Το δέρμα των μαλλιών μας απαιτεί καθημερινή περιποίηση και φροντίδα. Η φροντίδα αυτή περιλαμβάνει υποχρεωτικά την εφαρμογή της κατάλληλης υγρασίας και της θρέψης. Εμείς ανακαλύψαμε ότι η τοποθέτηση δερματικής μάσκας στα μαλλιά μας μας βοηθάει να επιτυχήσουμε αυτό το στόχο! Βρίσκεται εδώ η λίστα με τις καλύτερες δερματικές μάσκες για το μαλλί που μπορείτε να κάνετε ευκολά και γρήγορα στο σπίτι.

Μάσκα σε γλυκό καρπό

Αυτή η δερματική μάσκα γίνεται με έναν γλυκό καρπό, όπως το μήλο ή το άνηθο, το οποίο είναι ιδανικό για να αναδεικνύσει το δέρμα των μαλλιών και για να παρέχει εντατική θρέψη. Για να κάνετε την μάσκα απλά αποσπάστε το μήλο ή το άνηθο και ανακατεύστε το με μια μπλέντερ. Στη συνέχεια, έχετε μια λίγο ζεστή λειτουργία έτσι ώστε να ρίξετε την υγρασία του καρπού σε ένα μπολ. Έπειτα, απλά απλέψτε την μεταξύ των μαλλιών σας για 30 λεπτά έως μια ώρα. Το τελευταίο βήμα είναι να πλύνετε τα μαλλιά σας κανονικά με ζεστό νερό.

Μάσκα με τον κακαο

Ο λιπαντικός κακαός είναι ένας πολύ διάσημος οικοδεσπότης μαλλιών που είναι σε θέση να δώσει μακροχρόνια υγρασία στα μαλλιά σας. Είναι ιδανικό για τους ιδιοκτήτες μαλλιών που έχουν τα μαλλιά τους ξύρισμα ή καταστρώματα. Για να κάνετε μια μάσκα με κακαο, μην ακολουθήσετε τα οδηγία αυτής της μάσκας εάν έχετε διαλυμένα μαλλιά. Αντί αυτού, μπορείτε να συνδυάσετε ένα μικρό κομμάτι κακαου με κάποιο άλλο μπαλάκιυ πολύ λεκέ, όπως το τηγανητό ελαιόλαδο ή το καλαμπόκι για να μειώσετε τις διαλυμένες ιδιότητες του κακαου. Στη συνέχεια, απλά απλέψτε στα μαλλιά σας για 30 λεπτά έως μια ώρα και στη συνέχεια πλύνετε τα μαλλιά σας κανονικά με ζεστό νερό.

Μάσκα με βοτανική ελαία και βανίλια

Μια άλλη επιλογή για ένα εντατικό θρεπτικό σάρκα για τα μαλλιά σας είναι η μάσκα με βοτανική ελαία και βανίλια. Όταν συνδυάζονται, αυ