Η τάση φρύδια σαπουνιού είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες επιλέγουν με ενθουσιασμό αυτήν την περιποίησης φρυδιών, καθώς τους επιτρέπει να δαμάσουν γρήγορα τις ατίθασες τρίχες και να δημιουργήσουν φυσικά αποτελέσματα.

Ποιο σαπούνι φρυδιών είναι το καλύτερο; Εάν μόλις ξεκινάτε αυτήν την μέθοδο μακιγιάζ, ή την έχετε ήδη δοκιμάσει, αλλά δεν έχετε βρει ακόμα το αγαπημένο σας, δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας.

Εδώ θα βρείτε τα ΤΟΠ 7 σαπούνια φρυδιών που προσφέρουν ουάου αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν κάθε γυναίκα!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – το αγαπημένο των γυναικών!

Δείτε επίσης: www.nanobrow.gr

Μέγεθος: 30 γρ

Αναμφίβολα είναι υπέροχο προϊόν ομορφιάς. Το σαπούνι Nanobrow είναι γνωστό για την παροχή υπέροχων αποτελεσμάτων φρυδιών με όγκο αμέσως που διαρκούν όλη μέρα. Περιποιείται, διαμορφώνει και τιθασεύει τις τρίχες των φρυδιών, ακόμα και τις πιο ατίθασες. Το μακιγιάζ των φρυδιών σας διαρκεί όλη μέρα και έχετε την ένταση που θέλετε, χωρίς υπερβολικά αποτελέσματα. Λειτουργεί τέλεια για κάθε τύπο φρυδιών και μεγιστοποιεί τον όγκο. Τα φρύδια φαίνονται φυσικά, χάρη στη φόρμουλα που δε σβολιάζει και δεν κολλάει τις τρίχες μεταξύ τους. Αυτό το προϊόν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και τα φρύδια φαίνονται πάντα υγιή και φρέσκα. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το σαπούνι φρυδιών δεν απαιτεί χρήση νερού για την εφαρμογή του, έτσι προσφέρει μεγάλη άνεση και ευκολία!

2. Lash Brow Soap Brows

Μέγεθος: 50 γρ

Αυτό το σαπούνι φρυδιών είναι δημοφιλές μεταξύ των γυναικών. Λειτουργεί εξαιρετικά αν θέλετε ακριβή περιποίηση φρυδιών και προτιμάτε τις φυσικές φόρμουλες των προϊόντων. Το Lash Brow Soap Brows είναι ένα βίγκαν προϊόν που περιέχει 96% φυσικά συστατικά στη σύνθεσή του. Σας επιτρέπει να φτιάξετε και τις πιο ατίθασες τρίχες, ενώ διαρκεί για πολύ ώρα. Προσφέρει ακριβώς το σχήμα φρυδιών που θέλετε. Το προϊόν λειτουργεί και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

3. Lamel Professional Insta Brow Fixing Soap

Μέγεθος: 13 γρ

Θέλετε έντονα φρύδια και ενυδατικά συστατικά; Το Lamel Professional Ista Brow Fixing Soap περιέχει φυσικά συστατικά, όπως γλυκερίνη και βιταμίνη Ε, τα οποία προστατεύουν από τη ξηρότητα και τις διαδικασίες γήρανσης. Αφήνει τα φρύδια απαλά, ανανεωμένα και προσφέρει το πολυπόθητο σχήμα. Το προϊόν είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς δεν ερεθίζει.

4. Ibra Makeup – Brow Soap

Μέγεθος: 20 γρ

Το σαπούνι φρυδιών Ibra Makeup τιθασεύει τα ατίθασα φρύδια και τα συγκρατεί στη θέση τους για πολύ ώρα. Είναι ένα άχρωμο προϊόν, οπότε αν χρειάζεστε σαπούνι φρυδιών με διάφανη σύσταση, σίγουρα είναι καλή επιλογή. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό και ενισχύει τα φρύδια σας, παρέχοντας φρεσκάδα και ένταση.

5. Hulu Brow Soap

Μέγεθος: 30 γρ

Το σαπούνι φρυδιών Hulu έχει σύσταση που μοιάζει με τζελ και σας επιτρέπει να φτιάξετε γρήγορα τα φρύδια σας. Το ευχάριστο άρωμα δελεάζει πολλές γυναίκες. Αυτό το προϊόν μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών. Εκτός από το σαπούνι, το κιτ περιλαμβάνει βουρτσάκι διπλής όψης με πινέλο, το οποίο διευκολύνει την εφαρμογή. Διαχωρίζει με ακρίβεια κάθε τρίχα φρυδιών, εξασφαλίζοντας φυσικό αποτέλεσμα. Θέλετε ακρίβεια και τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια; Αυτό εδώ είναι το σαπούνι για σας!

6. West Barn & Co Soap Brows

Μέγεθος: 25 γρ

Αυτό το σαπούνι τονίζει το σχήμα των φρυδιών σας και χαρίζει όγκο. Τα φυσικά συστατικά είναι αναμφίβολα ένα ισχυρό πλεονέκτημα του σαπουνιού. Η φόρμουλα εμπλουτισμένη με γλυκερίνη και βούτυρο καρύδας ενυδατώνει τα φρύδια και χαρίζει απαλότητα, ενώ φαίνονται όμορφα.

7. Makeup Revolution Rehab Soap + Care

Μέγεθος: 5 γρ

Ψάχνετε άμεση βελτίωση στην εμφάνιση των φρυδιών σας; Η φόρμουλα εμπλουτισμένη με λάδι χοχόμπα και καστορέλαιο θρέφει. Αυτό το σαπούνι διασφαλίζει ότι μπορείτε να πετύχετε το πολυπόθητο σχήμα των φρυδιών και να τα ενυδατώσετε σωστά.

Πώς να πετύχετε τα φρύδια σαπουνιού;

Αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε μολύβια φρυδιών ή πομάδες, μην ανησυχείτε! Ξεκινήστε το ταξίδι σας με τα σαπούνια φρυδιών, χωρίς να ανησυχείτε για τη χρήση τους. Τι πρέπει να κάνετε; Ακολουθούν μερικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρο σας για όμορφα φρύδια πραγματικότητα:

  1. Ρίξτε λίγο σαπούνι σε ένα βρεγμένο βουρτσάκι (δεν απαιτείται πάντα νερό, για παράδειγμα στο Nanobrow Eyebrow Styling Soap).
  2. Βουρτσίστε τα φρύδια σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις, απλώνοντας ομοιόμορφα το σαπούνι σε όλο το μήκος.
  3. Βουρτσίστε τις τρίχες με κατεύθυνση προς τα πάνω, δίνοντας το επιθυμητό σχήμα.

Τέλος! Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη – τα φρύδια σας είναι τέλεια!