Η ομορφιά είναι ένα θέμα που καθορίζει τις τάσεις της κοινωνίας για πολλά χρόνια. Σας δίνω τέσσερις μυστικές για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας φυσική και καθαρή, έτσι ώστε να φαίνεστε κοντά στο ιδανικό σας εμφάνιση. Η επιμέλεια της επιδερμίδας είναι μια σημαντική προσέγγιση προς λιγότερη τρίχα και λιγότερο γήρανση, καλύτερο υγιεινό και γενικά ομορφιά!

1. Η μελέτη του ιδιαίτερου σας τύπου επιδερμίδας

Πριν απ’ οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να κατανοήσετε τον τύπο επιδερμίδας σας. Η επιδερμίδα μπορεί να διαφέρει στο ιδιαίτερο της συστατικό, ιδιαίτερα όταν αφορά την ιός, τη λιπαρά ιστορία και την ευαισθησία. Κάτι τέτοιο δεσμεύει στη να επιλέξετε σωστά δράσεις και προϊόντα.

Η καθαρισμένη επιδερμίδα είναι γεμάτη ζωή και ευαίσθηση, έτσι ημερήσια θα πρέπει να κατανοήσετε τις ανάγκες με έντονα, αλλά εξαιρετικά μέτρα λίπασης. Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή μπορεί να απαιτεί τις περισσότερες λιπαρές ιστορίες για να διατηρήσει την επιδερμίδα φυσική και ξεκάθαρη. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, δεν πρέπει να δοκιμάσετε δράσεις γεμάτες λίπασης και ιδιαίτερα υψηλή λιπαρότητα. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να αυξήσει τα δείγματα γήρανσης και το υφασμάτινο γύρω από τα μάτια. Το ιδανικό είναι να κρατήσετε την επιδερμίδα σας ελαφρά και θα θεωρήσετε τις βασικές συμβουλές για να την φροντίσετε. Θα μπορούσατε ακόμα να εργαστείτε με έναν προσωπογνώστη που θα σας δώσει τις σωστές συμβουλές για τον τύπο επιδερμίδας σας.

2. Η επιμέλεια της επιδερμίδας μου – Η καθημερινή μου διαδικασία

Τώρα όταν έχετε κατανοήσει τον τύπο επιδερμίδας σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα σχέδιο για την επιμέλεια της επιδερμίδας. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν σωστά κατά τη διάρκεια των περισσότερων δράσεων, έτσι