Αν και δε γίνεται να γυρίσετε πίσω το χρόνο, υπάρχουν τρόποι για να επιβραδύνετε τη γήρανση του δέρματος. Και το καλύτερο είναι ότι δεν είναι περίπλοκο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα καλό σέρουμ προσώπου εμπλουτισμένος με βιταμίνη C. Ένα σέρουμ προσώπου όπως το Nanoil, μειώνει τις λεπτές γραμμές, φωτίζει τα σημάδια και κάνει το δέρμα να φαίνεται όμορφο κάθε μέρα. Χρησιμοποιήστε και εσείς ένα μέρος της δύναμης του και επιλέξτε την καλύτερη βιταμίνη C που μπορείτε να έχετε!

Τι καθιστά τη βιταμίνη C τόσο ζωτική για το δέρμα;

Η βιταμίνη C είναι ένα από τα καλλυντικά συστατικά που έχει υποβληθεί σε πολλές δοκιμές και επιστημονικές έρευνες. Αυτή η βιταμίνη είναι μία από τις λίγες που προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, απελευθερώνοντας το δέρμα από σημάδια αποχρωματισμών. Εξισορροπεί παράλληλα τον τόνο του δέρματος. Επιπλέον, η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που παρέχει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την υπεριώδη ακτινοβολία, δύο παράγοντες με καταστρεπτική επίδραση στο δέρμα, καθώς οδηγούν σε γήρανση. Επομένως εάν θέλετε να έχετε νεανική εμφάνιση, η βιταμίνη C σας είναι απαραίτητη!

@nanoil.official##nanoil ##vitaminc ##serum ##skincare ##fyp

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Ποια μορφή βιταμίνης C να επιλέξετε;

Η κορυφαία θεραπεία του δέρματος είναι στη διάθεσή σας – απλώς αναζητήστε τη σωστή μορφή βιταμίνης C σε ένα προϊόν περιποίησης του δέρματος. Δυστυχώς αυτό το βασικό θρεπτικό συστατικό στη φυσική του μορφή δεν είναι ανθεκτικό, μάλιστα έχει χαμηλή αποτελεσματικότητα. Το L-ασκορβικό οξύ διαλύεται πριν καν διεισδύσει στην επιδερμίδα. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι κοσμετολόγοι μαζί με επιστήμονες, προσπαθούσαν πολλά χρόνια να δαμάσουν την ασταθή βιταμίνη C. Συνεπώς υπάρχουν τώρα μερικές μορφές βιταμίνης C: παλμιτικό ασκορβύλιο, γλυκοζίτης ασκορβυλίου, φωσφορικό ασκορβύλιο και άλλα. Παρόλο που είναι ασφαλή για το δέρμα και προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα από το l-ασκορβικό οξύ, έχουν μόνο λίγα οφέλη για το δέρμα. Η πιο πρόσφατη μορφή βιταμίνης C που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία των καλλυντικών είναι το 3-0-αιθυλ-L-ασκορβικό οξύ, το οποίο είναι παράγωγο καθαρής βιταμίνης C που είναι σταθερή και ανεκτή από το δέρμα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η υψηλή αντίσταση στο φως του ήλιου και στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και η απόδοση του είναι πολύ υψηλή. Και αυτή είναι ακριβώς η μορφή της βιταμίνης C που περιέχει το Nanoil Vitamin C Face Serum.

Ποια αποτελέσματα θα πρέπει να περιμένετε από το Nanoil Vit. C Face Serum;

Το nanoil σέρουμ με βιταμίνη C είναι μια συνταγή για τέλεια επιδερμίδα. Με αυτό το προϊόν περιποίησης του δέρματος μπορείτε να πετύχετε μόνο τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεδομένου ότι η βιταμίνη C με την μορφή 3-0-αιθυλ-L-ασκορβικού οξέος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα του δέρματος, τότε το Nanoil Vit. C Face Serum είναι πολυπράγμων. Τα βασικά οφέλη του Nanoil και του πλούσιου σε βιταμίνη C σέρουμ προσώπου περιλαμβάνουν:

  • Πιο λαμπερό και ομοιόμορφο δέρμα.
  • Ξεκούραστο δέρμα γεμάτο με ζωντάνια.
  • Μείωση σημαδιών κα αποχρωματισμών.
  • Μείωση ρυτίδων λόγω της αυξημένης ανθεκτικότητας του δέρματος.
  • Δέρμα που δε δυσκολεύεται να συγκρατεί την ενυδάτωσή του.
  • 24ωρη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, την αστική ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες.

αγαπημένος ορός προσώπου με βιταμίνη C Nanoil

Nanoil Vit. C Face Serum. Το καλύτερο προϊόν περιποίησης του δέρματος σύμφωνα με τους χρήστες

Ψάχνετε ένα κορυφαίο σέρουμ προσώπου αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας; Σίγουρα αργά ή γρήγορα θα συναντήσετε το Nanoil Vit. C Face Serum! Αυτό το προϊόν περιποίησης δεν προτείνεται μόνο από επαγγελματίες, αισθητικούς ή κοσμετολόγους. Αυτό το σέρουμ προτείνεται και από έναν μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων χρηστών που λένε ότι χάρη στο σέρουμ της Nanoil το δέρμα τους αποκατέστησε την όμορφη εμφάνισή του και τώρα φαίνεται νεανικό και λαμπερό. Επιλέξτε το πιο αγαπημένο σέρουμ προσώπου στον κόσμο! Επιλέξτε την καλύτερη βιταμίνη C, με μεγάλο μέγεθος και πολύ ελκυστική τιμή!

Πού μπορείτε να αγοράσετε το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C;

Τα προϊόντα Nanoil για τα μαλλιά και το δέρμα διατίθενται σε πολλά διαδικτυακά καταστήματα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Nanoil. Επισκεφτείτε το [nanoil.gr] και παραγγείλτε το Nanoil Vitamin C Face Serum επιλέγοντας παράδοση στο σπίτι σας. Δε  χρειάζεται να φύγετε καν από το σπίτι σας για να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν περιποίησης δέρματος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *