Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν υπέροχες και νέες. Τα χρόνια περνάνε και κανείς, εκτός από τον Benjamin Button, δεν έχει καταφέρει να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να φαίνεται νεότερος. Η αισθητική ιατρική έχει κάποιες ιδέες στο πώς μπορείτε να κρατήσετε το σώμα σας σε φόρμα και να φαίνεστε πιο όμορφες από ποτέ. Πολλές γυναίκες αισθάνονται υπέροχα και θέλουν η όψη τους να αντικατοπτρίζει αυτά τα συναισθήματα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

Καφέ σημάδια γήρανσης

Μπορείτε να αντιστρέψετε την διαδικασία γήρανσης, αντιμετωπίζοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Υπάρχει επίσης ένας καινούργιος τρόπος να μειώσετε τα σημάδια γήρανσης στα χέρια σας. Τα περισσότερα από αυτά τα σημάδια μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε σε ένα σαλόνι αισθητικής. Οι ρυτίδες γίνονται αρχικά εμφανείς όταν οι γυναίκες μπαίνουν στα 30. Η πρώτη θεραπεία στην οποία συστήνεται να υποβληθούν όσες θέλουν να ξεφορτωθούν τα σημάδια του γήρατος ονομάζεται IPL.

Το IPL σημαίνει Έντονο Παλμικό Φως, μία θεραπεία την οποία μάλλον έχετε ακουστά. Για πολλά χρόνια, χρησιμοποιείται με επιτυχία για 3 πράγματα. Το πρώτο είναι οι χρωματισμοί στο πρόσωπο, η φθορά από τον ήλιο ή τα σημάδια γήρανσης. Η δεύτερη πάθηση που μπορεί να θεραπευτεί με το IPL είναι τα εμφανή, μικρά αιμοφόρα αγγεία. Το τελευταίο θέμα με το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει το IPL είναι η αποτρίχωση.

Το IPL δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης και η ασθενής είναι έτοιμη να γυρίσει στις καθημερινές της δραστηριότητες την στιγμή που φεύγει από τον γιατρό. Μέσα σε 3 θεραπείες, όλοι οι δερματικοί χρωματισμοί μπορούν να αντιμετωπισθούν. Η όλη διαδικασία έχει μικρή διάρκεια, οπότε μπορείτε να την κάνετε στο μεσημεριανό σας διάλειμμα. Οι αποχρωματισμοί του δέρματος εξαφανίζονται για πολλά χρόνια.

Benjamin Button1

Χαλαρό δέρμα

Το χαλαρό δέρμα στην περιοχή του λαιμού συχνά ονομάζεται για Δέρμα Χήνας. Είναι ένα πάρα πολύ κοινό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές γυναίκες. Δεν χρειάζεται να φοράτε κασκόλ και μαντίλια για να καλύψετε τον λαιμό σας. Δοκιμάστε yoga προσώπου για να κάνετε το δέρμα σας σφιχτό ξανά.

Το δέρμα σας μπορεί να γίνει ξανά όπως ήταν, εάν δράσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν πολλές ειδικές ασκήσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε μόνες σας στην άνεση του σπιτιού σας. Κατά την απλή άσκηση yoga, πρέπει να βάλετε τον δείκτη του χεριού σας στην πλευρά της τραχείας σας. Έπειτα, κινείστε τα δάχτυλά σας πάνω και κάτω στην άκρη της τραχεία σας. Εάν το κάνετε γρήγορα και σταθερά, ο υποκείμενος ιστός στον λαιμό θα ενισχύσει την πιο γρήγορη κυκλοφορία του δέρματος, κάτι το οποίο θα κάνει τους μύες του λαιμού σας πιο σφιχτούς. Το δέρμα σας θα φαίνεται πιο σφριγηλό και νέο.

Ρυτίδες

Εκτός από το να χρησιμοποιείτε κρέμες και να κάνετε yoga, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κάποιες πιο επεμβατικές μεθόδους για να περιορίσετε τις ρυτίδες. Το λίφτινγκ με νήματα, είναι μία μη χειρουργική μέθοδος που ανυψώνει το δέρμα του προσώπου και του λαιμού. Σε αυτή την διαδικασία, ειδικά νήματα τοποθετούνται κάτω από το δέρμα, αγκιστρώνουν πάνω του και στην συνέχεια τραβιούνται λίγο και στερεώνονται σε υγιή ιστό στο πάνω μέρος του προσώπου, π.χ. στον μέτωπο ή πίσω από τα αφτιά.

Χάρη στο λίφτινγκ με νήματα, το πρόσωπό σας θα δείχνει φρέσκο και νεανικό. Ελαχιστοποιούνται οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, και επίσης μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των πτωτικών βλεφάρων. Καθυστερούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης και το σακουλιασμένο δέρμα ανορθώνεται. Κατά την θεραπεία πρέπει να προσαρμόζονται τα ράμματα με μία λεπτή βελόνα κάτω από την λιπώδη στοιβάδα, κάτι το οποίο κάνει την θεραπεία ελάχιστα επεμβατική. Η καινοτομία πλέον είναι ότι τα καινούργια νήματα απορροφώνται. Τα ράμματα, αφού τοποθετηθούν στο δέρμα απορροφώνται φυσικά μετά από 9-12 μήνες. Δεν είναι βέβαια η μόνη διαθέσιμη μέθοδος. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να υποβληθούν σε επεμβατικό πλαστική επέμβαση. Αυτή η μέθοδος, παρ’ όλα αυτά, είναι επικίνδυνη, μη αναστρέψιμη και έχει αρκετές παρενέργειες.

Benjamin ButtonΞέρατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία του κόκκινου φωτός σπίτι σας; Πολλές εταιρείες προσφέρουν στους πελάτες τους, μικρές φορητές συσκευές η οποίες εκπέμπουν κόκκινο φως. Απλά την ανοίγετε και την ακουμπάτε στα μέρη του δέρματος που σας απασχολούν περισσότερο. Το κόκκινο φως αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου, τα οποία μπορούν να γεμίσουν τις λεπτές γραμμές σας. Εάν το χρησιμοποιείτε συστηματικά, το κόκκινο φως μπορεί να σας κάνει να δείχνετε νεότερη.

Περισσότερες Αντιγηραντικές Συμβουλές

1 Σταματήστε το κάπνισμα. Συχνά δεν συνειδητοποιούμε πόσο καταστροφικό είναι το κάπνισμα. Δεν φθείρει μόνο τα εσωτερικά όργανα, αλλά κάνει επίσης και το δέρμα να υποφέρει πολύ. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, το οποίο έχει προστατευτικό ρόλο. Επίσης είναι υπεύθυνο να ρυθμίζει την θερμότητα και να αποτοξινώνει το σώμα. Σίγουρα δεν χρειάζεται να σας πείσουμε ότι τα τσιγάρα είναι απαράδεκτα και κάνουν κακό σε κάτι που αγαπάτε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο – τον εαυτό σας. Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες που καπνίζουν έχουν 40% περισσότερες ρυτίδες από αυτές που δεν καπνίζουν. Οι πιο συνήθεις παρενέργειες του καπνίσματος είναι οι κάθετες γραμμές γύρω από τα χείλη, οι οποίες γίνονται ολοένα και πιο βαθιές καθώς περνάει ο χρόνος.

2 Αλλάξτε την διατροφή σας. Τα υπερβολικά λίπη ή η ζάχαρη μπορούν να αφυδατώσουν το δέρμα σας. Εάν ακολουθείτε τέτοια διατροφή για χρόνια, δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν ούτε οι καλύτερες κρέμες. Μειώστε τα επεξεργασμένα φαγητά και μείνετε μακριά από την καφεΐνη. Από την άλλη πλευρά συμπεριλάβετε στην διατροφή σας ζωντανά φαγητά τα οποία μπορούν να θρέψουν το δέρμα σας από μέσα. Μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης με το να τρώτε τα σωστά φαγητά. Να τρώτε πολλά λαχανικά με φύλλα. Επίσης, να τρώτε φαγητά που είναι πλούσια σε ωμέγα 3, κυρίως ψάρια, λινάρι και ελαιόλαδο. Βάλτε περισσότερη σόγια και αβοκάντο στο μενού σας. Μην φοβάστε να τρώτε περισσότερα φρούτα. Είναι καλύτερο να κόψετε την αγαπημένη σας μπάρα σοκολάτας παρά να σταματήσετε να τρώτε γευστικά φρούτα.

3 Να πίνετε περισσότερο νερό. Οι γιατροί λένε ότι είμαστε μονίμως αφυδατωμένοι. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι άνθρωποι συχνά μπερδεύουν την δίψα με την πείνα. Όταν λοιπόν αισθανόμαστε ότι πεινάτε, πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι καθαρό, φιλτραρισμένο νερό. Μετά από 15 λεπτά εάν ακόμα πεινάτε, τότε μόνο πρέπει να τρώτε ένα γεύμα. Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι όντως τις περισσότερες φορές διψούσατε. Όταν αρχίσετε να πίνετε αρκετή ποσότητα νερού θα δείτε ότι δεν θα αλλάξει μόνο το δέρμα σας, αλλά θα αυξηθούν και οι διανοητικές σας ικανότητες και θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι. Συστήνεται να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Το τσάι και ο καφές δεν μετράνε.

4 Ελαχιστοποιήστε την έκθεσή σας στο ήλιο. Σιγουρευτείτε ότι πάντα φοράτε αντιηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας. Εάν είστε διακοπές, μείνετε στο δωμάτιο το μεσημέρι και κάντε ηλιοθεραπεία το απόγευμα όταν ο ήλιος δεν θα είναι τόσο βλαβερός για το δέρμα σας. Να φοράτε καπέλο και γυαλιά. Γιατί να προσπαθείτε να μειώσετε τις ρυτίδες τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε εξαρχής;

5 Να ασκείστε. Μία σύντομη 20 λεπτών γυμναστική μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα σας, την διάθεσή σας και το σώμα σας. Το αίμα θα ρέει πιο γρήγορα και το δέρμα σας θα πάρει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες. Οι μύες που συγκρατούν το δέρμα γίνονται πιο σφιχτοί και δυνατοί. Επίσης θα δείτε τεράστια διαφορά στο πώς θα νιώθετε. Όταν ασκείστε απελευθερώνονται μεγάλες ποσότητες σεροτονίνης μέσα στο αίμα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να νιώθετε πολύ καλύτερα συναισθηματικά. Ποιος ξέρει, μπορεί να χάσετε και κάποια κιλά.

6 Να ενυδατώνετε το δέρμα σας. Σχεδόν όλες οι γυναίκες άνω των 40 χρησιμοποιούν αντιρυτιδικές κρέμες. Δεν συνειδητοποιούν όμως όλες ότι πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η απολέπιση. Όταν το δέρμα είναι καθαρό και δεν έχει υπολείμματα make-up, τότε μπορούν να απορροφηθούν περισσότερες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *