Το πολωνικό μπορεί να χαρίσει στα νύχια σας υπέροχες αποχρώσεις και να συμπληρώσει την εμφάνισή σας, αλλά το να το φύγει μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Ωστόσο, με τα σωστά εργαλεία και τις σωστές τεχνικές, μπορείτε να αφαιρέσετε με ευκολία ακόμη και τα πιο δύσκολα πολωνικά και να φροντίσετε τα νύχια σας.

Πώς να αφαιρέσετε το πολωνικό

Για αρχή, θα χρειαστείτε ένα βαμβάκι, λίγη άσπρη ξύδι ή αφαιρετικό πολωνικού και μπάλες βαμβακιού. Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε λίγες σταγόνες αφαιρετικού στην επιφάνεια του νυχιού σας και να το αφήσετε για λίγα λεπτά. Μετά, χρησιμοποιήστε το βαμβάκι για να σκουπίσετε το πολωνικό. Εάν το πολωνικό είναι δύσκολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένας μικρός ξυστήρας.

Συντήρηση των νυχιών

Μετά την αφαίρεση του πολωνικού, είναι σημαντικό να φροντίσετε τα νύχια σας. Ο πιο σημαντικός τρόπος για να τα κρατήσετε υγιή είναι να τα ενυδατώνετε συχνά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λάδι για τα νύχια ή μια κρέμα χεριών για να το κάνετε αυτό.

Πρόσθετες συμβουλές

Είναι επίσης σημαντικό να κόβετε τα νύχια σας τακτικά και να τα λιμάρετε για να τα κρατήσετε σε καλή κατάσταση. Η προσθήκη μιας βιταμίνης για τα νύχια στη ρουτίνα σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση των νυχιών σας.

Καθώς και, ο τρόπος που αφαιρείτε το πολωνικό μπορεί να επηρεάσει την υγεία των νυχιών σας. Εάν ρίχνετε πολύ δυνατά για να αφαιρέσετε το πολωνικό, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα νύχια σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ελαφριά πιέση και ότι δίνετε την απαραίτητη χρονική περίοδο για την αφαίρεση.

Εν κατακλείδι

Η αφαίρεση και η συντήρηση του πολωνικού μπορεί να είναι λίγο δύσκολες εργασίες, αλλά με τη σωστή φροντίδα και την υπομονή, μπορείτε να έχετε όμορφα και υγιή νύχια. Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές για την αφαίρεση του πολωνικού και για να φροντίζετε τα νύχια σας και να δείτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στην εμφάνισή σας.