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που το άλλαξα με έναν καλύτερο ορό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *