Το ξέρατε ότι μπορείτε να πλαστικοποιήσετε τα φρύδια σας μόνοι σας στο σπίτι; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Nanobrow Lamination Kit – ένα επαγγελματικό σετ πλαστικοποίησης φρυδιών. Σας παρέχει όλα όσα είναι απαραίτητα για σας – διαλύματα και εργαλεία – για να κάνετε μόνοι σας πλαστικοποίηση φρυδιών.

Τι είναι η πλαστικοποίηση φρυδιών;

Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι μια θεραπεία που τιθασεύει και διαμορφώνει τα φρύδια προς την επιθυμητή κατεύθυνση διατηρώντας τις τρίχες στη θέση τους για 6 βδομάδες. Με το ειδικό διάλυμα τα φρύδια μαλακώνουν και αποκτούν το σωστό σχήμα. Χρησιμοποιείται επίσης μια λοσιόν σταθεροποίησης που κρατά τα φρύδια στη θέση τους για περισσότερη ώρα.

Ποιος πρέπει να επιλέξει πλαστικοποίηση φρυδιών;

Η πλαστικοποίηση φρυδιών αποτελεί ιδανική λύση για όλες τις γυναίκες που θέλουν περιποιημένα και πυκνά φρύδια. Προτείνεται ιδιαίτερα αν έχετε λεπτά και αραιά φρύδια, καθώς η πλαστικοποίηση σας βοηθάει να αποκτήσετε πιο πυκνό αποτέλεσμα. Τα πλαστικοποιημένα φρύδια φαίνονται καλύτερα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη θεραπεία εάν θέλετε να βελτιώσετε τα φρύδια σας. Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι ιδανική για ασύμμετρα φρύδια χωρίς το ίδιο πάχος, γιατί τους δίνει το σωστό σχήμα. Είναι επίσης ιδανικό για σας αν προτιμάτε αποτελέσματα «χωρίς μακιγιάζ», γιατί μετά την πλαστικοποίηση δε χρειάζεται να γεμίζετε τα φρύδια.

Ένα κιτ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης φρυδιών, Nanobrow Lamination Kit

Το κιτ ανόρθωσης φρυδιών – Nanobrow Lamination Kit – είναι ένα μοναδικό σετ φρυδιών που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές σε όσους θέλουν πυκνά, ανορθωμένα φρύδια, χωρίς να χρειάζονται καθημερινό μακιγιάζ. Η πλαστικοποίηση φρυδιών τα διαμορφώνει για να παραμείνουν όμορφα για περισσότερο. Η DIY πλαστικοποίηση χαρίζει όγκο, αφράτα και φυσικά λαμπερά φρύδια.

Ένα πλήρες κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών για το σπίτι και για ινστιτούτα αισθητικής.

Μάθετε για τα οφέλη του Nanobrow Lamination Kit στο www.nanobrow.gr

Το Nanobrow Lamination Kit είναι ένα σετ πλαστικοποίησης φρυδιών για το σπίτι που περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πλαστικοποιήσετε τα φρύδια, μόνοι σας στο σπίτι. Οι προηγμένες φόρμουλες προσθέτουν ένταση στα φρύδια και δε θα χρειαστεί να σκεφτείτε την εμφάνισή τους για 6 βδομάδες. Το κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών γεμίζει τα κενά και τα φρύδια φαίνονται πιο γεμάτα και πυκνά.

Κιτ μόνιμης πλαστικοποίησης φρυδιών Nanobrow – για ινστιτούτα αισθητικής και οικιακή χρήση

Το εξαιρετικό κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών λειτουργεί τόσο για επαγγελματίες, όσο και για οικιακή χρήση. Προτείνεται για όλους τους τύπους φρυδιών – πυκνά, λεπτά, αραιά, ατίθασα κ.λπ. Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι ιδανική σε συνδυασμό με βαφή και αποτρίχωση.

Ξεχάστε τα ατίθασα φρύδια και απολαύστε τέλεια περιποιημένα και λαμπερά αποτελέσματα! Το Nanobrow Lamination Kit θα διασφαλίσει ότι τα φρύδια σας είναι περιποιημένα και παραμένουν ανέγγιχτα για πολλές βδομάδες. Το οικονομικό κιτ σας επιτρέπει να κάνετε 10 θεραπείες, η τιμή του είναι ελκυστική και το προϊόν αξίζει να το αγοράσετε.

Εύχρηστο κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών

Εκτός από τα μόνιμα αποτελέσματα στα φρύδια, η πλαστικοποίηση βελτιώνει την υφή των τριχών, ώστε να δείχνουν τέλεια και χωρίς γέμισμα! Το μοναδικό κιτ ανόρθωσης φρυδιών θα προσθέσει ένταση στα φρύδια, θα καλύψει τα κενά και οι τρίχες θα φαίνονται πιο πυκνές. Το κιτ Nanobrow είναι πολύ βολικό στη χρήση, χάρη στις συσκευασίες με ετικέτες, την εύκολη εφαρμογή και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που το καθιστούν δημοφιλές. Τα φρύδια σας σίγουρα θα παραμένουν περιποιημένα και κομψά!

Από που θα αγοράσετε το κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών Nanobrow;

Το επαγγελματικό κιτ μόνιμης ανόρθωσης και πλαστικοποίησης φρυδιών θα το βρείτε στο nanobrow.gr. Είναι διαθέσιμο σε φυσικά ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα και σε ιστοσελίδες.