Όλες θα συμφωνήσετε ότι τα κόκκινα, χυμώδη χείλη φαίνονται εκπληκτικά. Η τέχνη του να φοράς κόκκινο κραγιόν απαιτεί καλή προετοιμασία και σωστή τεχνική. Δείτε τα καλύτερα τεχνάσματα ώστε να μην φεύγει το κραγιόν σας κάθε φορά που δαγκώνετε το μεσημεριανό σας σάντουιτς.

Πριν χρησιμοποιήσετε το κραγιόν, προετοιμάστε το δέρμα σας. Κάντε απαλό scrub στα χείλη σας με την βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα, μπορείτε να φτιάξετε το scrub μόνες σας με ζάχαρη και μέλι. Μπορείτε επίσης να βάλετε λίγη κανέλα η οποία θα αυξήσει δραματικά την κυκλοφορία του αίματος. Για την δεύτερη έκδοση του σπιτικού scrub, θα χρειαστείτε Βαζελίνη και οδοντόβουρτσα. Βάλτε την ενυδατική και κάντε απαλό μασάζ στα χείλη σας με κυκλικές κινήσεις για ένα λεπτό. Εάν θέλετε το κραγίον σας να μην μεταφέρεται, καλύψτε τα χείλη σας με μία λεπτή στρώση foundation. Έπειτα βάλτε την ενυδατική σας και τέλος βάλτε το κραγιόν σας.

how makeup lips 1

Τεχνογνωσία

Το πιο σημαντικό πράγμα όσον αφορά τα κραγιόν είναι να επιλέξετε μία απόχρωση που να κολακεύει την επιδερμίδα σας. Εάν έχετε σκούρο δέρμα, διαλέξτε κραγιόν σε ζεστά χρώματα ενώ εάν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα με μπλε μάτια μπορείτε να επιλέξετε πιο ψυχρές αποχρώσεις. Εάν είστε καινούργιες στην τεχνική του make-up, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα έντονα χρώμα και να επιλέξετε γυμνά ή ουδέτερα όπως το μπεζ, το κοραλλί, ή το ροζ. Σιγουρευτείτε ότι το κραγιόν σας ταιριάζει με το ντύσιμό σας. Μην βάψετε κόκκινα τα χείλη σας εάν φοράτε φούτερ. Τα αντίθετα όντως τραβάνε το βλέμμα αλλά όχι αυτή την σεζόν. Όταν έχετε τα χείλη σας γυμνά, τότε μπορείτε να τονίσετε τα μάτια σας και αντίθετα.

Πρώτα, βάλτε το foundation και μία ενυδατική. Πάντα να χρησιμοποιείτε το μολύβι χειλιών για να μην μεταφέρεται το κραγιόν σας. Ζωγραφίστε λοιπόν με το μολύβι το περίγραμμα ώστε να δώσετε το σωστό σχήμα και να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Το μολύβι πρέπει να έχει είτε το ίδιο χρώμα μα το κραγιόν, είτε να είναι έναν τόνο πιο σκούρο. Βάλτε το κραγιόν στα χείλη σας καλύπτοντας το μολύβι. Για περισσότερη ακρίβεια, χρησιμοποιήστε το πινέλο για τα χείλη. Βγάλτε την ποσότητα που περισσεύει πιέζοντας τα χείλη σας σε ένα χαρτομάντιλο. Για να φαίνονται πιο μεγάλα τα χείλη σας, βάλτε λίγο lip-gloss στην μέση του πάνω και του κάτω χείλους. Εάν χρησιμοποιήσετε λίγο highlighter στο βέλος του Έρωτα, τα χείλη σας θα δείχνουν πιο φουσκωμένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *