Οι ψεύτικες βλεφαρίδες γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς ανάμεσα σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Χάρη στην μεγάλη ποικιλία, μπορούν είτε να κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται πιο μεγάλα είτε μπορούν να δώσουν μία ευχάριστη νότα στο make up μας. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ένα βασικό εργαλείο ομορφιάς.

Ψεύτικες βλεφαρίδες – Χρήσιμες πληροφορίες

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες πρέπει να εφαρμόζονται μία ημέρα πριν από το μεγάλο γεγονός (Πρωτοχρονιά, γάμος, χορός αποφοίτησης) και μόνο από μία πιστοποιημένη αισθητικό. Μην τις βάζετε μόνες σας, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απογοητευτικά.

zempillahosszabbítás1

Πώς μπαίνουν και αφαιρούνται οι ψεύτικες βλεφαρίδες;

Η περιοχή των ματιών πρέπει να είναι εντελώς καθαρή και στεγνή. Μπορείτε πρώτα να περάσετε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα αλλά μετά θα πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει πριν βάλετε τις ψεύτικες. Κάθε ζευγάρι ψεύτικων έχει συγκεκριμένο πλάτος, οπότε είναι σημαντικό να τις μετρήσετε σε σχέση με τα μάτια σας και να τις κόψετε ανάλογα. Η ειδική κόλλα που συνήθως συνοδεύει την συσκευασία πρέπει να μπει ακριβώς στην γραμμή των βλεφαρίδων. Η αισθητικός πρέπει να περιμένει μέχρι η κόλλα να αποκτήσει το κατάλληλο πάχος και μόνο τότε μπορεί να την βάλει στις βλεφαρίδες σας με τσιμπιδάκι. Μην ανησυχήσετε που η κόλλα είναι άσπρη και εμφανής, καθώς γίνεται διάφανη μέσα σε ένα λεπτό. Προσπαθήστε να μην ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας μέχρι να στεγνώσει η κόλλα και να συγκρατεί καλά τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Για πιο φυσικό λουκ, προτείνεται να καλύψετε όλες τις βλεφαρίδες με μία λεπτή στρώση από την ίδια μάσκαρα που χρησιμοποιήσατε νωρίτερα.

MBR

Η εφαρμογή 1:1 είναι εντελώς διαφορετική. Η αισθητικός βουτάει κάθε μία βλεφαρίδα ξεχωριστά στην κόλλα και μετά τις κολλάει στο κάτω μέρος των φυσικών σας βλεφαρίδων. Αυτή η μέθοδος είναι πιο χρονοβόρα αλλά πιο φυσική και ανθεκτική. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες ή τα extension, πρέπει να επισκεφτείτε ξανά την αισθητικό. Αυτή θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό καθαριστικό προϊόν που θα υγροποιήσει την κόλλα χωρίς όμως να είναι σκληρό με το δέρμα των ματιών σας. Τα extension βλεφαρίδων πρέπει πάντα να αφαιρούνται από μία αισθητικό, καθώς εάν το κάνετε μόνες σας είναι πολύ πιθανό να βγάλετε και τις φυσικές βλεφαρίδες. Εάν δεν έχετε τον χρόνο για περισσότερες επισκέψεις στην αισθητικό σας, τότε ίσως είναι καλύτερο να επενδύσετε τα λεφτά σας σε έναν καλό ορό βλεφαρίδων όπως το Nanolash. Μόλις σε τέσσερις εβδομάδες, οι βλεφαρίδες σας θα είναι αισθητά πιο μακριές και σημαντικά πιο πυκνές. Το Nanolash είναι ο μόνος ορός στην αγορά που κάνει τις βλεφαρίδες πολύ πιο σκούρες από ότι ήταν πριν την θεραπεία. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Βάλτε μία μικρή ποσότητα ορού κατευθείαν στην γραμμή των βλεφαρίδων με την βοήθεια ενός μικρού ειδικού πινέλου. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το Nanolash συστηματικά κάθε βράδυ, ιδανικά πριν πάτε για ύπνο. Σιγουρευτείτε ότι το δέρμα σας δεν είναι καλυμμένο με make up και κρέμα. Τα φυσικά συστατικά, οι βιταμίνες και τα ορυκτά ενδυναμώνουν τους θύλακες και συνεπώς οι βλεφαρίδες αναπτύσσονται και γίνονται πολύ πιο μακριές και πυκνές.

Χρωματιστές ψεύτικες βλεφαρίδες

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις στις κλασικές μαύρες ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι εταιρείες δημιουργούν βλεφαρίδες σε διαφορετικά μήκη, πυκνότητα, σχήμα και χρώμα. Τώρα το μακιγιάζ των ματιών σας μπορεί να ταιριάζει με την διάθεσή σας. Οι πιο δημοφιλείς χρωματιστές βλεφαρίδες βγαίνουν σε μωβ, πράσινο, κόκκινο και χρυσό χρώμα. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο χρώμα προτιμάτε, μπορείτε να διαλέξετε τις βλεφαρίδες ombre (δύο διαφορετικά χρώματα). Δεν είστε αρκετά θαρραλέα αλλά βαρεθήκατε τις μαύρες ψεύτικες βλεφαρίδες σας; Τώρα μπορείτε να βρείτε ειδικά σετ που είναι 80% μαύρα αλλά έχουν κάποιες βλεφαρίδες σε διαφορετικά χρώματα. Εάν τα μάτια σας είναι πράσινα και διαλέξετε ένα σετ που περιέχει λίγες μωβ βλεφαρίδες, τα μάτια σας θα κλέψουν την παράσταση. Για ειδικές περιστάσεις όπως το Καρναβάλι, διαλέξτε βλεφαρίδες που είναι φτιαγμένες από μικροσκοπικά πούπουλα.műszempillák2

Διόρθωση των ψεύτικων βλεφαρίδων

Εάν και αυτός ο τίτλος μπορεί να φέρνει στο μυαλό σας δυσάρεστες εικόνες, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εάν επιλέξετε το σωστό σετ ψεύτικων βλεφαρίδων, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς το σχήμα των ματιών σας. Επιπλέον, μπορούμε να καλύψουμε ή να μειώσουμε το φαινόμενο των πτωτικών βλεφάρων ή των πολύ πλατιών ή στενών ματιών. Εάν τα μάτια σας είναι μικρά και θέλετε να τα κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλα, μπορείτε να επιλέξετε ειδικές ψεύτικες βλεφαρίδες με την σωστή κυρτότητα και σχήμα. Μην φοβάστε να πειραματίζεστε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Εάν χρειάζεστε συμβουλές, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε την αισθητικό της περιοχής σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *