Τα φρύδια πλαισιώνουν τα μάτια μας και μπορούν να αλλάξουν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας – να ενισχύσουν ή να μειώσουν την ομορφιά μας. Επίσης είναι εύκολο να ξεφύγουμε με το μακιγιάζ των φρυδιών και το αποτέλεσμα να βγει αστείο. Το πιο σημαντικό είναι να τα φτιάξετε με σωστό τρόπο και να επιλέξετε προϊόντα καλής ποιότητας. Με το Nanobrow Eyebrow Styling Soap θα έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα εύκολα, χωρίς υπερβολές.

σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -ο προσωπικός σας βοηθός

Η ανάλαφρη τζελ υφή καθιστά το Nanobrow Eyebrow Styling Soap καλύτερο από άλλα σαπούνια. Τοποθετείται εύκολα στις τρίχες των φρυδιών, καλύπτοντας κάθε τρίχα ξεχωριστά. Το βουρτσάκι είναι ακριβείας και σας επιτρέπει να βάψετε και τις πιο μικρές τρίχες. Το άχρωμο σαπούνι ταιριάζει με όλα τα καλλυντικά σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το τζελ φρυδιών, την πομάδα ή το κερί με αυτό το φανταστικό καλλυντικό.

Τα φρύδια σας θα είναι θρεμμένα και προστατευμένα, χάρη στη γλυκερίνη που περιέχει το σαπούνι. Ενισχύει επίσης την λάμψη και απαλύνει τα φρύδια. Το Nanobrow Eyebrow Styling Soap καθιστά την καθημερινή περιποίηση των φρυδιών εύκολη, καθώς χρειάζονται μόνο λίγες κινήσεις για να πετύχετε το τέλειο σχήμα στα φρύδια σας!

μακιγιάζ φρυδιών

Τα αποτελέσματα;

  1.  Πυκνά, λαμπερά και γεμάτα φρύδια
  2. Γεμάτα κενά
  3. Δυνατά και υγιή φρύδια
  4. Ανθεκτικό μακιγιάζ για 24 ώρες
  5. Αποτελέσματα πλαστικοποίησης στο σπίτι
  6. Αντικαθιστά τα τζελ φρυδιών, τις πομάδες και τα κεριά
  7. Ευχάριστη υφή που δε σβολιάζει
  8. Ειδικό βουρτσάκι φρυδιών με το σαπούνι
  9. Εύχρηστο

Τι είναι τα αφράτα φρύδια και πώς να τα φτιάξετε με Nanobrow Styling Soap;

Είναι εύκολο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το σαπούνι και το βουρτσάκι. Αφαιρέστε μακιγιάζ που ίσως έχετε στα φρύδια σας και βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρά και στεγνά. Χτενίστε τις τρίχες και απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε νερό! Με γρήγορες κινήσεις, βουρτσίστε το σαπούνι στις βλεφαρίδες ξεκινώντας από την κάτω άκρη του φρυδιού. Λόγω της περιεκτικότητας του σαπουνιού σε γλυκερίνη, τα φρύδια θα είναι απαλά και εύκολα διαχειρίσιμα. Δώστε το επιθυμητό σχήμα και την κατεύθυνση που θέλετε. Περιμένετε λίγο για να σταθεροποιηθεί το σαπούνι. Μπορείτε στο τέλος να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας μολύβι, πομάδα ή σκιά, για να προσθέσετε λίγο περισσότερο χρώμα.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Πώς να δημιουργήσετε πλαστικοποιημένα φρύδια με το Nanobrow Eyebrow Styling Soap;

Αφού εφαρμόσετε και βουρτσίσετε το Nanobrow Styling Soap στις τρίχες, βουρτσίστε κατά μήκος του φρυδιού σαν να θέλετε να «κολλήσετε» τις τρίχες στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο οι τρίχες σας θα είναι χτενισμένες προς μία κατεύθυνση. Δημιουργήστε γωνία στην κορυφή των τριχών προς τα κάτω και αφήστε την άκρη του φρυδιού ελαφρώς πιο έντονη. Χρησιμοποιήστε λίγο concealer κάτω από το φρύδι και μπλεντάρετε. Αυτή η τεχνική θα προσφέρει ένα αποτέλεσμα εκφραστικών και πυκνών, λείων φρυδιών. Μπορείτε να έχετε τέλεια φρύδια με Nanobrow!

Από που θα αγοράσετε το Nanobrow Eyebrow Styling Soap; Μεταβείτε στο → nanobrow.gr και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Nanobrow!