Το λιπαρό δέρμα είναι η σημαντική βάση σε ένα μπουζούκι καλών μακιγιάζ και έτσι είναι σημαντικό να γίνει το κατάλληλο φροντίδα εγκαίρως. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές στο τύπο του δέρματος και ενώ ενισχύεται το δέρμα με μια σωστή φροντίδα, η κατάλληλη φροντίδα δέρματος για εσάς θα εξαρτάται κατάλληλα από τον τύπο του δέρματος σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε τέλεια μακιγιάζ, τότε πρέπει να ξέρετε την καθημερινή φροντίδα δέρματος όπως ακολουθεί.

1. Καθαρισμός του δέρματος

Ο καθημερινός καθαρισμός είναι το σημείο εκκίνησης για την σωστή φροντίδα δέρματος πριν το μακιγιάζ. Θα πρέπει να διατηρείτε έναν καθαρισμό δέρματος βάσει του τύπου δέρματος σας και των δραστηριοτήτων που έχετε εξασκηθεί. Για παράδειγμα, αν είστε εν δράσει τις περισσότερες φορές την ημέρα, ο σωστός καθαρισμός ενός λιπαρού δέρματος δείχνει να είναι να εκλείσετε επανεκκίνηση του δέρματος. Γι’ αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε μια καθαριστική αντιμετώπιση ώστε να απαλείψετε την ιδιαίτερη φθορά του διάδοχου. Από τη λίγη διαθέσιμη εργαλειοθήκη για καθαρισμού όπως scrubs, cleansers και μαύρη μυρωδιά, είναι το σημαντικότερο να ξέρετε τι να επιλέξετε για το δέρμα σας. Οι ωμείς επιθέσεις μπορεί να λειτουργούν για τις επιθέσειςναι το σβήσει του δέρματος αλλά δεν είναι aέξι φορές την εβδομάδα, ενώ οι επιλεγμένες επιθέσεις καθαρισμού μπορούν να εφαρμόσουν τις ίδιες επιθέσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

2. Δουλεύοντας με τη σωστή υγρασία

Η δράση ενός καθαριστή είναι μόνο μια μικρή ενότητα της ολικής φροντίδας δέρματος για τη διατήρηση της υγιεινής εμφάνισης του. Τη μέση και την υγρασία είναι σημαντικές εντολές για τον καθαρισμό και την επιθέσει των βασικών έλαιων στο δέρμα για να το θρέψει. Η επιλογή ενός δυναμικού και ισχυρού γενικότερα ενυδατικού μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερη