Η ρετινόλη είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την καθημερινή περιποίηση, ειδικότερα για το δέρμα που γερνάει. Πώς να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη Α χωρίς προβληματισμούς; Ο ευκολότερος τρόπος είναι να επιλέξετε ένα αξιόπιστο σέρουμ με βάση τη ρετινόλη, όπως είναι το Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Ρετινόλη, πρόκειται για ένα αντιγηραντικό προϊόν τοπ σε πωλήσεις.

Πώς να περιποιηθείτε το ώριμο δέρμα που γερνάει;

Όταν κλείνουμε τα 25 (μερικές πηγές λένε τα 30), η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης – δύο πρωτεΐνες που διασφαλίζουν τη σφριγηλότητα του δέρματος – μειώνεται. Το δέρμα αρχίζει να στερείται σε υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό ενυδατικό του οργανισμού μας. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να γίνεται θαμπό, δίχως ζωντάνια και ξηρό, ενώ σταδιακά κρεμάει. Εμφανίζονται σιγά σιγά οι πρώτες ρυτίδες και τα σημάδια. Κάπως έτσι είναι όταν το δέρμα μας γερνάει.

Τι είδους περιποίηση χρειάζεστε σε αυτήν την περίπτωση; Αποτελεσματική! Προκειμένου να αποφευχθεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος, πρέπει να του προσφέρετε συστατικά που διατηρούν την νεανικότητά του. Η ρετινόλη, ή εναλλακτικά βιταμίνη Α, είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Προσφέρει τα ισχυρότερα αποτελέσματα όταν εμπεριέχεται σε ένα ελαφρύ, συμπυκνωμένο σέρουμ που απορροφάται εύκολα.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Ρετινόλη

Για τους παραπάνω λόγους, η Nanoil δημιούργησε ένα σέρουμ προσώπου πλούσιο σε ρετινόλη, γιατί απλώς ξέρουν πως να ικανοποιούν τις ανάγκες των γυναικών και να τους προσφέρουν πραγματική, μακροχρόνια νεότητα με φυσικό τρόπο!

Το Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Ρετινόλη είναι ένα ελαφρύ προϊόν με βάση το νερό, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανεξαρτήτως του τύπου δέρματός σας, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για ώριμο δέρμα με σημάδια γήρανσης. Το γυάλινο μπουκαλάκι των 50 ml περιέχει τη φόρμουλα, της οποίας κύριο συστατικό είναι η βιταμίνη Α. Χάρη στη βιταμίνη, αυτή η έκδοση σέρουμ από την Nanoil (είναι το ένα από τα τέσσερα σέρουμ που προσφέρει η εταιρεία) χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα:

  • φωτίζει τα σημάδια του δέρματος και προσφέρει ομοιόμορφο τόνο.
  • ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τονώνει το δέρμα.
  • αποτρέπει τις ρυτίδες, λειαίνει και χαρίζει μια υπέροχη λάμψη.

Φυσικά και υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη από τη χρήση αυτού του σέρουμ. Η ρετινόλη από την Nanoil προσφέρει συμπυκνωμένα συστατικά, τα οποία λειτουργούν βαθιά στο δέρμα και είναι σε θέση να επιλύσουν πολλά δερματικά προβλήματα με μία μόνο ουσία, τη βιταμίνη Α.

Από τι αποτελείται το Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Ρετινόλη;

Η βιταμίνη Α είναι φυσικά το κύριο συστατικό του. Η κατάλληλη συγκέντρωση της βιταμίνης έχει σίγουρη αντιγηραντική δράση. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιες αμφιβολίες, επειδή ενδέχεται να προκαλέσει ερεθισμούς, εάν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες ποσότητες. Μπορείτε ωστόσο να χρησιμοποιήσετε αυτό το σέρουμ χωρίς ανησυχία.

Το σέρουμ Nanoil συνδυάζει τη βιταμίνη Α με εκχύλισμα ρίζας Πουναρνάβα που σημαίνει κυριολεκτικά «φυτό που αναζωογονεί το σώμα». Πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που λειτουργεί υποστηρικτά με τη ρετινόλη, χάρη στην αντιγηραντική του δράση,  ξεκουράζει το δέρμα και χαρίζει φρεσκάδα. Αυτό το δίδυμο εγγυάται την ισχυρή αντιγηραντική δύναμη και την ήπια περιποίηση, συνδυασμένα σε ένα προϊόν. Μια τέλεια αποτελεσματική αρμονία με τη φύση.

Η σύνθεση των συστατικών είναι το μυστικό του Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Ρετινόλη. Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ σερουμ που απορροφάται τέλεια, εισχωρεί στα στρώματα του δέρματος, όπου μια κρέμα προσώπου δεν φτάνει. Θα έχετε όλα τα οφέλη, ακολουθώντας μόνο τρία απλά βήματα:

  1. αφαιρέστε προσεκτικά το μακιγιάζ και καθαρίστε το πρόσωπό σας, έτσι ώστε τα συστατικά του σέρουμ να διεισδύσουν εύκολα στο δέρμα
  2. τοποθετήστε μερικές σταγόνες σέρουμ με απαλές ταμποναριστές κινήσεις, κάνοντας μασάζ στο δέρμα
  3. χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα για να σχηματίσετε μια προστατευτική στρώση, ώστε να ενισχύσετε την αντιγηραντική δράση του σέρουμ

Αξιολογήσεις για το Σέρουμ Προσώπου Nanoil με Ρετινόλη

Υπάρχουν πολλά προϊόντα αντιγήρανσης που μπορείτε να επιλέξετε, αλλά το σέρουμ ρετινόλης από την Nanoil είναι ο σίγουρος νικητής στις βαθμολογίες των χρηστών. Οι καταναλωτές το λατρεύουν επειδή είναι ελαφρύ και εξαιρετικά αποτελεσματικό, ενώ προσφέρει μια δόση πολυτέλειας στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Εάν θέλετε να βιώσετε και εσείς αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο δέρμα σας, επισκεφθείτε τη σελίδα www.nanoil.gr και επιλέξτε ένα από τα τέσσερα σέρουμ της Nanoil – για ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα, επιλέξτε το σέρουμ ρετινόλης, ιδανικό για το ώριμο δέρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *