Οι Ιδέες και Οι Προτάσεις μου για Νυφική Manicure!

Τι θα μπορούσε να είναι πιο εκπληκτικό για την παρέλαση της ημέρας της γάμου σας, από μια μοναδική νυφική manicure όπου θα τεθούν στον λόγο το style σας! Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί τρόποι για να γινει μια νυφική manicure και να διαταξετε τα νύχια σας. Μπορείτε να βαθμολογήσετε άμεσα μεταξύ διαφορετικών υλικών, χρωματισμών και επιδερμιδικών διακριτικών. Ως τέλος, θα υπάρξει ένα σύνολο που θα θέτει στα δικά σας ζωντανά τη ζωντανή ομορφιά της ημέρας της γάμου σας!

Σύνθετα Νύχια

Μπορείτε να δοκιμάσετε σύνθετα νύχια για την νυφική σας manicure, τα οποία μπορεί να συνδυαστούν με τα δικά σας γενικά σχέδια, έτσι ώστε να έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία την ημέρα του γάμου σας. Ανάμεσα στα διάφορα διαθέσιμα επιδερμιδικά διακριτικά, μπορείτε να επιλέξετε από φλοιά που να ταιριάζουν με τις ρούχες σας, λεπτές γραμμές, ακτίνες, σταυρούδια ή μπρελόκ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κρυστάλλινα ζωής για να δημιουργήσετε μια μοναδική επιφάνεια για τα νύχια σας καθώς και κάποια μικρά ειδικά σχέδια που θα τα κάνουν να φαίνονται ακόμα περισσότερο εντυπωσιακά. Όλα αυτά μπορεί να διαταχτούν για να μοιάζουν να έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς!

Χρωματιστές Νύχια

Για τις νεομαργίνες, το κομψό μπλε γούνα είναι ιδανική επιλογή για το νυφικό τσιμπουκάκι, ειδικά αν είστε τυπική νύφη. Απλά τριζέτα λίγο ροζ ή μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιφάνεια με μοντέρνα ματ νύχια, περιγραμμένα με ορίζοντες λινιέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό χρώμα μαργαρίνης για να δημιουργήσετε μια μοντερνιστική ημέρα της γά μου. Ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε διαφορετικούς χρωματισμούς για να γλυτώνεται η ντεκόρια με μια ατμόσφαιρα παραμικρού metallic.Σίγουρα θα υπάρξει ένα διακριτικό νυφικό manicure που θα ταιριάζει στο style σας!

Νυφικά Βραχιόλια

Τα νυφι