Η εταιρεία GHASEL έχει δημιουργήσει μια ενυδατική και συσφικτική κρέμα σώματος που καταπραΰνει ακόμη και το αφυδατωμένο δέρμα. Όταν χρησιμοποιείται συχνά θα ενισχύσετε τις προστατευτικές ικανότητες του δέρματός σας και θα απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες, ενώ θα εξαλείψετε αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες.

Το Maltese Honey Body Cream είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας – το μέλι Μάλτας θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας και θα σας βοηθήσει να περιποιηθείτε στο μέγιστο τον εαυτό σας. Μεταφέρετε την περιποίηση του δέρματός σας σε άλλο επίπεδο με αυτήν την εντυπωσιακή λοσιόν που θα χαρίσει υγεία και ομορφιά στο δέρμα σας.

GHASEL Maltese Honey Body Cream – υγεία και ομορφιά

Στόχος της εταιρείας καλλυντικών της Μάλτας είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να αισθάνονται υγιείς και όμορφοι. Η φυσική σύνθεση που αγαπούν και οι επαγγελματίες, είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, βελτιώνοντας άμεσα την εμφάνιση του δέρματος.

Η καινοτόμος εταιρεία από την Μάλτα απαρτίζεται από ειδικούς στην περιποίηση του δέρματος και δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Η Maltese Honey Body Cream εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση, θρέψη και καταπραΰνει. Με τη συχνή χρήση καλλυντικών GHASEL, το σώμα γίνεται πιο υγιές, ανθεκτικό σε φθορά και σε εξωγενείς παράγοντες.

καλό βάλσαμο σώματος με μέλι

Η σύνθεση της Maltese Honey Body Cream

Τα συστατικά υψηλής ποιότητας εγγυώνται 100% αποτελεσματικότητα και μέγιστη άνεση.

Το μέλι Μάλτας είναι το πιο γλυκό ενυδατικό συστατικό στον κόσμο που αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας. Σε συνδυασμό με το βούτυρο καριτέ δημιουργεί ένα αόρατο φράγμα που προστατεύει το σώμα από φθορά και τη διαφυγή του νερού. Το έλαιο αβοκάντο βαθιάς ενυδάτωσης είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη σύνθεση της κρέμας και το αντιβακτηριδιακό καστορέλαιο καταπολεμά τις ατέλειες και άλλα δερματικά προβλήματα.

Η καθημερινή χρήση της κρέμας GHASEL θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ένα σφριγηλό, νεανικό σώμα με φυσική λάμψη. Είναι ένα καλλυντικό χωρίς ΓΤΟ, σιλικόνες, παραβένες και επιβλαβείς αλκοόλες, άρα είναι απολύτως ασφαλές για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

GHASEL – μέγιστα αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια

Η ανάλαφρη φόρμουλα της κρέμας απορροφάται γρήγορα χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα στο δέρμα. Είναι το καλύτερο προϊόν με μέγιστα αποτελέσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μασάζ καθημερινά σε καθαρό δέρμα. Τα φυσικά συστατικά θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε ξεκούραστοι και θα καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες.

Η GHASEL Maltese Honey Body Cream είναι ο ορισμός της υψηλής προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, την αιθαλομίχλη, τις τοξίνες και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Η φόρμουλα προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος και σε οποιαδήποτε ηλικία.

Το καλλυντικό είναι γεμάτο φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες που καταπολεμούν αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες, ώστε το σώμα σας να είναι ελαστικό και σφριγηλό μακροχρόνια. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι απαραίτητα για την ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, καθώς ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία είναι υπεύθυνα για την νεανική εμφάνιση του σώματος.

Επιλέξτε περιποίηση με μέλι για να είστε σε αρμονία με τη φύση! Αποκτήστε την GHASEL Maltese Honey Body Cream και καταπολεμήστε τις ατέλειες, ενυδατώστε κάθε στρώμα του δέρματος και αισθανθείτε περήφανοι για την νεανική και υγιή σας εμφάνιση.