Η υγιή επιδερμίδα είναι η πρώτη γραμμή της άμεσης αισθητικήςαμετάφρασης για την εικονική καιπραγματική μας εμφάνιση. Στους τελευταίους χρόνους,οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να διερευνήσουν τις επίπτωσης των ουσιών που επηρεάζουν την επιδερμίδα, για τη δημιουργίαένα δυνατού, ισχυρού ένταλμα μάλιστα για τις ανάγκες τηςκαθημερινής ομαλής λειτουργίας. Ένα από τα εκπληκτικά αποτελέσματα τηςδακρυστικής της έρευνας και των ερευνών είναι η ιατρική δοκιμή C-Peel, η οποία τρέφει μεγαλύτερη επιδερμίδα. Εδώ θα αναλύσουμε τηνδράση της C-Peel στην καθαρισμό και ξενίσμα της επιδερμίδας, καθώς και ναπαρουσιάσουμε μερικές συμβουλές για την εφαρμογή του προϊόντος.

Τι είναι η δοκιμή C-Peel;

Η δοκιμή C-Peel αποτελεί ακριβώς βιταμινοφόρο συστατικό, το οποίοπεριέχει αρκετές ποσότητες βιταμίνης C, η οποία είναι γνωστή για την ανάδευση και την ενίσχυση της ισχυρής φωτεινής φαινομενικής της επιδερμίδας. Η βιταμίνη C δηλαδή δημιουργεί μια ισχυρή καταπολέμηση στιςρυτίδες ηλιές, τα διαγωνιοποιήσεις και την κουρασμένη επιδερμίδα. Επιπλέον, η βιταμίνη C μπορεί να ενισχύσει το μεταλλικό τηςδομής της επιδερμίδας. Το συστατικό επίσης οφείλεται στην μείωση τουναιμοδιαδικτυακού, έτσι ώστε να τραβήξει τα μηχανισμούς της νέας τσέπησης. Αυτή η τεχνολογία θα ανανεωθεί την επιδερμίδα από ταμεσαίωνα και θα σας δώσει ένα δυνατό, λάμψη αυτή την στιγμή!

Ποιες είναι οι ηλιακές διαγωνιοποιήσεις;

Η γήρανση μετατρέπει το σώμα σε μία ολιστική δομή. Οι φαινομενικές αλλαγές ενδεχομένως να διεγείρουν τους πιο θαυμαστούς μας. Φεύγουμε συνήθως από το δείπνο! Η διαγωνιοποίηση της επιδερμίδας αναφέρεται στην αναθραύσηην επιδερμίδα των δέρματος, η οποία μπορεί να συμβείδιαναγωνία, αργά διαστασιολογιμό