Ένας καλό σέρουμ κατά των κοκκινίλων θα σας επιτρέψει να  καταπολεμήσετε τις ευρυαγγείες και την αίσθηση καψίματος στο πρόσωπο. Θα ανακαλύψετε παρακάτω τα καλύτερα σέρουμ στην αγορά που προσφέρουν υγεία και ομορφιά στο δέρμα με κοκκινίλες.

Το σέρουμ είναι η καλύτερη και φθηνότερη θεραπεία για τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία και τους ερεθισμούς του δέρματος. Επιπλέον, είναι μη επεμβατικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα στο σπίτι. Οι ενυδατικές κρέμες, όπως και άλλα προϊόντα, παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά το σέρουμ μπορεί να εισχωρήσει στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος και να το επανορθώσει από το εσωτερικό, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται καλύτερο. Δείτε τα προϊόντα με τις υψηλότερες βαθμολογίες που προτείνουν και ειδικοί. Δείτε ποιο σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων είναι το καλύτερο.

Τα Καλύτερα Σέρουμ Προσώπου Κατά των Κοκκινίλων [Αξιολόγηση]

#1 Nanoil Anti-Redness Serum

Nanoil Anti-Redness Serum

Είναι το καλύτερο. Είναι ελαφρύ, απορροφάται γρήγορα και δεν το νιώθετε καν στο δέρμα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την μέρα και λειτουργεί τέλεια και κάτω από το μακιγιάζ. Η λίστα των συστατικών είναι σύντομη και περιλαμβάνει κυρίως φυσικές ουσίες. Το Nanoil Anti-Redness Serum βελτιώνει την κατάσταση των τριχοειδών αγγείων από το εσωτερικό, χάρη στο εκχύλισμα αίσκουλου, καθιστώντας τις ευρυαγγείες και τις κοκκινίλες λιγότερο ορατές. Τα εκχυλίσματα φιλύρας και κυπαρισσιού καταπραΰνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν το φράγμα της. Το προϊόν έχει επιπλέον αντιγηραντική δράση, χάρη στο εκχύλισμα από το φυτό Πουναρνάβα, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείται καθημερινά, θα σας κρατήσει για καιρό, γιατί η συσκευασία του είναι 1,69 oz. Έχει καλή τιμή και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο www.nanoil.gr

#2 Caudalie Vinoperfect Serum

Το Caudalie Serum είναι ιδανικό για τους λάτρεις των καινοτόμων προϊόντων περιποίησης, επειδή περιέχει Viniferine η οποία – σύμφωνα με την εταιρεία – είναι πιο αποτελεσματική από τη δημοφιλή βιταμίνη C. Εξάγεται από τα γαλλικά σταφύλια και λειτουργεί σε τρία επίπεδα: φωτίζει τα σημάδια αποχρωματισμών, αποτρέπει τα νέα σημάδια και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος. Το σέρουμ ωστόσο περιέχει και κάποια αρώματα. Περίπου το 98% των συστατικών του είναι φυσικής προέλευσης. Τα αποτελέσματα χρειάζονται χρόνο για να εμφανιστούν, αλλά αξίζει να περιμένετε.

#3 Olehenriksen Truth Serum

Μία τέλεια βάση μακιγιάζ και σέρουμ κατά των κοκκινίλων σε ένα; Το Olehenriksen το καθιστά δυνατό! Το σέρουμ ανήκει στην πορτοκαλί σειρά ενίσχυσης λάμψης του προσώπου. Φυσικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και πριν τον ύπνο, αλλά και το πρωί θα σας χαρίσει τέλεια αποτελέσματα. Αυτό το οφείλει στα φυτικά εκχυλίσματα, πορτοκάλι και άγριο τριαντάφυλλο μεταξύ άλλων, τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Αυτά τα συστατικά κάνουν το σέρουμ να μυρίζει υπέροχα. Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την ενυδάτωση και μειώνει την ορατότητα των σπασμένων τριχοειδών αγγείων. Χάρη στην αλόη, το ερεθισμένο δέρμα καταπραΰνεται αμέσως μετά την εφαρμογή. Αντί για σταγονόμετρο διαθέτει αντλία, η οποία δυστυχώς σπαταλάει αρκετό προϊόν, ενώ η συσκευασία περιέχει 1 ουγγιά.

#4 Cosrx Pure Fit Cica Serum

Αυτό το σέρουμ από την Κορέα έπρεπε να είναι στην λίστα. Προορίζεται για τη θεραπεία των σπασμένων τριχοειδών αγγείων, του ευαίσθητου δέρματος και της ακμής. Το εκχύλισμα Σεντέλας είναι ένα βασικό συστατικό που καταπολεμά τις φλεγμονές και κάνει τις ευρυαγγείες λιγότερο αισθητές, επανορθώνοντας το δέρμα. Επιπλέον ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και χαρίζει ελαστικότητα, διατηρώντας την νεανικότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Cosrx Pure Fit Cica Serum καταπραΰνει αμέσως, χάρη στην πανθενόλη. Το ασιατικό οξύ ενδυναμώνει το φράγμα του δέρματος καθιστώντας το λιγότερο αντιδραστικό. Το σέρουμ ενυδατώνει σε βάθος, γιατί είναι πλούσιο σε αλλαντοΐνη και βεταΐνη. Η συσκευασία του είναι μικρή, αλλά χρειάζεστε μόνο δύο σταγόνες ανά χρήση. Το σέρουμ είναι αρκετά παχύρευστο και χρειάζεται χρόνο για να απορροφηθεί.

#5 Pharmaceris N C-Capilix Serum

Είναι μια φυσική φόρμουλα, με λίγα συστατικά, χωρίς συνθετικά αρώματα ή χρωστικές. Τα βασικά συστατικά είναι η βιταμίνη C, η οποία φωτίζει τους αποχρωματισμούς, εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος και ενισχύει τα τοιχώματα των αγγείων, ενώ η βιταμίνη Ε προστατεύει τα τριχοειδή αγγεία και τα εμποδίζει από τη διαστολή. Το Pharmaceris N C-Capilix περιέχει επίσης τρία φυτικά έλαια που θρέφουν και διατηρούν την ενυδάτωση. Η συχνή χρήση ομαλοποιεί την παραγωγή μελανίνης και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Απλώνεται εύκολα στο δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την μέρα. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνο για να απορροφηθεί και τείνει να προκαλεί λιπαρότητα. Έχει συνηθισμένο μέγεθος για σέρουμ προσώπου (1 oz) και πολύ καλή τιμή.

#6 Medik8 Calmwise Serum

Αν και δεν προορίζεται για δέρμα με τάσεις ροδόχρου ακμής, λειτουργεί καλά και γι’ αυτόν τον τύπο δέρματος. Αρχικά καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα και ανακουφίζει, ενώ στη συνέχεια ενισχύει το φράγμα του δέρματος και μειώνει τις κοκκινίλες που προκαλούνται από διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία για παράδειγμα. Δεν περιέχει συνθετικά αρώματα, χρωστικές ουσίες, παραβένες ή αλκοόλες. Είναι πλούσιο στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενεργή teprenone, η οποία μειώνει τα κόκκινα σημάδια. Ένα άλλο ισχυρό συστατικό είναι το εκχύλισμα φασκόμηλου που συστέλλει τα διασταλμένα τριχοειδή αγγεία, καθαρίζει το δέρμα και το καταπραΰνει. Το Medik8 Calmwise Serum είναι ελαφρύ και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και ανακουφισμένο, δεν προκαλεί λιπαρότητα και δε βαρύνει. Δυστυχώς έχει μικρή συσκευασία και δεν θα σας κρατήσει πολύ, εάν χρησιμοποιείται συχνά.