Στο παρελθόν ήταν λεπτά λόγω υπερβολικού βγαλσίματος. Σήμερα, είναι σκούρα, πυκνά και φυσικά. Ακόμα κι αν οι τάσεις αλλάζουν, οι μέθοδοι περιποίησης μένουν ίδιες. Η καλύτερη για αυτό το σκοπό είναι το μαλακτικό φρυδιών Nanobrow. Δείτε πως λειτουργεί. Ίσως να σας κάνει να ερωτευτείτε τα μάτια σας.

Η έκφραση του προσώπου σας, η ομορφιά του λουκ, τα συναισθήματα – όλα βασίζονται σε δύο πράγματα: βλεφαρίδες και φρύδια. Το πρώτο μπορεί να τονιστεί με μία καλή μάσκαρα και ένα μαλακτικό. Τί γίνεται με το δεύτερο; Πρέπει να δοκιμάσετε το Nanobrow.

Τείνουμε να ξεχνάμε ότι πέρα από σκιές φρυδιών, μολύβια κλπ, πρέπει επίσης να φροντίζουμε σωστά την κατάστασή τους. Χρειάζονται θρεπτικά συστατικά ώστε να μην πέφτουν και να γίνονται πιο πυκνά.

Πώς να φροντίσετε τα φρύδια;

Μερικά κορίτσια χρησιμοποιούν φυσικά έλαια. Ένα πιο φθηνό εναλλακτικό είναι το καστορέλαιο που κάνει τις τρίχες πιο σκούρες και δυνατές. Η εφαρμογή του, ωστόσο, είναι προβληματική γιατί το καστορέλαιο έχει πολύ πυκνή συνοχή.

Άλλες εστιάζουν στη σωστή διατροφή, που πρέπει να είναι πλούσια σε σιλικόνη, ψευδάργυρο, βιοτίνη και άλλες βιταμίνες. Δυστυχώς, αυτά τα συστατικά δεν μπορούν να ενδυναμώσουν τα φρύδια μας καθώς είναι απαραίτητα και για άλλα μέρη του σώματος.

Υπάρχουν και αυτές που χρησιμοποιούν έναν ορό φρυδιών. Είναι μία καλή λύση αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν διάφορα είδη μαλακτικών που είναι για διαφορετικούς τύπους φρυδιών. Διαφέρουν σε συστατικά, φόρμουλα, εφαρμοστή.

Ορός φρυδιών

Η χρήση ορών φρυδιών έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Αυτές οι λεπτές τρίχες στα φρύδια χρειάζονται λίγη υποστήριξη για να μεγαλώσουν, να λάμψουν και να δείχνουν όμορφες. Μόνο ένα καλό μαλακτικό φρυδιών μπορεί να τις κάνει πιο ελαστικές, σκούρες, δυνατές και πυκνές.

Το πιο σημαντικό είναι η επιλογή του σωστού προϊόντος. Μόνο ένα προϊόν σαν το Nanobrow θα υποστηρίξει θα ομορφύνει τα φρύδια σας.

Γιατί είναι το Nanobrow το καλύτερο;

Πώς γνωρίζουμε ότι αυτός ο ορός είναι ο καλύτερος;

Πρώτα από όλα – ο εφαρμοστής. Η εφαρμογή του Nanobrow είναι πολύ απλή. Αυτό οφείλεται κυρίως στον πολύ βολικό και μικρό εφαρμοστή που εφαρμόζει τη σωστή ποσότητα του προϊόντος και σας επιτρέπει να την εφαρμόζεται με μία-δύο κινήσεις.

Δεύτερον – συστατικά. Το μαλακτικό φρυδιών δεν πρέπει να περιέχει parabens, σιλικόνες, τεχνητά χρώματα και γεύσεις. Το Nanobrow δεν έχει τίποτα από αυτά, για αυτό είναι απαλό προς το δέρμα. Ταυτόχρονα, παχαίνει αποτελεσματικά τα φρύδια καθώς είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυτών και συστατικά υψηλής ποιότητας που διεγείρουν την ανπαπτυξη τριχών.

Τρίτον – φόρμουλα. Τέτοιο προϊόν δεν πρέπει να έχει παχιά συνοχή για να μην κολλάει στις τρίχες. Αυτό κάνει την απορρόφηση πιο εύκολη.

Nanobrow – ιδιότητες

Το πιο σημαντικό είναι τα αποτέλεσματα του Nanobrow. Συνήθως κοιτάμε τις φωτγοραφίες ‘πριν και μετά’ για να αποφασίσουμε αν θέλουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή όχι.

Το Nanobrow είναι ένας θησαυρός μεταξύ άλλων μαλακτικών. Δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

  • Ενδυναμώνει τους βολβούς των μαλλιών και χάρη σε αυτό σταματούν να πέφτουν.
  • Διεγείρει την ανάπτυξη νέω τριχών.
  • Θρέφει, εξασφαλίζει σωστή ενυδάτωση, ενδυναμώνει, αναγεννεί.
  • Σκουραίνει τα φρύδια και δίνει λάμψη, ώστε οι καμάρες να εμφανίζονται πιο γεμάτες.
  • Προσθέτει ευελιξία, έτσι βοηθάει με το σχηματισμό των φρυδιών.

Πόσο κοστίζει το Nanobrow;

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται ποια είναι η τιμή του Nanobrow. Συχνά, δεν καταλαβαίνουμε πο΄σο επενδύουμε στην ομορφιά μας.

Πρέπει να καταλάβετε, όμως, ότι η σωστή φροντίδα έχει αποτελέσματα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να έχουμε καλοσχηματισμένα φρύδια. Όταν είναι όμορφα, δεν χρειάζεται να εφαρμόζουμε μακιγιάζ. Δεν θα βλέπετε την ανάγκη να τα βελτιώσετε με μόνιμο μακιγιάζ ή χέννα.

Παρόλο που το Nanobrow κοστίζει περισσότερο από το καστορέλαιο, υποστηρίζει πλήρως την ανάπτυξη των φρυδίών. Είναι μία αγορά που φέρνει κέρδος.

23 σχόλια “Πώς λειτουργεί το Nanobrow; Οροί φρυδιών από κοντά”

  1. Κρίστι

    ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ! <3

    Απάντηση
  2. Υβόννη90

    Δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό, το Nanobrow είναι απλά τέλειο!

    Απάντηση
  3. Τατιάνα

    είχα αποτελέσματα σε λιγοτρο από μήνα, έμεινα έκπληκτη, αυτό το σέρουμ φρυδιών είναι απλά υπέροχο!

    Απάντηση
  4. Τόνια

    Μου το πρότεινε η αισθητικός μου το Nanobrow, πραγματικά είμαι ευγνώμων γιατί λειτουργεί υπέροχα και μέρα με τη μέρα βρίσκω και άλλα άρθρα σαν αυτό, το Nanobrow έχει τις καλύτερες κριτικές και εξαιρετικά συστατικά!

    Απάντηση
  5. νίνα

    χρησιμοποιούσα σέρουμ βλεφαρίδων στα φρύδια αλλά τώρα έχω το Nanobrow και η χρήση είναι πολύ πιο εύκολη

    Απάντηση
  6. Έλλη

    συμφωνώ με αυτήν την ανάρτηση, έχω το Nanobrow και είναι εκπληκτικό!

    Απάντηση
  7. Τζένη

    Καστορέλαιο… χμμ. Ούτε καν

    Απάντηση
    • Μαριτίνα Β

      Το καστορέλαιο στα φρύδια δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο ένα υψηλής ποιότητας επαγγελματικό σέρουμ

      Απάντηση
  8. Φανή μ.

    μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από μία ασθνεια; Έχασα τα φρύδια μου μετά από χημειοθεραπεία και χρειάζομαι κάτι να σώσει την κατάσταση.

    Απάντηση
    • Βερόνικα

      Φανή, το Nanobrow περιέχει φυσικά εκχυλίσματα οπότε πιστεύω μπορείς να το δοκιμάσεις

      Απάντηση
  9. δοκιμαστικό

    Έγραψα αξιολόγηση για το Nanobrow στο μπλογκ μου. Είναι τέλειο! Το καλύτερο σέρουμ φρυδιών που θα μπορούσα να φανταστώ για τα αραιά φρύδια μου, σήμερα είναι γεμάτα και όμορα <3

    Απάντηση
  10. Μιαου

    Επιτέλους κάτι που θρέφει κι αναζωογονεί τα φρύδια, φανταστικό!

    Απάντηση
  11. βασίλισσα

    μπορώ να το αγοράσω σε κατάστημα; ή μόνο ονλάιν;

    Απάντηση
  12. Σαμπρίνα

    Λειτουργεί μέσα σε 4 βδομάδες και είναι πολύ αποτελεσματικό, η τοποθέτηση είναι εύκολη, το προτείνω γιατί είναι από τα καλύτερα σέρουμ φρυδιών που έχω δοκιμάσει!

    Απάντηση
  13. Κάθυ32

    Ήμουν σκεπτική γι’ αυτό το προϊόν, αλλά το πήρα γιατί διάβασα όλες τις καλές κριτκες για το Nanobrow και… συμφωνώ απόλυτα με όλους! Είναι αποτελεσματικό, λειτουργεί γρήγορα και δίχως προβλήματα, 100% αλθεια!

    Απάντηση
  14. Μάγος Ομορφιάς

    Το Nanobrow καλό σέρουμ; Λοιπόν, ναιιι! Ξέρω τι λέω γιατί είμαι επαγγελματίας όσον αφορά τα φρύδια και δοκιμάζω συχνά προϊόντα για να τα προτείνω. Αυτό είναι το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ τους τελευταίους μήνες. <3

    Απάντηση
  15. μικρή άλεξ

    Σκουραίνει τα φρύδια, γίνονται πιο πυκνά και γεμάτα, αλλά μερικά από τα κενά που έχω δεν τα έχει καλύψει. Συνεχίζω να το χρησιμοποιώ!

    Απάντηση
  16. Εβελίνα Χρήστου

    Το αγόρασα με έκπτωση κκαι το έχω χρησιμοποιήσει 4 βδομάδες. Έχω σοκαριστεί με το πόσο καλά λειτουργεί xD

    Απάντηση
  17. Ηλιοβασίλεμα

    Επαναστατική δράση, το Nanobrow έσωσε τα φρύδια μου από το μόνιμο μακιγιάζ!

    Απάντηση
  18. Ιρίνα Π.

    Προτιμώ το καστορέλαιο. Ίσως είναι πιο πηκτό αλλά φθηνότερο.

    Απάντηση
  19. παναγιώτα19

    #Nanobrowγιαπάντα

    Απάντηση
  20. περίεργη

    Πόσο κάνει το Nanobrow; Μπορώ να το αγοράσω σε φαρμακείο;

    Απάντηση
  21. Έρικα89

    Πολύ αποτελεσματικό σέρουμ, για μένα η ανακάλυψη της χρονιάς γιατί για πολύ καιρό δεν μπορούσα να μακρύνω τα φρύδια μου. Μόνο με το Nanobrow το πέτυχα. Το προτείνω!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *