Ανεξαρτήτως κατάστασης του δέρματος, το σέρουμ προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη. Ωστόσο ορισμένοι τύποι δέρματος τα έχουν περισσότερη ανάγκη. Ένα παράδειγμα είναι το δέρμα με ροδόχρου ακμή. Τα εσωτερικά του στρώματα πρέπει να ενισχυθούν, ώστε να είναι υγιές και λαμπερό. Σήμερα θα σας μιλήσω για μία αξιόπιστη εταιρεία: την Nanoil και το Anti-Redness Face Serum.

Εάν το δέρμα σας έχει σπασμένα τριχοειδή αγγεία, κοκκινίζει, τότε χρειάζεται προσαρμοσμένα προϊόντα. Αυτός ο τύπος δέρματος είναι εξαιρετικά λεπτός και απαιτητικός κατά την καθημερινή περιποίηση. Ένα καλό σέρουμ προσώπου είναι το σημαντικότερο, γιατί μπορεί να διεισδύσει στο επιφανειακό στρώμα, προσφέροντάς του περισσότερο ευεργετικά συστατικά από μια ενυδατική κρέμα προσώπου.

Nanoil & οι ΕΙΔΙΚΟΙ των σέρουμ

Αυτή η εταιρεία διαθέτει 6 διαφορετικά σέρουμ που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους δέρματος και προβλήματα. Δέχονται μάλιστα πολλές θετικές αξιολογήσεις από ευχαριστημένους χρήστες, αλλά και από κοσμετολόγους. Γι’ αυτό θεωρώ ότι η νέα άφιξή τους που επικεντρώνεται στις κοκκινίλες, δεν μπορεί να είναι αποτυχία. Είναι σίγουρη επιτυχία!

Nanoil & ΦΟΡΜΟΥΛΑ που λειτουργεί πραγματικά

Τα καλά νέα είναι: η φόρμουλα δεν περιέχει αλκοόλες, αρώματα και άλλα ερεθιστικά συστατικά. Δεν περιέχει έλαια, αλλά νερό που είναι καλύτερο για το δέρμα με σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Αυτό το σέρουμ αποτελείται από τέσσερα φυσικά εκχυλίσματα:

  • φιλύρα
  • κυπαρίσσι
  • αίσκουλο
  • Πουναρνάβα

Όλα αυτά μαζί κάνουν θαύματα, ενυδατώνοντας και θρέφοντας το δέρμα μας. Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα είναι να εισέλθουμε στο δέρμα, για να σφραγίσουμε και να ενδυναμώσουμε τα αδύναμα τριχοειδή αγγεία, καταπολεμώντας τις κοκκινίλες και τις ευρυαγγείες.

Θα λατρέψετε την ΥΦΗ του σέρουμ

Το Nanoil είναι ένα ελαφρύ και αρκετά ρευστό σέρουμ, άρα μπορείτε να το απλώσετε γρήγορα σε όλο το πρόσωπο. Ένα άλλο πλεονέκτημα: δε βαραίνει το πρόσωπο και θα νιώθετε σαν να μη χρησιμοποιήσατε τίποτα. Επιπλέον δεν μυρίζει σχεδόν καθόλου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nanoil σέρουμ κατά της κοκκινίλας;

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Μη ξεχνάτε να το χρησιμοποιείτε σε καθαρό πρόσωπο. Εάν χρησιμοποιείτε τόνερ πριν από το σέρουμ, τότε θα απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά του και όταν ολοκληρώσετε τη ρουτίνα με κρέμα προσώπου, τότε ούτε το νερό, ούτε τα θρεπτικά συστατικά θα διαφύγουν από την επιδερμίδα.

Nanoil σέρουμ για τις κοκκινίλες του προσώπου

Πώς να εφαρμόσετε αυτό το σέρουμ ακριβώς;

Το μπουκάλι συνοδεύεται από σταγονόμετρο για εύκολη χρήση και τοποθέτηση στο πρόσωπο. Απλά μην το ακουμπάτε στο δέρμα για να μην μπαίνουν βακτήρια στη συσκευασία. Στη συνέχεια κάντε μασάζ σιγά σιγά στο δέρμα με τα δάχτυλά σας. Μη ξεχνάτε το λαιμό και το στήθος σας. Χρειάζονται και αυτά θρεπτικά συστατικά.

Nanoil & ΤΙΜΗ θα σας εκπλήξει

Η Nanoil έχει ήδη αποδείξει ότι τα επαγγελματικά προϊόντα δεν χρειάζεται να κοστίζουν μια περιουσία. Το σέρουμ κατά των κοκκινίλων είναι μια ακόμη απόδειξη. Έχει μεγάλη συσκευασία, αξιόλογα συστατικά, προσφέρει τέλεια αποτελέσματα και δεν κοστίζει πολύ. Βιαστείτε και αποκτήστε το σέρουμ στο www.nanoil.gr πριν εξαντληθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *