Μάσκαρα φρυδιών – Οι κορυφαίες 5 επιλογές μας!
Οι μάσκαρα φρυδιών εξακολουθούν να είναι trend! Η μάσκαρα φρυδιών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών, είτε τα φρύδια σας είναι έντονα και ευδιάκριτα είτε λεπτά και βαριά μαδημένα. Σε όλες μας αρέσει να φροντίζουμε τα φρύδια μας. Μια καλή μάσκαρα φρυδιών μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια ενώ διαμορφώνετε και φτιάχνετε τις καμπύλες σας. Ποιο αξίζει να διαλέξετε; Γνωρίστε τα καλύτερα και επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Τι κάνει μια καλή μάσκαρα φρυδιών;

Πώς να βρείτε μια καλή μάσκαρα φρυδιών; Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει; Κατά την επιλογή των καλύτερων, πρώτα απ ‘όλα, δώσαμε προσοχή στα εξής:

  1. ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ – θα πρέπει να έχουν όσο το δυνατόν πιο φυσική όψη, να μοιάζουν με το πραγματικό χρώμα των φρυδιών σας.
  2. ΠΙΚΝΟΤΗΤΑ– μια καλή μάσκαρα φρυδιών δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ ρευστή ούτε πολύ παχύρρευστη για να εξασφαλίσει ότι προσφέρει ένα μη κολλώδες φινίρισμα και ωραίο ορισμό φρυδιών.
  3. ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ – μια καλή μάσκαρα φρυδιών διαρκεί όλη μέρα και δεν ξεφεύγει, ακόμη και στην καταρρακτώδη βροχή.
  4. ΡΑΒΔΟΣ – το κλειδί για τέλειο μακιγιάζ φρυδιών είναι το τέλειο πινέλο σε σχήμα κώνου.
  5. EΦΕ – το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό μιας καλής μάσκαρα φρυδιών είναι, προφανώς, πώς κάνει τα φρύδια σας να φαίνονται!

Μάσκαρα φρυδιών – top 5

1. ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΧΗΜΑΤΟΣ NANOBROW – Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Αυτή η μάσκαρα φρυδιών προσφέρει τα καλύτερα και πιο μακροχρόνια εφέ και διατίθεται σε τρεις όμορφες, φυσικές αποχρώσεις που αναδεικνύουν τέλεια το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Αυτή η μάσκαρα φρυδιών είναι εξαιρετικά χρωματισμένη και το βολικό και τέλειο εκλεπτυσμένο πινέλο φτάνει και καλύπτει ομοιόμορφα κάθε τρίχα φρυδιών χωρίς να λερώνει το δέρμα. Η μάσκαρα Nanobrow Shape όχι μόνο σχηματίζει και προσθέτει χρώμα στα φρύδια, αλλά και τα πυκνώνει απαλά και προσθέτει ευκρίνεια.
Επιλέξτε το αν θέλετε να διαμορφώσετε, να προσθέσετε χρώμα και να τονίσετε τις καμπύλες σας και περιμένετε την υψηλότερη ποιότητα και ακρίβεια από τα προϊόντα ομορφιάς σας. περισσότερες πληροφορίες: www.nanobrow.gr.

2. ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ YVES SAINT LAURENT COUTURE

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή η μάσκαρα φρυδιών δημιουργήθηκε από τον Lloyd Simmonds, έναν γνωστό makeup artist. Η μάσκαρα φρυδιών YSL δημιουργήθηκε ειδικά για επιδείξεις μόδας: υποτίθεται ότι έδινε ένα κράτημα 45 ωρών στα φρύδια των μοντέλων. Το πινέλο σε σχήμα κώνου διαμορφώνει και ενισχύει τα φρύδια, προσφέροντας ένα φυσικό αλλά τολμηρό φινίρισμα. Το μειονέκτημα είναι, δυστυχώς, ότι υπάρχουν μόνο δύο αποχρώσεις για να διαλέξετε, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε μία που να ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά σας. Η φόρμουλα αυτής της μάσκαρα είναι επίσης ασυνήθιστη: το τζελ συγκρατεί τα φρύδια στη θέση τους ενώ οι ημι-ματ χρωστικές αποδίδουν ένα λαμπερό τελείωμα.

Επιλέξτε το εάν εκτιμάτε το εξαιρετικά δυνατό κράτημα και το ελαφρώς αστραφτερό 3D φινίρισμα.

3. DIOR DIORSHOW ON SET ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Οι κορυφαίες επιλογές μας δεν θα ήταν ολοκληρωμένες χωρίς τη διάσημη μάσκαρα φρυδιών Dior. Δεν είναι για κάθε προϋπολογισμό, αλλά προσφέρει υπέροχα εφέ στο μακιγιάζ των φρυδιών σας. Διατίθεται σε τρεις εκλεπτυσμένες αποχρώσεις, σχεδιασμένες να ταιριάζουν με διαφορετικά χρώματα φρυδιών. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το Diorshow On Set Brow αποτελείται κατά 90% από συστατικά φυσικής προέλευσης και η αδιάβροχη σύνθεσή του παρέχει 24ωρο τέλειο μακιγιάζ. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η μάσκαρα φρυδιών είναι επίσης εμπλουτισμένη με μικροΐνες για να προσθέσει απόλυτο όγκο στα φρύδια σας.
Επιλέξτε το αν θέλετε να επιτύχετε μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια και ένα έντονο και ογκώδες τελείωμα.

4. ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ LANCOME SOURCILS STYLER

Μια άλλη μάσκαρα φρυδιών με υψηλή βαθμολογία παρόλο που είναι δύσκολο να βρεθεί και έχει αρκετά υψηλή τιμή. Η μάσκαρα φρυδιών Lancome πυκνώνει οπτικά τα φρύδια, προσθέτει έντονο χρώμα και τα κρατά υπό έλεγχο χάρη στην εκλεπτυσμένη σύνθεσή της. Ο παραγωγός διαβεβαιώνει ότι η μάσκαρα είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή της και η συνοχή της καθιστά πολύ εύκολη την ομοιόμορφη επίστρωση όλων των τριχών των φρυδιών. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 14 ώρες μετά την εφαρμογή. Το ειδικά σχεδιασμένο καρούλι προσαρμόζεται αρκετά καλά στα φρύδια και φτάνει ακόμα και στις πιο λεπτές τρίχες των φρυδιών. Η μάσκαρα φρυδιών Lancôme Sourcils Styler διατίθεται μόνο σε 2 αποχρώσεις.
Επιλέξτε το εάν εκτιμάτε τα προϊόντα καλής ποιότητας και σας αρέσει να δοκιμάζετε εξαιρετικά καλλυντικά, όπως αυτή η μάσκαρα – εξοπλισμένη με ένα μοναδικό πινέλο ασυνήθιστου σχήματος.

5. ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ KIKO MAKE UP MILANO

Η μάσκαρα φρυδιών Kiko Make Up Milano έχει μια μάλλον ασυνήθιστη σύσταση τζελ. Εκτιμάται όχι μόνο για τη διαμόρφωση των φρυδιών αλλά και για την περιποίηση τους, καθώς περιέχει πανθενόλη, η οποία βελτιώνει την εμφάνισή τους και τα προστατεύει και τα ενυδατώνει. Αυτή είναι μια άλλη μάσκαρα φρυδιών που περιέχει ειδικές ίνες που γεμίζουν τα φρύδια και τα αφήνουν να φαίνονται πιο πυκνά και πιο οριοθετημένα. Η μάσκαρα βγαίνει σε 6 αποχρώσεις. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι όσο περισσότερες αποχρώσεις είναι διαθέσιμες, τόσο πιο δύσκολο είναι να βρείτε μια που να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά σας, καθώς οι αποχρώσεις μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.
Επιλέξτε το αν σας αρέσει το βουρτσισμένο εφέ με πρόσθετο χρώμα και δυνατό κράτημα.