Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους, είτε αυτό σημαίνει κούρεμα, βαφή ή στυλιστικά
με τη χρήση εργαλείων θέρμανσης. Ωστόσο, η συνεχής χρήση θερμικών εξαρτημάτων επεξεργασίας μπορεί να οδηγήσει σε ξηρά και αραιωμένα μαλλιά.
Ευτυχώς, υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τη ζημιά στα μαλλιά σας από τη θερμότητα.

1. Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα

Δώστε προτεραιότητα στην προστασία των μαλλιών από την θερμότητα πριν να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε εργαλεία θερμότητας. Αυτό θα βοηθήσει να προστατευτεί το φυσικό λιπαρό φράγμα των μαλλιών σας, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας.

2. Επιλέξτε τη σωστή θερμότητα

Το να εφαρμόζετε περισσότερη θερμότητα από ό,τι χρειάζεστε μπορεί να οδηγήσει σε αόρατη ζημιά στα μαλλιά. Συνήθως, μεγαλύτερη θερμότητα χρειάζεται για μεγαλύτερες μαζίκες μαλλιών.

3. Χρησιμοποιήστε εργαλεία από κεραμικό

Τα εργαλεία από κεραμικό παρέχουν μια ομαλή και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, κάνοντάς τα ιδανικά για την επεξεργασία των μαλλιών.

4. Δώστε τον σωστό χρόνο στα μαλλιά σας για να ανακάμψουν

Δίνοντας στα μαλλιά σας τον κατάλληλο χρόνο για να ανακάμψουν από τη θερμότητα, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά από την καθημερινή θερμική επεξεργασία.

Με τους παραπάνω μαλλιά γίνεται πιο εύκολο να διαχειριστείτε τους θερμικούς στυλιστικούς. Χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα, ρυθμίζοντας τη θερμότητα, χρησιμοποιώντας εργαλεία κεραμικά και δίνοντας στα μαλλιά σας χρόνο για ανακαμψη, μπορειτε να μειώσετε τη ζημία και να διατηρήσετε την υγεία και την απορρόφηση των μαλλιών σας.