Καλωσορίσατε στον κόσμο του μακιγιάζ, όπου η φαντασία και η τέχνη συναντούν την ομορφιά. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις και τις τελευταίες φαντασίες στον χώρο του μακιγιάζ. Είτε είστε επαγγελματίας makeup artist είτε απλά λατρεύετε να εξερευνάτε τον κόσμο της ομορφιάς, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

Τάσεις Μακιγιάζ 2022

Φυσικό Look

Το φυσικό look επιστρέφει με ισχύ για το 2022. Αυτή η τάση εστιάζει στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, με ελάχιστο μακιγιάζ και φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα. Έτσι, αντί για βαριά θεμέλια, οι γυναίκες επιλέγουν υαλουρονικό οξύ, bbs κρέμες και φωτεινές πούδρες.

Έντονα Χείλη

Το 2022 φέρνει πίσω τα έντονα, ζωηρά χείλη σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλιού και του ροζ. Αυτή η τάση είναι τέλεια για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν λίγο χρώμα και δράμα στο μακιγιάζ τους.

Φαντασίωση: Εκκεντρικά Eyeliners

Πέρα από τις τάσεις, στον κόσμο του μακιγιάζ είναι πάντα παρόν και το στοιχείο της φαντασίας. Για το 2022 τα εκκεντρικά eyeliner κατακτούν τη σκηνή. Αυτή η φαντασίωση περιλαμβάνει eyeliner σε έντονες αποχρώσεις όπως το neon, το μπλε ηλεκτρίκ και το φωσφορίζον πράσινο που χαρίζουν μια ρεαλιστική πινελιά στο look.

Μαύρο είναι το Νέο Μαύρο

Αν και οι έντεκνες αποχρώσεις κυβερνούν το 2022, το παραδοσιακό μαύρο eyeliner παραμένει πάντα στυλάτο. Μια παχιά, μαύρη γραμμή είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να βάλετε τα μάτια σας στο επίκεντρο.

Γοητεία των ’90s

Η μόδα των ’90s επιστρέφει με μεγάλη ως προς το μακιγιάζ. Οι ανεμελες και φυσικές εμφανίσεις της δεκαετίας συνδυάζονται με δραματικές υπερβολές (όπως τα έντονα, σκοτεινά χείλη) για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό και άκρως μοναδικό look.

Συμπέρασμα

Είτε προτιμάτε το φυσικό look είτε θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο τολμηρό και εκκεντρικό, οι τάσεις και οι φαντασίες του μακιγιάζ για το 2022 έχουν κάτι για εσάς. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε το τέλειο look που ταιριάζει τέλεια στην προσωπικότητά σας και στο δικό σας μοναδικό στυλ. Ανυπομονώ να δω πώς θα ερμηνεύσετε αυτές τις τάσεις!