Τα επιδερμικά επέκταση επιδερμίδας είναι μια τεχνική εφαρμογής τριγύρω που χρησιμοποιείται για να δώσουν στα μάτια νιώση βαθμού. Ο τρόπος της εφαρμογής θα διαφέρει ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε άτομο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εφαρμόσετε τις επιδερμικές επέκτασης, αλλά όλοι είναι οι ίδιοι: μπορείτε να βάλετε τους αντίστοιχους τύπους για να δημιουργήσετε μια φατσούλα, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές μπάλες για να εφαρμόσετε μια μικρή ματιά. Όταν έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία την εφαρμογή ένα μερίδιο, το επόμενο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε την τρις μετά την εφαρμογή. Αν δεν γίνεται η αντιμετώπιση των επεκτάσεων σωστά ή αν δεν έρθει υπόψη στα απαιτήματά τους, τότε δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από την ωρθήσει τους για εκατοντάδες ώρες.

48 Ώρες Μετά την Εφαρμογή των Επιδερμικών Επεκτάσεων:

Συνήθως, για να επωφεληθείτε τις μακράς δυναμικές των επιδερμικών επεκτάσεων και να εξασφαλίσετε ότι θα μπορούν να διαρκέσουν μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να παρακολουθήσετε μια συγκεκριμένη τεχνική συντήρησης κατά τη διάρκεια των επόμενων 48 ώρες μετά την εφαρμογή τους. Η σας ιδιωτική επαγγελματίας θα σας δώσει μια μακρά λίστα οδηγιών φροντίδας για την τρις.

Πώς Να Φροντίστε τα Φανταστικά & Να Ενισχύσετε Φυσικά Τα Μάτια σας:

Αν θέλετε να διαρκέσει η ισχυρή θέση των επιδερμικών επεκτάσεων, θα πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό μετά την εφαρμογή τους για να ενισχύσετε τα μάτια σας φυσικά. Η φροντίδα των επιδερμικών επεκτάσεων θα διαφέρει για κάθε μορφή. Όταν έχετε εφαρμόσει τις επιδερμικές επέκτασης, θα πρέπει να τις σκοτίζετε καθημερινά με θερμού μπαλάκια για να αποφύγετε τις φατσούλες, να εφαρμόζετε λεπτή λάδι για την ενισχύστε την ανθεκτικότητά των επιδερμικών επεκτάσεων, και να χρησιμοποιείτε τα μ