Τα eπιμήκυνση βλεφαρίδων μπορούν να αλλάξουν δραματικά την εμφάνισή σας. Χάρη σε αυτά, γίνεστε πιο sexy και αποκτάτε πειρισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι όμως τόσο καλά όσο οι φυσικές, μακριές βλεφαρίδες; Κοιτάξτε τι συμπεριλαμβάνει η εφαρμογή τους, καθώς και τα διαφορετικά είδη των eπιμήκυνση.

Επιμήκυνση Βλεφαρίδων Τι είναι;

Τα eπιμήκυνση είναι ουσιαστικά η διαδικασία κατά την οποία ψεύτικες βλεφαρίδες μπαίνουν με κόλλα στις φυσικές σας. Αν και μπορεί να ακούγεται εύκολο, πρέπει να γίνει από μία πιστοποιημένη αισθητικό. Δεν γίνεται να το κάνετε μόνες σας και είναι πολύ σημαντικό να βρείτε μία ικανή ειδικό.

makeupeyelash

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθετούνται με την βοήθεια μίας ειδικά σχεδιασμένης, ασφαλούς κόλλας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, η αισθητικός μπορεί να βάλει ξεχωριστές βλεφαρίδες ή λωρίδες. Κατά την εφαρμογή, οι βλεφαρίδες πρέπει να ξεχωριστούν και να καθαριστούν οι σκόνες και τα υπολείμματα του make up με τα ειδικά βουρτσάκια. Είναι σημαντικό η αισθητικός να δημιουργήσει μία χαλαρή ατμόσφαιρα ώστε να χαλαρώσει η πελάτης κατά την διάρκεια της θεραπείας. Με ένα τσιμπιδάκι, η αισθητικός κολλάει μία ψεύτικη βλεφαρίδα σε μία φυσική, κοντά στην γραμμή των βλεφαρίδων. Οι συνθετικές και οι mink βλεφαρίδες υποτίθεται ότι διαρκούν όσο διαρκούν και οι φυσικές βλεφαρίδες, εάν τις φροντίζετε σωστά. Αντίθετα, εάν δεν συντηρηθούν σωστά θα πέσουν και θα σπάσουν πρόωρα. Η όλη θεραπεία για τα extension διαρκεί 1-2 ώρες. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας, η πελάτης είναι ξαπλωμένη με τα μάτια κλειστά. Μπορείτε να διαλέξετε την κυρτότητα των βλεφαρίδων, το μήκος και το υλικό κατασκευής τους, ενώ είναι η δουλειά της αισθητικού να σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές που ταιριάζουν σας εσάς.

nanolash32322

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πυκνές και μακριές. Το να χρησιμοποιείτε καλούς ορούς βλεφαρίδων, όπως το Nanolash, μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σας πιο σκούρες και πυκνές. Χάρη στην φυσική του φόρμουλα που είναι γεμάτη με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, το Nanolash μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όσους πάσχουν από δερματικές αλλεργίες ή έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Επιμήκυνση Βλεφαρίδων- Μέθοδοι

Οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι για Extension βλεφαρίδων είναι 1:1, 2:1 και 3:1. Η πρώτη μέθοδος φαίνεται ότι είναι η πιο δημοφιλής, κυρίως γιατί προσφέρει φυσικά και εκπληκτικά αποτελέσματα. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής, η αισθητικός πρέπει να ξεχωρίσει την κάθε μία φυσική βλεφαρίδα και να κολλήσει πάνω της μία ψεύτικη με την βοήθεια της κόλλας. Αυτή η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρεις ώρες, οπότε σιγουρευτείτε ότι είστε ξαπλωμένες αναπαυτικά. Στην μέθοδο 2:1 η κάθε φυσική μας βλεφαρίδα πρέπει να σηκώσει το βάρος δύο ψεύτικων, ακόμα και τριών στην μέθοδο 3:1. Επειδή οι βλεφαρίδες μας καταστρέφονται και σπάνε εξαιτίας του βάρους των ψεύτικων, συστήνεται να χρησιμοποιείτε μεταξένιες ή mink βλεφαρίδες καθώς είναι σαφώς πιο ελαφριές από τις συνθετικές.

Τύποι Συνθετικών Βλεφαρίδων

Εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να κάνετε extension με την βοήθεια μίας αισθητικού, αλλά λατρεύετε το πώς δείχνουν, μπορείτε να αγοράσετε λωρίδες βλεφαρίδων και να τις βάλετε μόνες σας. Αυτή η μέθοδος είναι ημι-μόνιμη και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να τις βγάλετε το βράδυ. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ψεύτικων βλεφαρίδων στο διαδίκτυο. Βγαίνουν σε διαφορετική κυρτότητα, μήκος, πάχος και χρώμα. Θα χρειαστείτε ένα τσιμπιδάκι και την κόλλα που θα βρείτε στην συσκευασία. Αυτό το είδος επιμήκυνσης βλεφαρίδων συστήνεται για όσες από εσάς θέλουν να δείχνουν εκθαμβωτικές για μία ιδιαίτερη περίσταση.eyebrowasdasdass

Extension Βλεφαρίδων- Σύνοψη

Τα extension βλεφαρίδων είναι μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για όσους έχουν κοντές και αραιές βλεφαρίδες και θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε μόνο πιστοποιημένες αισθητικούς. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των ψεύτικων βλεφαρίδων και το υλικό που χρησιμοποιείται. Η εφαρμογή είναι αρκετά χρονοβόρα, οπότε πρέπει να έχετε αρκετή ώρα στην διάθεσή σας. Εάν και αυτή η μέθοδος όντως κάνει θαύματα, δεν συστήνεται σε όσους είναι αλλεργικοί στην κόλλα ή έχουν μόλυνση στα μάτια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *