Το μακιγιάζ είναι μια τέχνη που δραστηριοποιείτας για να δώσεις το δικό σου γούστο στον εαυτό σου. Στην εποχή μας η ανάγκη για μια εμφάνιση υπέροχη μακιγιάζ έχει περαστεί κατά την διάρκεια της κοινωνίας. Η εποπωλεία με το μακιγιάζ είναι αδιεστάκια. Ειδικά με τον ακραίο χρόνος, είμαστε όλοι μέσα για παραμονή. Και γι’ αυτό, δίνουμε τα καλύτερα μας για να δημιουργήσουμε ένα ήσυχο για να αναδείξει την ομορφιά μας. Μιας και τα μακιγιάζ φτιάχνονται με τον αποτροπικό χρόνο, η τεχνική του 5 λεπτού μακιγιάζ μπορεί να βελτιώσει τον εαυτό σας.

1η βήμα: Διαλέξτε το είδος του Μακιγιάζ

Πριν αρχίσετε με το μακιγιάζ, πρέπει να είστε γνώστες με τα διάφορα είδη του. Μεταξύ των διαδεδομένων είδων του μακιγιάζ είναι η σκιά της ματιάς, η εμφάνιση των γαλάκτων, τα φαινόμενα λεπτομερειών και τα αισθητικά, το πινέλο make-up, το contouring και το highlighting. Αυτά θα σας βοηθήσουν να εξηγήσετε το ειδικό γούστο μακιγιάζ που θέλετε να φτιάξετε.

2ο βήμα: Σκιάτε τις Ματιές σας

Η σκιά των ματιών είναι ο τρόπος που θα διαλέξετε για να ενεργοποιήσετε τις ματιές σας. Θα αρχίσετε με έναν τοίχο φόντου. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα βράγμι διαφορετικών χρωμάτων με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδιαίτερη εμφάνιση. Προτείνεται η χρήση βασικών χρωμάτων από τον ίδιο τόνο. Ακολουθήστε στη συνέχεια με την εισαγωγή φουστανίμπρα για μια φωτεινή γενική εμφάνιση. Δεν πρέπει να μπερδευτεί με το μοντέρνο contouring, το οποίο καλύπτεται στο τέλος της διαδικασίας. Στη συνέχεια το δεύτερο βήμα είναι να επιλέξετε μια στιλιστική ημιτελική βάση ταινίας. Θα πρέπει να συνδυάζετε το φόντο με το οποίο σας ντυνεις. Τέλος, σκιάζετε τις ματιές σας με τα διαδεδομένα eye shadows και μοντέλα. Η επιλογή των διαφορετικών χρωμάτων και των μοτίβων εξαρτάται από τα ιδανικά αποτελέσματα που θέλετε