Τα άρωμα είναι σημαντικό μέρος της ειδικής μας εικόνας. Πολλές φορές επιλέγουμε ένα άρωμα με την υπόσχεση να διατηρήσουμε την ειδική μας επιδερμίδα. Ωστόσο, η αγορά των άρωματων είναι γεμάτη από ψεύτικα και φθαρμένα εμπορεύματα. Γι’ αυτό, χρειάζεται να γνωρίζετε πώς να διακρίνετε ένα πρωτότυπο άρωμα από μια ψεύτικη φθαρμένη έκδοση.

Έχοντας γνωρίσει μερικές μεθόδους ελέγχου διακρίσεων θα μπορέσετε να αναγνωρίζετε ένα Πρωτότυπο άρωμα. Σε αυτή την άρθρο θα αξιολογήσουμε μερικές σημαντικές αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωρίζετε αν ένα άρωμα είναι αυθεντικό ή όχι.

1. Ελέγξτε την Κατασκευή του Τυλίγματος

Κατά τη διάρκεια της αγοράς ενός άρωματος, ελέγξτε την κατασκευή του τυλίγματος. Η εταιρεία έχει συνηθισμένο να φτιάχνει μια της ιδιαίτερη σχεδίαση για τα τυλίγματα των άρωματων της. Για παράδειγμα, τα τυλίγματα της L’Oreal αποτελούνται από ρίζες πράσινων δέντρων, τα Annick Goutal έχουν μια σπαστή θέση και διακρίνονται με σχέδια σε λευκό και τα Marc Jacobs έχουν ένα τηλεσκοπικό μοτίβο και μπεζ διακριτικές λεπτομέρειες. Έτσι, η έντονη παρατήρηση του τυλίγματος μπορεί να σάς βοηθήσει να αντιμετωπίσετε εύκολα μια ψευδοπροϊόντα.

2. Ελέγξτε τα Στοιχεία της Εταιρείας

Ελέγξτε τα στοιχεία της εταιρείας στις διαφημίσεις για το άρωμα. Για την περαιτέρω επιβεβαίωση, μπορείτε να επαληθεύσετε τη γνωστή εταιρεία που το ανακάμπτει και σε κάποια από τις επίσημες ιστοσελίδες της. Προπαρασκευάστε μια επιβεβαίωση ότι η εταιρεία είναι η γνωστή εταιρεία που το διατηρεί. Η γνωστή εταιρεία θα διατηρεί την εγγύηση της ποιότητας του άρωματος.

3. Καταστήστε μια Φανταστική Αναζήτηση της Προέλευσης

Για να διαπιστώσετε αν ένα άρωμα είναι Πρωτότυπο ή ψεύτικο, μπο