Δεν χρειάζεται πλέον η πλαστική χειρουργική ή η λιποαναρρόφηση για να ξεφορτωθείτε την κυτταρίτιδα. Τώρα μπορείτε να έχετε τέλεια διαμορφωμένο σώμα με την καινούργια, μη επεμβατική θεραπεία Cavitation. Έρευνες έχουν δείξει ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να διασπάσετε το λίπος. Ο υπέρηχος καταστρέφει τα λιποκύτταρα και τα διασπά ώστε να μπορέσει το σώμα να τα απορροφήσει πιο γρήγορα.

Αφού έχει χρησιμοποιηθεί ο υπέρηχος, η πιστοποιημένη αισθητικός θα χρησιμοποιήσει ραδιοσυχνότητα. Σε αυτό το βήμα γίνεται μασάζ στο δέρμα ώστε να σιγουρευτεί η αισθητικός ότι το λίπος έχει μετακινηθεί και έχει εισαχθεί στο λεμφαδενικό σύστημα. Οι άλλες μέθοδοι εστιάζαν στην αποτοξίνωση των λιποκυττάρων, ωστόσο το έδαφος παρέμενε εκεί. Πλεονάζουσες θερμίδες, μπορούσαν για μία ακόμα φορά να έχουν ως αποτέλεσμα την αναδόμηση του λίπους μέσα σε μόνο λίγες ημέρες.

Kavitácia

Με την μέθοδο Cavitation, η βλέννα που συγκρατεί την φούσκα του λίπους σπάει και έπειτα απορροφάται από το σώμα και αποβάλλεται. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του στομαχιού, της μέσης, των γλουτών και των χεριών. Οι ειδικοί λένε ότι οι θηλάζουσες γυναίκες και οι εγκυμονούσες δεν μπορούν να υποβληθούν σε αυτή την θεραπεία. Επίσης αυτή η θεραπεία δεν είναι κατάλληλη για τους ανήλικους και για όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι το cavitation θεραπεύει μόνο τις παρενέργειες των κακών μας συνηθειών. Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από το γρήγορο φαγητό και την έλλειψη κίνησης. Εάν δεν αλλάξουμε τις παλιές μας συνήθειες, τα αποτελέσματα δεν θα έχουν διάρκεια.

Πρέπει να θυμάστε να περιορίσετε την δίαιτά σας, να μειώσετε κατά πολύ το γρήγορο φαγητό, και να τρώτε περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Επίσης, είναι σημαντικό να πίνετε πολύ καθαρό νερό. Μην καταναλώνετε καφέ και πικάντικα φαγητά, ώστε να αποτοξινώσετε το σώμα σας. Όταν το σώμα μας είναι αφυδατωμένο η κυτταρίτιδα είναι το πρώτο σημάδι ότι κάτι πάει στραβά με την ισορροπία του νερού. Εάν θέλετε να έχετε σφιχτό σώμα, πρέπει να αρχίσετε την γυμναστική. Τριάντα λεπτά την ημέρα μπορεί να μην αρκούν, και εάν θέλετε να διατηρήσετε τα υπέροχα αποτελέσματα της θεραπείας, πρέπει να κάνετε γυμναστική για μία ώρα πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *