Στο παρελθόν ήταν λεπτά λόγω υπερβολικού βγαλσίματος. Σήμερα, είναι σκούρα, πυκνά και φυσικά. Ακόμα κι αν οι τάσεις αλλάζουν, οι μέθοδοι περιποίησης μένουν ίδιες. Η καλύτερη για αυτό το σκοπό είναι το μαλακτικό φρυδιών Nanobrow. Δείτε πως λειτουργεί. Ίσως να σας κάνει να ερωτευτείτε τα μάτια σας.

Η έκφραση του προσώπου σας, η ομορφιά του λουκ, τα συναισθήματα – όλα βασίζονται σε δύο πράγματα: βλεφαρίδες και φρύδια. Το πρώτο μπορεί να τονιστεί με μία καλή μάσκαρα και ένα μαλακτικό. Τί γίνεται με το δεύτερο; Πρέπει να δοκιμάσετε το Nanobrow.

Τείνουμε να ξεχνάμε ότι πέρα από σκιές φρυδιών, μολύβια κλπ, πρέπει επίσης να φροντίζουμε σωστά την κατάστασή τους. Χρειάζονται θρεπτικά συστατικά ώστε να μην πέφτουν και να γίνονται πιο πυκνά.

Πώς να φροντίσετε τα φρύδια;

Μερικά κορίτσια χρησιμοποιούν φυσικά έλαια. Ένα πιο φθηνό εναλλακτικό είναι το καστορέλαιο που κάνει τις τρίχες πιο σκούρες και δυνατές. Η εφαρμογή του, ωστόσο, είναι προβληματική γιατί το καστορέλαιο έχει πολύ πυκνή συνοχή.

Άλλες εστιάζουν στη σωστή διατροφή, που πρέπει να είναι πλούσια σε σιλικόνη, ψευδάργυρο, βιοτίνη και άλλες βιταμίνες. Δυστυχώς, αυτά τα συστατικά δεν μπορούν να ενδυναμώσουν τα φρύδια μας καθώς είναι απαραίτητα και για άλλα μέρη του σώματος.

Υπάρχουν και αυτές που χρησιμοποιούν έναν ορό φρυδιών. Είναι μία καλή λύση αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν διάφορα είδη μαλακτικών που είναι για διαφορετικούς τύπους φρυδιών. Διαφέρουν σε συστατικά, φόρμουλα, εφαρμοστή.

Ορός φρυδιών

Η χρήση ορών φρυδιών έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Αυτές οι λεπτές τρίχες στα φρύδια χρειάζονται λίγη υποστήριξη για να μεγαλώσουν, να λάμψουν και να δείχνουν όμορφες. Μόνο ένα καλό μαλακτικό φρυδιών μπορεί να τις κάνει πιο ελαστικές, σκούρες, δυνατές και πυκνές.

Το πιο σημαντικό είναι η επιλογή του σωστού προϊόντος. Μόνο ένα προϊόν σαν το Nanobrow θα υποστηρίξει θα ομορφύνει τα φρύδια σας.

Γιατί είναι το Nanobrow το καλύτερο;

Πώς γνωρίζουμε ότι αυτός ο ορός είναι ο καλύτερος;

Πρώτα από όλα – ο εφαρμοστής. Η εφαρμογή του Nanobrow είναι πολύ απλή. Αυτό οφείλεται κυρίως στον πολύ βολικό και μικρό εφαρμοστή που εφαρμόζει τη σωστή ποσότητα του προϊόντος και σας επιτρέπει να την εφαρμόζεται με μία-δύο κινήσεις.

Δεύτερον – συστατικά. Το μαλακτικό φρυδιών δεν πρέπει να περιέχει parabens, σιλικόνες, τεχνητά χρώματα και γεύσεις. Το Nanobrow δεν έχει τίποτα από αυτά, για αυτό είναι απαλό προς το δέρμα. Ταυτόχρονα, παχαίνει αποτελεσματικά τα φρύδια καθώς είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυτών και συστατικά υψηλής ποιότητας που διεγείρουν την ανπαπτυξη τριχών.

Τρίτον – φόρμουλα. Τέτοιο προϊόν δεν πρέπει να έχει παχιά συνοχή για να μην κολλάει στις τρίχες. Αυτό κάνει την απορρόφηση πιο εύκολη.

Nanobrow – ιδιότητες

Το πιο σημαντικό είναι τα αποτέλεσματα του Nanobrow. Συνήθως κοιτάμε τις φωτγοραφίες ‘πριν και μετά’ για να αποφασίσουμε αν θέλουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή όχι.

Το Nanobrow είναι ένας θησαυρός μεταξύ άλλων μαλακτικών. Δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

  • Ενδυναμώνει τους βολβούς των μαλλιών και χάρη σε αυτό σταματούν να πέφτουν.
  • Διεγείρει την ανάπτυξη νέω τριχών.
  • Θρέφει, εξασφαλίζει σωστή ενυδάτωση, ενδυναμώνει, αναγεννεί.
  • Σκουραίνει τα φρύδια και δίνει λάμψη, ώστε οι καμάρες να εμφανίζονται πιο γεμάτες.
  • Προσθέτει ευελιξία, έτσι βοηθάει με το σχηματισμό των φρυδιών.

Πόσο κοστίζει το Nanobrow;

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται ποια είναι η τιμή του Nanobrow. Συχνά, δεν καταλαβαίνουμε πο΄σο επενδύουμε στην ομορφιά μας.

Πρέπει να καταλάβετε, όμως, ότι η σωστή φροντίδα έχει αποτελέσματα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να έχουμε καλοσχηματισμένα φρύδια. Όταν είναι όμορφα, δεν χρειάζεται να εφαρμόζουμε μακιγιάζ. Δεν θα βλέπετε την ανάγκη να τα βελτιώσετε με μόνιμο μακιγιάζ ή χέννα.

Παρόλο που το Nanobrow κοστίζει περισσότερο από το καστορέλαιο, υποστηρίζει πλήρως την ανάπτυξη των φρυδίών. Είναι μία αγορά που φέρνει κέρδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *