Όμορφες, υγιείς, προσεγμένες – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των βλεφαρίδων που αποτελούν το καλύτερο πλαίσιο για τα μάτια. Δυστυχώς, οι γυναίκες τείνουν να έχουν πολλά προβλήματα με αυτές τις μικροσκοπικές τρίχες. Οι βλεφαρίδες σπάνια έχουν μια ωραία καμπυλότητα και τείνουν να φαίνονται θαμπές. Οι δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής, οι οποίες δεν βαραίνουν τις πραγματικές βλεφαρίδες, αποδεικνύονται μια καλή λύση. Ποιες από αυτές όμως αξίζουν να δοκιμάσετε;

Οι 5 δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής, Γιατί κατατάξαμε αυτά ακριβώς τα προϊόντα

Οι δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Χάρη σε αυτές τις ψεύτικες βλεφαρίδες, οι γυναίκες μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή τους μέσα σε λίγα λεπτά. Από την άλλη πλευρά, οι ημιμόνιμες extensions βλεφαρίδων απαιτούν συνήθως πολύ χρόνο, συν το ότι είναι δαπανηρές.

Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις που φορούν extensions βλεφαρίδων για χρόνια, οι φυσικές βλεφαρίδες τείνουν να έχουν κατεστραμμένη δομή και απλώς πέφτουν. Τα κενά στις βλεφαρίδες είναι από τους χειρότερους εφιάλτες των γυναικών.

Τα πάντα άλλαξαν όταν μάρκες όπως η Nanolash άρχισαν να κυκλοφορούν δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής. Τέτοια προϊόντα δεν βαραίνουν τις πραγματικές βλεφαρίδες, επιπλέον η τοποθέτησή τους διαρκεί μια στιγμή και είναι αρκετά ανθεκτικές.

Ταυτόχρονα, ο αυξανόμενος αριθμός των διαθέσιμων δεσμίδων βλεφαρίδων καθιστά δύσκολη την επιλογή ενός συγκεκριμένου προϊόντος. Και γι’ αυτό κατατάσσουμε τις πέντε καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι. Κατά την επιλογή των προϊόντων, λάβαμε υπόψη μας τους ακόλουθους παράγοντες:

  • την ευκολία και την άνεση κατά την εφαρμογή- θα πρέπει να διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.
  • την ανθεκτικότητα- πόσο καιρό παραμένουν οι δεσμίδες βλεφαρίδων από τη στιγμή που  θα τις τοποθετήσετε.
  • αισθητική- οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής θα πρέπει να μοιάζουν με τις πραγματικές βλεφαρίδες.
  • ποικιλία- οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής. θα πρέπει να σας επιτρέπουν να  δημιουργείτε διάφορα στυλ βλεφαρίδων και θα πρέπει να μπορείτε να τις συνδυάζετε μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες, κατατάξαμε πέντε προϊόντα που πληρούν τα κριτήρια.

Οι 5 καλύτερες δεσμίδες extensions βλεφαρίδων για οικιακή χρήση. Ποιες από αυτές πρέπει να γνωρίζετε;

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής επιτρέπουν στις γυναίκες να αλλάξουν γρήγορα την εμφάνισή τους. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού προϊόντος είναι το ζητούμενο. Υπάρχουν πολλά σετ δεσμίδων βλεφαρίδων με καλή δημοτικότητα, αλλά οι υποσχέσεις των κατασκευαστών μερικές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ας δούμε τα 5 κορυφαία προϊόντα που πρέπει να σας τραβήξουν την προσοχή!

1. Nanolash extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής

Η Nanolash είναι μια μάρκα που κάθε γυναίκα είναι εξοικειωμένη με αυτήν. Εδώ και πολλά χρόνια η μάρκα προμηθεύει ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τη φροντίδα των βλεφαρίδων όσο και για το φορμάρισμα.

Μόλις κυκλοφόρησαν, οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής χαρακτηρίστηκαν ως οι καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων που υπάρχουν και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των γυναικών. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη Nanolash είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που αποδεικνύεται καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο.

Ας επικεντρωθούμε πρώτα στην εμφάνιση των δεσμίδων βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες σε μια μαύρη λωρίδα – η εύκαμπτη λωρίδα αναμειγνύεται με τη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων. Χάρη στο μαύρο χρώμα, δεν είναι αισθητή, επιπλέον καμουφλάρει τα κενά στις πραγματικές βλεφαρίδες. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι κατασκευασμένες από εύκαμπτο και ελαφρύ υλικό, το οποίο μας επιτρέπει να τις προσαρμόζουμε αβίαστα στο σχήμα του ματιού. Δεν θα νιώσετε κανένα βάρος φορώντας τις, και είναι απολύτως ασφαλείς για τα ευαίσθητα μάτια.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής είναι εξαιρετικά εύκολες στην εφαρμογή. Η εφαρμογή πρόκειται να μας πάρει 10 λεπτά και είναι αυτό που επιβεβαιώνουν οι γυναίκες στις κριτικές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι:

  • εφαρμόζετε το συνδετικό σε όλες τις βλεφαρίδες σας και περιμένετε από 30 έως 60 δευτερόλεπτα για να το αφήσετε να γίνει αρκετά κολλώδες.
  • τοποθετείτε μια δεσμίδα βλεφαρίδων κάτω από τις πραγματικές βλεφαρίδες, όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.
  • ολοκληρώστε τη διαδικασία με την εφαρμογή του σφραγιστικού και αφαιρέστε την κολλώδη στρώση.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε μια λαμπερή βεντάλια βλεφαρίδων με τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής της Nanolash.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το σετ βλεφαρίδων Nanolash περιέχει έως και 36 δεσμίδες. Στην πράξη, λαμβάνοντας υπόψη ότι χρειαζόμαστε περίπου 4 ή 5 δεσμίδες ανά μάτι για μία μόνο χρήση, το κουτί είναι αρκετό ακόμη και για 4 εφαρμογές. Αυτός ο αριθμός γίνεται μεγαλύτερος επειδή αυτές οι δέσμες βλεφαρίδων αποδεικνύονται επαναχρησιμοποιήσιμες αφού αφαιρεθούν και καθαριστούν. Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής έχουν καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα οκτώ διαθέσιμα στυλ βλεφαρίδων, ώστε να μπορούν σίγουρα να επιλέξουν το τέλειο σετ για τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Κάθε κουτί περιλαμβάνει τρία μήκη βλεφαρίδων: 10 mm, 12 mm και 14 mm. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για βλεφαρίδες όπως αυτές του ρωσικού όγκου ή για πιο διακριτικά στυλ.

Η μάρκα Nanolash προσφέρει επίσης ένα πλήρες σετ δεσμίδων με βλεφαρίδες σε απίστευτα ελκυστική τιμή. Το σετ περιέχει τις βλεφαρίδες συν:

  • συνδετικό υλικό Nanolash – έχει μαύρο χρώμα, επομένως εξισορροπεί έξοχα το χρώμα των πραγματικών και των ψεύτικων βλεφαρίδων.
  • Υλικό αφαίρεσης Nanolash – σας επιτρέπει να αφαιρείτε εύκολα τις δεσμίδες βλεφαρίδων    χωρίς να καταστρέφετε τις πραγματικές βλεφαρίδες σας.
  • σφραγιστικό υλικό Nanolash – αφαιρεί γρήγορα τις κολλώδεις στρώσεις από το συγκολλητικό υλικό.
  • εργονομικό τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες – είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το σετ δεσμίδων βλεφαρίδων περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής .

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εκτιμηθεί είναι οι δηλωμένες πέντε ημέρες φθοράς. Οι κριτικοί, από την άλλη πλευρά, αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να φορέσουν τις βλεφαρίδες Nanolash πολύ περισσότερο, καθώς και ότι ορισμένες από αυτές επαναχρησιμοποίησαν ακόμη και τις ίδιες βλεφαρίδες! Ανέφεραν ότι οι βλεφαρίδες είχαν το ίδιο σχήμα και φαίνονταν καλές μετά την αφαίρεση.

Όλα τα παραπάνω οφέλη δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία, ότι οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής της Nanolash σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης!

2. TATTI Invisi-Lash Kit

Το Invisi-Lash Kit από την μάρκα TATTI κατατάσσεται στη δεύτερη θέση του πίνακα. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι αρκετά πρόσφατες στην αγορά. Όπως οι περισσότερες μάρκες, η TATTI προσφέρει επίσης ένα πλήρες κιτ με δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον χρήση.

Αυτό το σετ βλεφαρίδων περιέχει διαφορετικά μήκη από δεσμίδες βλεφαρίδων και επιπλέον αξεσουάρ, αλλά οι ελεγκτές αναφέρουν ότι το συνδετικό δεν διαθέτει άνετο απλικατέρ, το οποίο θα σας εμποδίσει να τοποθετήσετε τις βλεφαρίδες εύκολα. Η μορφή των δεσμίδων μπορεί να είναι προβληματική. Οι βλεφαρίδες είναι καλαίσθητες, αλλά η διαφανής ταινία μπορεί να σας εμποδίσει να πετύχετε μια πλήρως φυσική εμφάνιση. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων έχουν μια ευδιάκριτη λωρίδα η οποία αποτυγχάνει να αναμειχθεί με τη γραμμή των βλεφαρίδων.

Η μάρκα υπόσχεται ότι μπορούμε να κάνουμε την κατ’ οίκον εφαρμογή σε περίπου 10 λεπτά και είναι εφικτή, εφόσον έχετε εμπειρία στην εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι κατασκευασμένες από μάλλον άκαμπτο υλικό. Θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε βλεφαρίδες ρωσικού όγκου, ωστόσο, η εφαρμογή μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο σε αυτή την περίπτωση.

Ο χρόνος που μπορείτε να φορέσετε τις βλεφαρίδες Invisi-Lash Kit υπολογίζεται σε 4 ημέρες και, σύμφωνα με τους κριτικούς, είναι αληθινός. Ωστόσο, δεν πρόκειται για εντυπωσιακή βαθμολογία σε σύγκριση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων της Nanolash που μπορούν να παραμείνουν για 5 ημέρες ή και περισσότερο.

Συνοψίζοντας, οι δεσμίδες extensions βλεφαρίδων από το σετ TATTI Invisi-Lash είναι καλές, αλλά υπάρχουν μερικά θέματα που μπορούν να βελτιωθούν.

3. KISS Falscara Starter Kit

Το KISS Falscara Starter Kit προσφέρει extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής για οικιακή χρήση, αλλά το σετ φαίνεται να είναι ελλιπές.

Περιλαμβάνει βασικά αξεσουάρ για τις extensions  βλεφαρίδων στο σπίτι, ωστόσο, η μάρκα υπογραμμίζει ότι οι πελάτες πρέπει να αγοράσουν ένα επιπλέον προϊόν, ένα ειδικό υλικό overnighter, αν θέλουν να κάνουν τις extensions βλεφαρίδων να διαρκέσουν περισσότερο. Εάν δεν το κάνουν, τότε οι βλεφαρίδες µπορούν να φορεθούν µόνο για µία ηµέρα. Από το σετ λείπει επίσης ένα προϊόν αφαίρεσης, το οποίο είναι απαραίτητο για την αφαίρεση των δεσμίδων βλεφαρίδων. Πρέπει επίσης να υπογραμμιστεί ότι οι βλεφαρίδες δεν θα είναι καλές για επαναχρησιμοποίηση αφού τις καλύψετε με το υλικό overnighter.

Όσον αφορά τις βλεφαρίδες, τις αισθάνεστε απαλές και ελαφριές, και φαίνονται αρκετά ρεαλιστικές.

Οι αναφερόμενες ατέλειες, αν και φαίνονται ασήμαντες, μας εμποδίζουν να τοποθετήσουμε το KISS Falscara Starter Kit ψηλότερα στην κατάταξη.

4. Velour Xtensions Kit

Το Velour Xtensions Kit είναι ένα βασικό σετ βλεφαρίδων που ούτε αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί πλήρες. Περιλαμβάνει μόνο τις δεσμίδες βλεφαρίδων, έναν συνδετικό υλικό και ένα απλικατέρ. Θα παρατηρήσετε αμέσως την έλλειψη ενός σφραγιστικού, το οποίο μπορεί να είναι απαραίτητο για μακροχρόνια αποτελέσματα. Σε αυτή την περίπτωση και πάλι από το σετ βλεφαρίδων λείπει το απαραίτητο αφαιρετικό.υλικό,

Όσον αφορά την εμφάνιση, οι βλεφαρίδες από το Velour Xtensions Kit φαίνονται εντάξει, αρκετά φυσικές, διακριτικές και συμπαγείς. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων – σε αντίθεση με τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής Nanolash – δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι γυναίκες που τις δοκίμασαν ανέφεραν ότι οι μεμονωμένες βλεφαρίδες άρχισαν να πέφτουν μετά την αφαίρεση. Αυτό, με τη σειρά του, δείχνει ότι το Velour Xtensions Kit προσφέρει ελαφρώς χειρότερης ποιότητας δεσμίδες extensions βλεφαρίδων σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της λίστας μας.

Ταυτόχρονα, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα κιτ extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής στην αγορά, εκτιμούμε ότι η κακή ποιότητα δεν είναι δικαιολογημένη.

5. Lilac St Intro Starter Kit

Το Lilac St Intro Starter Kit κατατάσσεται στη χαμηλότερη θέση. Αυτές οι δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής προσφέρουν αρκετά φυσική εμφάνιση και μια ποικιλία.

Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους καμπυλότητας, μήκους και χρώματος, γεγονός που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν όποιο στυλ βλεφαρίδων επιθυμούν. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων από το Lilac St Intro Starter Kit είναι κατάλληλες για λεπτή εμφάνιση βλεφαρίδων καθώς και για βλεφαρίδες όγκου.

Ο κατασκευαστής υπόσχεται ότι μπορείτε να τοποθετήσετε τις δεσμίδες βλεφαρίδων μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο οι γυναίκες που τις δοκίμασαν λένε ότι τους πήρε περισσότερο χρόνο. Το δύσμορφο απλικατέρ είναι μεταξύ των κορυφαίων μειονεκτημάτων που αναφέρουν. Να σας υπενθυμίσουμε ότι κατά τη δοκιμή τους η εφαρμογή των δεσμίδων βλεφαρίδων Nanolash χρειάστηκε το πολύ 10 λεπτά, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το πόσο καιρό μπορούν να φορεθούν οι βλεφαρίδες Lilac St Intro Starter Kit υπολογίζεται σε 4 ημέρες. Είναι παρόμοιο με τα περισσότερα προϊόντα, αλλά σίγουρα δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την ποιότητα και την αισθητική, αυτές οι δεσμίδες extensions βλεφαρίδων αξίζουν σίγουρα τον κόπο, ωστόσο, πολλές άλλες μάρκες προσφέρουν προϊόντα ίδιας ποιότητας σε πολύ καλύτερες τιμές ή σε μεγαλύτερα πακέτα αναπλήρωσης στην ίδια τιμή. Το κουτί αναπλήρωσης Lilac περιέχει μόνο 10 τεμάχια που ισοδυναμεί με μία μόνο εφαρμογή.

Σύνοψη της κατάταξης που περιλαμβάνει τις 5 καλύτερες δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον χρήσης

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής μπορούν σίγουρα να θεωρηθούν ως μια κοσμετολογική επανάσταση. Με τη χρήση τους, οι γυναίκες μπορούν εύκολα να κάνουν τις βλεφαρίδες και τα μάτια τους να φαίνονται καλύτερα και να απολαμβάνουν αποτελέσματα που διαρκούν για αρκετές ημέρες.

Οι δεσμίδες extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής της Nanolash αποδεικνύονται ο ηγέτης σε αυτή την κατηγορία. Η χρήση τους επιφέρει πολλά οφέλη και, το σημαντικότερο, η τοποθέτησή τους είναι πραγματικά απλή.

Όταν αγοράζουν extensions βλεφαρίδων αυτοσχέδιας εφαρμογής, οι γυναίκες πρέπει να σκεφτούν τις δικές τους ανάγκες και προσδοκίες. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν ποιο αποτέλεσμα και ποια εμφάνιση βλεφαρίδων προσδοκούν. Με αυτό κατά νου, η επιλογή του σωστού προϊόντος θα είναι πολύ πιο εύκολη!