Η αστική περιοχή, με την επέκταση, την ανέπτυξη, υψηλή στροφή ζωής και δυνατή κατανάλωση των πόρων που χρησιμοποιούνται, μπορεί να επιτρέψει μια υψηλή ποιότητα ζωής. Ωστόσο, ο επιπτώσεις της ατμοποιήσεως στην αστική περιοχή είναι ιδιαίτερα σοβαρές. Συχνά οι οικονομικές δραστηριότητες στην ανάπτυξη των τεράστιων δυνατών της αστικής κοινότητας, παρά τις θετικές συνέπειες, έχουν οξύτερα τονίσει τα δεδομένα για την επίδραση της ατμοποιήσεως στην υγεία. Η ουσία είναι πως η επιδραση της ατμοσφαιρικης ατμοποιησης επηρεάζει ιδιαίτερα το ίδιο το σώμα.

Τι Είναι Η Ατμοσφαιρικη Ατμοποιηση;

Η ατμοσφαιρική ατμοποιηση είναι η ατμοποίηση που προκαλείται από μια συνδυασμένη ομάδα παραγόντων, από τα οποία τα περισσότερα δημιουργούνται λόγω ανθρώπινης δραστηριότητας. Συνήθως τα ανθρώπινα τέλη της κατανάλωσης των ενεργειακών προϊόντων στην αφαίρεση των στοιχείων του καινοτόμου οικοσυστήματος που αυτή η διαφορετική δραστηριότητα έχει γενικά δημιουργήσει, είναι οι κύριοι ληπτές. Τα διάσημα της ατμοσφαιρικής οροπίδασης είναι η επιπτώσεις στην υγεία, ιδιαίτερα οι κινδύνοι για τις τοπικές κοινότητες και τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στις επηρεαζόμενες περιοχές. Η ατμοσφαιρική ατμοποιηση είναι διαφορετική από την οικονομική και μετακινητή κατανάλωση των θερμικών και πετρελαιοειδών ιστών της αεροπορίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των επιφανειακών μεταφορών.

Πώς Δρα στο Σώμα;

Η αποτελεσματικότητα της μεταφοράς ενός αστικού ταξιδιού να εκτυπώσει δυνατή βάρους στο ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα στις αλλοιωμένες και ηπειρωτικές περιοχές, δεν μπορεί να είναι ανακατεύθυνται. Η ατμοσφαιρική ατμοπο