Όμορφα φτιαγμένα φρύδια με φυσική εμφάνιση; Εσείς επιλέγετε ποιο μακιγιάζ θέλετε σήμερα! Το Nanobrow Lamination Gel προσφέρει αποτέλεσμα πλαστικοποίησης στα φρύδια άμεσα και παρέχει στα φρύδια σας το ονειρεμένο σας σχήμα, εύκολα.

τζελ μάσκαρα για τα φρύδια

Γιατί χρειάζεστε τζελ για την περιποίηση των φρυδιών;

Το τζελ φρυδιών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών. Συγκρατεί τις τρίχες στη θέση τους, τους προσφέρει το σωστό σχήμα, τιθασεύει και χαρίζει όγκο. Η εφαρμογή είναι πανεύκολη – με το βουρτσάκι χτενίστε τις τρίχες ελαφρώς προς τα πάνω. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στα φυσικά σας φρύδια ή πάνω από άλλα προϊόντα μακιγιάζ. Ποιο είναι το καλύτερο τζελ για τα φρύδια;

Γνωρίστε το μοναδικό Nanobrow Lamination Gel!

Το καλύτερο τζελ για τα φρύδια; Πρέπει να ενισχύει το χρώμα και να τιθασεύει τα φρύδια, ενώ παράλληλα τα περιποιείται. Το Nanobrow Lamination Gel προσφέρει αποτέλεσμα πλαστικοποίησης των φρυδιών άμεσα! Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία στα ινστιτούτα για αποτελέσματα που χάνονται σε μερικές εβδομάδες. Το τζελ φρυδιών Nanobrow προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα, χωρίς να επισκεφτείτε την αισθητικό.

Δε χρειάζεται πια να ανησυχείτε εάν η θεραπεία πλαστικοποίησης φρυδιών θα βλάψει τα φρύδια σας, θα ερεθίσει το δέρμα ή αν θα προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Το Nanobrow Lamination Gel είναι ασφαλές για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των φρυδιών. Το Nanobrow Lamination Gel περιέχει υδρογονωμένο καστορέλαιο, ένα φυσικό μαλακτικό που θρέφει και μαλακώνει τα φρύδια. Προστατεύει τα φρύδια από φθορά και τριχόπτωση. Το καστορέλαιο είναι ό,τι καλύτερο για να έχετε φυσικά περιποιημένα μαλλιά, φρύδια και βλεφαρίδες και είναι γνωστό εδώ και αιώνες.

αξιολογήσεις για καλύτερα τζελ φρυδιών

Τα αποτελέσματα;

  • Οπτικά πυκνά και σκουρόχρωμα φρύδια
  • Δεν κολλάνε οι τρίχες μεταξύ τους
  • Φυσική ένταση στα φρύδια
  • Ανθεκτικό μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια
  • Τέλεια περιποιημένα φρύδια, προστατευμένα από φθορά

Με χρώμα ή διαφανές Nanobrow Lamination Gel – σε ποιον απευθύνεται;

Το τζελ φρυδιών Nanobrow διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: διαφανές (Transparent), ανοιχτό καφέ (Beige), σκούρο καφέ (Brown) και μαύρο (Black). Μπορείτε να το συνδυάσετε με σκιά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Το Nanobrow σας επιτρέπει να δημιουργείτε καθημερινές και βραδινές εμφανίσεις που διαρκούν για πολλές ώρες. Το Nanobrow Lamination Gel εγγυάται τέλεια φρύδια όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεστε διορθώσεις.

Nanobrow Lamination Gel – τζελ περιποίησης φρυδιών

Διαθέσιμο σε χρώματα:

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Lamination Gel;

Τα αποτελέσματα πλαστικοποίησης των φρυδιών ή τα τέλεια και λεία φρύδια είναι αυτό που θα σας προσφέρει το Nanobrow Eyebrow Gel και μπορείτε να αλλάζετε την εμφάνισή σας καθημερινά.

Βουρτσίστε τα φρύδια σας με το βουρτσάκι, γεμίστε με την πομάδα των φρυδιών, το μολύβι ή την σκιά, ή αφήστε τα φυσικά και με το βουρτσάκι ακριβείας του Lamination Gel χτενίστε τις τρίχες ελαφρώς προς τα πάνω με τη φυσική κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών και περιμένετε να στεγνώσει το τζελ.

Το Nanobrow Lamination Gel είναι το καλύτερο τζελ για τα φρύδια, τόσο για αραιά, όσο και για λεπτά ή πυκνά και ατίθασα. Μπορεί να χαρίσει όγκο οπτικά και να σκουραίνει φυσικά τα φρύδια. Θα δαμάσει τις ατίθασες τρίχες που πετάνε ανεξέλεγκτες.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)